siyah - beyaz - renkli Tonerli olacak ve istenilen en büyük özellik tonerleri bittiğinde uygun fiyata ( 30 - 35 tl ) dolum yapılabilecek bir yazıcıarıyorum araştırdım fakat hangi yazıcıların tonerlerine dolum yapılabiliyor bulamadım.. yazıcıyı hediye edicem arkadaşım yukarıdaki özelliklere sahip bir yazıcı istiyor.. fiyat max 350 tl olabilir arkadaşlar.. acil yardımlarınızı bekliyorum. saygılarımla
3 renk toneri bi de siyah toner toplamda 4 toner yapar. 4X30=120 lira civari tutar renkli bi lazer in dolumu.
quote:
Orjinalden alıntı: semihekim
3 renk toneri bi de siyah toner toplamda 4 toner yapar. 4X30=120 lira civari tutar renkli bi lazer in dolumu.
teşekkür ederim arkadaşım fakat ben hangi yazıcıyı alacağımı bulamadım tonerleri bittiğinde biten tonerleri doldurabileceğim yazıcı arıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: harunn34
quote:
Orjinalden alıntı: semihekim
teşekkür ederim arkadaşım fakat ben hangi yazıcıyı alacağımı bulamadım tonerleri bittiğinde biten tonerleri doldurabileceğim yazıcı arıyorum
sayin ustadim ben de sana farkli bisey soylemedim.
malesefki renkli lazer yazicilarin tamaminin tonerlerinde chip var. toneri doldursan bile bos gorunuyor. evde chip uretmen mumkun olmadigindan dolumcularda doldurmak gerek. yanliz bazi dolumcular bu chip i satiyor. uygun chip bulabilirsen, chip alip dolum yapabilirsin ozman evde.
bi de ozel durum olarak samsung clp 315 e bi parca takiyolar chip mip istemio. bu parcanin 20 dolaros gibi fiyati.