Şimdi Ara

...::: TOMORROWLAND 2022 :::... (22,23,24 ve 29,30,31 Temmuz) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
2.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kesinlikle size katılıyorum hocam, çok iyi hatılıyorum pandemiden önceki festival konuları ana sayfada ilk sıralarda olurdu ve sayfalarca yorum yapılırdı. Sabaha kadar beraber müzik dinler eğlenirdik, nerde o eski güzel günler. Artık insanlar enerjisini yitirdi yada ilgisini kaybetti sanırım  

• Bugun aksamdan beri dinliyorum yayini ama forum girmeyi unuttum.

Tiesto Adagio caliyor su an
    Bu parcadan asla bikmiyorum💜

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hardwell in dünkü seti alev alev

İlk haftaya göre çok daha ateşli bir set çalmış kaçırmayın

• Son hafta, son gün yine bomboş buralar :/

• A517 A kullanıcısına yanıt

Galiba öyle hocam.

• Kapanış 3 Are Legend ana sahnede. Farklı bir şeyler çalsalar bare.

• Yok abi, şu şarkıların ekmeğini yediniz de yediniz yeter da. Aynı şarkılar araya bir iki fark, devam devam oldu herkes.

• Bu sene tanınan DJ'ler vasat, tanınmayan DJ'ler on numara çaldığını düşünüyorum. Son vakitte Reinier dinledim, harikaydı. Tamamını dinlemem lazım. Bu sene forumun da enerjisi yoktu. Seneye görüşmek üzeri...

• Boris brejcha benim için bu olayın tanrısı,42 yaşındayım ilk kez ruhuma bu kadar dokunan dj dinliyorum.diğer performanslara saygım sonsuz ama bu adam kesinlikle diğerlerinin yaptıgından farklı birşey yapıyor.kısmetse 17 eylüldeki küçükçiftlik konserine gidicez eşimle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia66 -- 2 Ağustos 2022; 15:39:15 >
  • Vay be,

Eskiden buralarda her yil festival konusu acar sabaha kadar muhabbet ederdik. 2 yildir hic festival konusu acilmamis.

Ya insanlar eskisi kadar mutlu degil ya da eskisi kadar forum kullanmiyorlar.

Tomorrowland 2024 gecesinden selamlar :)

Eskiden her sene buradan gelen bildirim ile açar izlerdim şimdi varlığını bile unutmuşuz, instagramda canlı yayını gördüm şans eseri öyle aklıma geldi...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Harbiden eskiden toplanırdık burda  

Sanırım her ikisi de doğru, ben bile en son 2 yıl önce konuya yorum yapmışım. Festival zamanını bile unutmuşum.

Youtube'da Tomorrowland 2024 canlı yayını gördüm öyle aklıma geldi, foruma girip bir bakayım dedim hareket varmı, ama ne yazık ki o eski günlerden eser yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lynex -- 22 Temmuz 2024; 1:46:10 >
  • Foruma yazmak yerine gidip sadece eğlenmeyi tercih ediyoruz.. 

Tadını çıkar ve devam et.. 

• Anlaşılana göre, artık forumda enerjimiz kalmamış. İzlemeye/dinlemeye devam. Tiesto king ile geceyi ileriye taşıyoruz.  

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.