Şimdi Ara

TONER TOZU KANSOREJENDİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
14.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Forumda bizlere cevap yazarak zaman kaybettiginizi dusunuyorsaniz neden foruma giriyorsunuz...
    Aynı tavrı bana takınamazsınız. Yaptığınız etik degil bunu anlatmaya calistim ama anlamak zor gibi. illa ters konusalim istiyorsaniz ters konusalim... Kimseye kalkipta sacmaliyorsun falan cevaplari herkesin kendi haddini gosterir. Once haddinizi bilin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglartekkilic

quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Forumda bizlere cevap yazarak zaman kaybettiginizi dusunuyorsaniz neden foruma giriyorsunuz...
    Aynı tavrı bana takınamazsınız. Yaptığınız etik degil bunu anlatmaya calistim ama anlamak zor gibi. illa ters konusalim istiyorsaniz ters konusalim... Kimseye kalkipta sacmaliyorsun falan cevaplari herkesin kendi haddini gosterir. Once haddinizi bilin..

ters konuşalım demekki.. nasıl ulaşabilirim size.. biraz ters konuşalım bakalım sizinle pm iletirmisin bilgilerini.. yada sen ulaş benim bilgilerim açık

nasıl bir esnaf olduğunuz ortada ,konuda külhanbeyi takılıyorsunuz,sanırım hiç müşteriniz kalmadığı için böyle bir konu açmışsınız...

• tekkilic caglar hayirdir dovecen mi adami? hey allahim ya muhabbete bak.. size dolum yaptirmak saglik acisindan tehlike arzedebilir! uzak durmak lazim.
  • Tehlikeli olmadığını savunan arkadaşlara iyi bir kaynaktan bilgi. Buyrun:

http://en.wikipedia.org/wiki/Toner Health risks başlığının altındaki açıklama
  • Konu amacı dışına çıktı, sürekli şikayet geliyor. Daha ötede konuşmak istediklerinizi PM yada başka msjlaşma araçlarıyla halledebilirsiniz. İyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.