Şimdi Ara

Toner dolumu ile ilgili herşey (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.209
Cevap
32
Favori
301.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SHaMaRa

merhaba canon mf4270 yazıcıya sahibim çift tarflı fotokopi olayini gerçekleştirdim fakat 2 sayfalık bir word metnini aynı anda bir sayfası ön yüze diğeri arka yüze yazdırma şeklinde çıktı alabileceğimi bilmiyorum fotokopi olayı gibi yazıcının üstünden ayar mı gerekiyor yoksa bilgisayar üzerinden mi ayarlanıyor ve nasıl bilginiz var ve yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    ml 2165 yazıcıma ilk defa toner dolumu yapacam.. tonere doldurdum.. chip ve rest olayı nasıl oluyor.. programı varmı.. bu konuda pek bilgim yok.. lütefn yardım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Adar65

ml 2165 yazıcıma ilk defa toner dolumu yapacam.. tonere doldurdum.. chip ve rest olayı nasıl oluyor.. programı varmı.. bu konuda pek bilgim yok.. lütefn yardım..

Alıntıları Göster
    OKI MB451DN cihaza dolum yapılıyor mu? Yapılıyorsa nasıl yapılıyor ben baktım video falan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

OKI MB451DN cihaza dolum yapılıyor mu? Yapılıyorsa nasıl yapılıyor ben baktım video falan yok.

Alıntıları Göster
    Selülozik Tiner toner temizliğinde kullanılıyor mu? Fotokopi işi yapan birinde gördüm selülozik tinerle biryerlerini temizledi. Bilgisi olan var mı?
  • merhaba okul için kendimiz doldururuz diye brother hl2140 almıştık.tıpadan dolum yapıp,sayacı resetliyorum ama bıçağı çapaklandığı için silik yazıyor.her seferinde toneri söküp bıçağı temizlemek mi lazım?yoksa kullandığım toz sorunlu olabilir mi?teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool111

quote:

Orijinalden alıntı: yasinvolkan

@cool111
    verdiğin bilgiler için teşekkürler üstad.birşey daha sormamda bi sakınca yoktur umarım.bi de canon mf 4410 diye bi model var.4430'dan baskı kalitesi tarama gibi özelliklerinde ve dolumunda bi fark var mıdır.şimdiden teşekkürler.

bu iki modelde aynı toneri kullanır. aradaki fark 4430 da adf yani üstten besleme özelliği olmasıdır. diğer özellikleri aynıdır.

Alıntıları Göster
    İyi akşamlar. Sınıfımda HP P1102 kullanıyorum. Geçen yıl doldurtmaktan çok çektim, bu yıl kendim doldurmaya karar verdim. cihaza uygun toneri, yedek toneri hepsini buldum. aklıma takılan şey kaç gr toz koymam gerektiği. bilen yanıtlarsa çok sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Onun dolumu sikinti demo ise dolmaz haberiniz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: tbatikan

Toner tozu da yukleme videosu da yazilimini dawww.fixyazici.com dan ulasabilirsiniz. Saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

Samsung 2950 yazıcım var, ilk dolumdaki resetlemek işini kendim yapabilir miyim acaba?

www.fixyazici.com dan yazilimini temin edip yardimci olabilirim saygilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

Selülozik Tiner toner temizliğinde kullanılıyor mu? Fotokopi işi yapan birinde gördüm selülozik tinerle biryerlerini temizledi. Bilgisi olan var mı?

kesinlikle kullanılmaz. toner temizliğinde mümkünse bu iş için kullanılan temizleyiciler kullanılır. temizleme sıvısını en son microerden almıştım. pahalı birşey değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutlu42

merhaba okul için kendimiz doldururuz diye brother hl2140 almıştık.tıpadan dolum yapıp,sayacı resetliyorum ama bıçağı çapaklandığı için silik yazıyor.her seferinde toneri söküp bıçağı temizlemek mi lazım?yoksa kullandığım toz sorunlu olabilir mi?teşekkürler.

toz kalitesiz veya rutubetli olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apranax83

İyi akşamlar. Sınıfımda HP P1102 kullanıyorum. Geçen yıl doldurtmaktan çok çektim, bu yıl kendim doldurmaya karar verdim. cihaza uygun toneri, yedek toneri hepsini buldum. aklıma takılan şey kaç gr toz koymam gerektiği. bilen yanıtlarsa çok sevinirim..

70 gr toner tozu kullanmanız gerekiyor. bu modelin üzerinde gelen starter kartuşuna dolum yaptığınızda randıman vermez. tavsiyem muadil toner alıp muadil toner boşaldıkça dolum yapmanız.
  • quote:

quote:

kesinlikle kullanılmaz. toner temizliğinde mümkünse bu iş için kullanılan temizleyiciler kullanılır. temizleme sıvısını en son microerden almıştım. pahalı birşey değildir.

Cevap için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerosen

quote:

quote:

Cevap için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar brother hl2130 yazıcımın demo toneri elle dolar mı? Orjinal dolarmış ama demoyu bilemiyorum dolduran varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bey_Efendi

Arkadaşlar brother hl2130 yazıcımın demo toneri elle dolar mı? Orjinal dolarmış ama demoyu bilemiyorum dolduran varmı?

Alıntıları Göster
    Samsung ML 2955 yazıcımın mlt-d103s kodlu tonerini kendim doldurmak istiyorum.
    İnternette iki video gördüm, birinde basitçe delik açıp oradan toneri dolduruyolar.
    İkincisinde yandaki preslerden söküp bıçak dram vs. hepsini çıkarıp dolduruyolar. Bu daha zahmetli tabi.
    Yazıcının üzerindeki ilk toner, henüz dolum yapmadım.
    Hangi yöntemi tercih etmeliyim?

• suatin kullanıcısına yanıt
    Ben doldurdum.Elektronik reset dvresiyle de resetledim.Ama 2. defa doldurup resetledikten sonra çıktılarda bozulma oldu.Galiba drum ünitesi zarar gördü.Drum'a baktığımda sanki dikey çizikler var gibi geldi bana.Acaba kullandığım toner mi zarar verdi?
  • quote:

demo dolar ama sayacı resetlemesi için bu çark'ın takılması lazım. Dolum merkezi 20 TL demişti ben 10 TL'den netten bulmuştum. Ya da hiç uğraşmayıp bir taner orjinal alacaksınız.

• quote:

quote:

demo dolar ama sayacı resetlemesi için bu çark'ın takılması lazım. Dolum merkezi 20 TL demişti ben 10 TL'den netten bulmuştum. Ya da hiç uğraşmayıp bir taner orjinal alacaksınız.

netten tam hangi sitenden buldunuz?ebayda falan varmıdır? ne diye arattırmam lazım?

• quote:

quote:

quote:

netten tam hangi sitenden buldunuz?ebayda falan varmıdır? ne diye arattırmam lazım?

Alıntıları Göster
    Mrhb
    xerox workcentre 3210 kac gram toner alıyor acaba?
    tsklr

• quote:

Orijinalden alıntı: loveco2001

Mrhb
    xerox workcentre 3210 kac gram toner alıyor acaba?
    tsklr

Alıntıları Göster
    Yıllardır sorunsuz kullandığım samsung scx 4200 bugün toner boş toner değiştir uyarısı vermeye başladı ve artık yazdırmıyor. Daha önce de toner boş diyordu ama yazdırıyordu. Bildiğim kadarıyla chip daha önce resetlenmişti. Bu konuda bilgisi olan cevap yazabilir mi?
  • quote:

quote:

quote:

brother reset çarkı diye aratırsanız bulursunuz. Ebayda da "brother reset gear" diye aratın.sanırım veya aliexpress'de de. 1-2 $'lık parça oluyor Türkiye'de 15 TL. Herhalde aldığım site buydu.. Brother reset carkı

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.