Şimdi Ara

Tomtom via 125 Etkinleştirme kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazı alalı 1 hafta oldu ve sitede mytomtom menüsü altında aktivate code yazısını gördüm tıkladım kutuda yazan promosyon kodunu girdim fakat
    "İç sunucu hatası, lütfen daha sonra deneyin." hatasını aldım kodu silip başka bir kod salladığımda ise kod yanlış diyor acaba sorun nedir kullanan arkadaşlar varsa nasıl etkinleştirmişler bilgilendirirlerse sevinirim birde cihazımda ses kontrolü var fakat etkin değil tıklanmıyor bu aktivasyon kodundan sonra mı etkin hale geliyor acaba ? neyse çok mu soru sordum bilmiyorum ama kullanan fikri olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim iyi forumlar.

• MyTomTom Sayfasından Müşteri Hizmetlerine mail atın, size döneceklerdir.
  • İşlemin sonucu hakkında bilgi verir misiniz sayın @yuri1907

Hayırlı olsun cihazınız, keyifli navigasyonlar
  • müşteri hizmetlerine mail attım şimdilik fakat ayrı bir sorunumda cihazda ses tanıma çalışmaması mikrofon simgesine tıkladığımda konuşma tanıma dosyaları yüklü değil diyor bu dosyaları nerden indirebilirim ve nasıl cihaza aktarabilirim ?
  • Bildiğim kadarıyla Türkçe Sesli Komut dosyası hazırlanıyormuş. Daha fazla bilgisi olan paylaşsın lütfen burada
  • özel mesaj ve burdan yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler müşteri hizmetlerinden cevap 2 gün içinde geliyormuş bi sonuç alır almaz tekrar dönücem iyi akşamlar ve iyi forumlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuri1907

Cihazı alalı 1 hafta oldu ve sitede mytomtom menüsü altında aktivate code yazısını gördüm tıkladım kutuda yazan promosyon kodunu girdim fakat
    "İç sunucu hatası, lütfen daha sonra deneyin." hatasını aldım kodu silip başka bir kod salladığımda ise kod yanlış diyor acaba sorun nedir kullanan arkadaşlar varsa nasıl etkinleştirmişler bilgilendirirlerse sevinirim birde cihazımda ses kontrolü var fakat etkin değil tıklanmıyor bu aktivasyon kodundan sonra mı etkin hale geliyor acaba ? neyse çok mu soru sordum bilmiyorum ama kullanan fikri olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim iyi forumlar.

aynı evrelerden bizde geçtik, müşteri hizmetlerine mesaj atınca durum çözülüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google play kodu alınık
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kutusunda kapak iç tarafında harf ve rakamlardan oluşan bir dizi var onu gidim ve aktivasyonu tamamlandı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.