Şimdi Ara

Toner dolumu ile ilgili herşey (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.209
Cevap
32
Favori
301.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cool111

quote:

Orijinalden alıntı: ElfenLaid

merhaba, tüm konunuzu okudum gayet yararlı bilgiler vermişsiniz ama aradığım sorunun cevabını net olarak bulamadım. şu an da kullandığım hp 3 ü bi arada yazacımın kartuşlarında 3. dolumdan sonra sorun çıktı yeni kartuş almam gerekiyo bnde yeni kartuş almak yerine lazer yazıcı almayı düşünüyorum. ama hangi modeli alacağım konusunda bi fikrim yok . ayırabilceğim bütçe max. 350 tl . öncelikle renkli olsun die düşünüyorum ama renkli önerebileceğim bi model yok derseniz siyah beyaz da olabilir. 3ü bi arada bi model düşünmüorm. aslında tek aradığım şey tonerinin sorunsuz dolması. şimdiden teşekkürler...

hp cp1215 yazıcıyı tavsiye ederim. tonerlerinin üzerinde çip vardır fakat yazıcı ayarlarından cartridge out override seçeneğini işaretlersen çip değişimine gerek kalmaz.

hocam çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. ama bi kaç sorum daha olacak. bu önerdiğiniz yazıcının özelliklerini inceledim. baskı kalitesine baktın 600x600 diyo bu önemli bişey mi? bide samsungun clp 315 modeline forumda okuduğum kadarıyla bi parça takılarak sorun çözülebiliyomuş fiyatı hp cp 1215 e göre yaklaşık 50 tl daha ucuz ve baskı kalitesi 2400x600. samsungun ileride bana çıkartacağı extra masraflar bu miktarı geçer mi? bunun çipinin etkisiz hale getirilmesi için takılan parça ne kadar? ve son olarak baskı kalitesi dikkat etmem gereken bişey mi? şimdiden teşekkürler....

bide şöle bi durum da var çok fazla renkli çıktı almıyorum sizce bozulan kartuşlu yazıcıma 65 tl ye siyah ve 3 renkli kartuş alıp laser yazıcı olarak siyah beyaz baskı yapan xerox3117 modelini mi alsam ? (bu modeli forumda baya bi övmüşsünüzde) yoksa kartuşlardan tamamen kurtulup renkli lazer mi almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElfenLaid -- 22 Aralık 2009; 10:30:16 >

• abi bende xerox phaser 3100 mfp yazıcı var ilk aldığımda toner tam doluydu bitince dolum yaptırdım getirdim yazıcıya taktırdım fakat dolum kartı istedi bulamayınca YEDEK TONER ALDIM ONUN KARTIYLA MAKİNAYI SIFIRLADIM eski dolum yaptırdığım toneri taktım kullandım oda bitti şimdi yeni aldığım toneri takıyorum gene toner kartı istiyor nasıl ben bu sorunu çozerim yardımcı olurmusun lütfen acil abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: askcil

abi bende xerox phaser 3100 mfp yazıcı var ilk aldığımda toner tam doluydu bitince dolum yaptırdım getirdim yazıcıya taktırdım fakat dolum kartı istedi bulamayınca YEDEK TONER ALDIM ONUN KARTIYLA MAKİNAYI SIFIRLADIM eski dolum yaptırdığım toneri taktım kullandım oda bitti şimdi yeni aldığım toneri takıyorum gene toner kartı istiyor nasıl ben bu sorunu çozerim yardımcı olurmusun lütfen acil abi

bu model için şu andaki tek çözüm sınırsız çip taktırman. yabancı sitelerdede yaptığım araştırmalarda şu anda yazılımla düzeltme yapılamıyor.
  • abi tşkler ellerie sağlık birde sınırsız çip kaça mal oluyor bilgin varmı
  • cooll111 konika minolta c252 kartuş değişimiyle ilgili sorunum var yardımcı olman mumkunmu hatta msn vereyim ihsan_bah @hotmail. com ekleme ımkanın varsa super olur cunkı cok onemlı bir sorunum var :(
  • cool111 hocam
    http://www.hepsiburada.com/samsung-scx4824fn-cok-fonksiyonlu-yazici/productDetails.aspx?categoryid=6&productid=bd85978
    http://www.hepsiburada.com/samsung-scx-4623fn-cok-fonksiyonlu-laser-yazici-/productDetails.aspx?categoryid=6&productid=bd87545

bu 2 makineden hangisini almamızı tavsiye edersiniz? ya da sizin tavsiye edebileeğiniz model-marka var mı?
    aslında mf4270 alalım dedik tavsiyelerinizi okuyunca ama şu anda piyasada stoklarda yok. dolayısıyla alamadık. Cihazın ethernetli olmasını istiyoruz. Modem üzerinden paylaştıracağımız için. Bizim için önemli olan - çok çıktı alacağımız için- çipli olmaması ve dolumunu kendimiz yapabilmemiz.
    Ofiste şu anda ml1610 kullanmaktayız. Yardımlarınız ve böyle bir konu açtığınız için de teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukukcu -- 24 Aralık 2009; 18:10:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hukukcu

cool111 hocam
    http://www.hepsiburada.com/samsung-scx4824fn-cok-fonksiyonlu-yazici/productDetails.aspx?categoryid=6&productid=bd85978
    http://www.hepsiburada.com/samsung-scx-4623fn-cok-fonksiyonlu-laser-yazici-/productDetails.aspx?categoryid=6&productid=bd87545

bu 2 makineden hangisini almamızı tavsiye edersiniz? ya da sizin tavsiye edebileeğiniz model-marka var mı?
    aslında mf4270 alalım dedik tavsiyelerinizi okuyunca ama şu anda piyasada stoklarda yok. dolayısıyla alamadık. Cihazın ethernetli olmasını istiyoruz. Modem üzerinden paylaştıracağımız için. Bizim için önemli olan - çok çıktı alacağımız için- çipli olmaması ve dolumunu kendimiz yapabilmemiz.
    Ofiste şu anda ml1610 kullanmaktayız. Yardımlarınız ve böyle bir konu açtığınız için de teşekkürler.

linkte vermiş olduğunuz yazıcıların ikiside çiplidir. canon mf4270 üretimden kalktı yerine canon mf4370dn modeli satışa sunuldu bu modeldede aynı toner kullanılıyor ve ethernet desteği var. ürünü incelemek istersenizhttp://www.canon.com.tr/For_Home/Product_Finder/Multifunctionals/Laser/i-SENSYS_MF4370DN/index.asp özelliklerine linkinden bakabilirsiniz.http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=87066&ad=CANON-MF-4370DN-LASER-PR.SCAN.FOTOK.-Cok-Fonksiyonlu-Yazicilar

http://www.deveyuku.com/yazici-tarayici-faks-fotokopi-c/cok-fonksiyonlu-yazicilar-c/lazer-cok-fonk-yazicilar-c/canon-mono-lazer-mf-4370dn-faxli.html

eğerki çok fazla döküman alıyorsanız toneri 5000 sayfalık olan mf6580pl modelini öneririm.

http://teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=MF6580PL&ref=akillifiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool111 -- 25 Aralık 2009; 0:32:41 >

• cool111 __ Tüm yazılarınızı zevkle okudum.Verceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Ben dolum maliyeti ucuz sayılabilecek ,sayfa çıktısı en fazla alabileceğim siyah beyaz Tarayıcı-Fotokopi özelliği olan bir laser yazıcı arıyorum.Yazıcı fiyatı 300-400 TL geçmesin istiyorum. Günlerden beri inceledim ve son kararımı sizin tavsiyenizden sonra vermek istiyorum.

Aslında incelememe göre HP LASERJET M1120 VE CANON MF4010 buldum biraz kararsız kaldım.Ama canon biraz daha ağır basıyor.
    Siz ne dersiniz cevabınızı acil yazarsanız sevinirim.İyi günler.
  • teşekkürler cool111 hocam
    cevabın üzerine canon mf4370dn modelinde karar kıldık
    bu modelde de yazdığınız gibi 4270'deki toner kullanıldığına göre
    bu cihaz da çipsiz ve dolumu kolay oluyor demek değil mi?
    bu konuda pek bilgili değilim kusura bakmayın.
  • quote:

teşekkürler cool111 hocam

evet aynı toneri kullanıyorlar. bir tonerle ortalama 2000-2500 sayfa basılabiliyor.
  • cool111 __ Tüm yazılarınızı zevkle okudum.Verceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Ben dolum maliyeti ucuz sayılabilecek ,sayfa çıktısı en fazla alabileceğim siyah beyaz Tarayıcı-Fotokopi özelliği olan bir laser yazıcı arıyorum.Yazıcı fiyatı 300-400 TL geçmesin istiyorum. Günlerden beri inceledim ve son kararımı sizin tavsiyenizden sonra vermek istiyorum.

Aslında incelememe göre HP LASERJET M1120 VE CANON MF4010 buldum biraz kararsız kaldım.Ama canon biraz daha ağır basıyor.

___________________________________________________________________________________________________________
  • quote:

quote:

evet aynı toneri kullanıyorlar. bir tonerle ortalama 2000-2500 sayfa basılabiliyor.

canon mf4370dn modelinde netleştik.
    bimekste 500/3 taksit, stokta da görünüyor. Bgn akşam gidebilirsek alacağız, olmazsa netten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberal02

cool111 __ Tüm yazılarınızı zevkle okudum.Verceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

___________________________________________________________________________________________________________

canon mf4010 tavsiye ederim.

• hocam dolum sıkıntı olur mu chip yok değilmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberal02 -- 25 Aralık 2009; 14:08:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberal02

hocam dolum sıkıntı olur mu chip yok değilmi.

hayır çip yok toneride tam dolu olarak geliyor.
  • cooll111 konika minolta c252 kartuş değişimiyle ilgili sorunum var yardımcı olman mumkunmu hatta msn vereyim ihsan_bah @hotmail. com ekleme ımkanın varsa super olur cunkı cok onemlı bir sorunum var :(
    yazmıstım ama gormedınız sanırım kartus degıstırecegım ama şifre istiyo ne yapmalıyım ????
  • cool111 hocam size bir şey daha sormak istiyorum
    elimizde samsung ml1610 yazıcımız var
    ofisteki elemanlardan biri sarı-orta kalınlıktaki saman kağıdına çıktı almak istemiş
    kesinlikle 80gr falan kalınlığında değil tabi
    makineyi açıyoruz gırgırgır 30-40 sn ilk hazır hale gelmesi sürüyor
    yazdır komutundan sonra da yine aynı gıcık ses gırgırgır yine 40-50 sn
    bekleme süreci. Sonra keyfi geliyor yazdırıyor. acaba bu sorunu nasıl çözebilirim.
    Neyi değiştirmem gerekir. Maliyeti ne kadar olur? Uğraşmaya değer mi?
    Düzelir eskisi gibi çalışır mı? Yoksa unutalım gitsin mi?
    4370 toner dolumu için eklemiş olduğunuz muadili hp q2612 a videolarını izledim youtubedan.
    Yapabilirim gibi duruyor ama çok da kolay değil gibi.
    Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden
  • beyler clp 300 usb ile 1640 lar gibi reset şansı varmı nasıl link veririmisiniz
  • quote:

cool111 hocam size bir şey daha sormak istiyorum
    ofisteki elemanlardan biri sarı-orta kalınlıktaki saman kağıdına çıktı almak istemiş
    bekleme süreci. Sonra keyfi geliyor yazdırıyor. acaba bu sorunu nasıl çözebilirim.
    4370 toner dolumu için eklemiş olduğunuz muadili hp q2612 a videolarını izledim youtubedan.

arıza mekaniğinden dolayı fakat açıp bakmadan birşey denilemez. lazer yazıcılarda kesinlikle kaç gram olursa olsun samanlı kağıt kullanmayın, samanlı kağıt yapısı itibariyle sıcakta çok çabuk bükülür ve yazıcının içinde sıkıştırma yapar yazıcınızın sağlığı için en az 70 gr fotokopi kağıdı kullanın

• quote:

quote:

cool111 hocam size bir şey daha sormak istiyorum

arıza mekaniğinden dolayı fakat açıp bakmadan birşey denilemez. lazer yazıcılarda kesinlikle kaç gram olursa olsun samanlı kağıt kullanmayın, samanlı kağıt yapısı itibariyle sıcakta çok çabuk bükülür ve yazıcının içinde sıkıştırma yapar yazıcınızın sağlığı için en az 70 gr fotokopi kağıdı kullanın

saolun, yeni yazıcıyı alır almaz komple sökmeyi düşünüyorum zaten
    gözden çıkardım ne de olsa

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.