Şimdi Ara

^^TONY BLAİR'İN KARISININ TÜRKİYE ZİYARETİNİN İÇ YÜZÜ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tony blair’ın karısı geçenlerde TÜRKİYE’ye geldi;ama neden 2 saat kaldı ve sadece fener
    rum patrikhanesini ziyaret etti hiç düşündünüz mü???Burada din adı altın da bazı siyasi bilgiler varildi tabi ki.bunu da nerden çıkardın demeyin;çünkü tony’nin karısı ortadoks değildir.11 eylül de İslam siyasallaştırılıyor dendi ve ordu ayağa kalktı.peki burada Hıristiyanlık siyasallaştırılmıyor mu???Üstelik bu utanmaz bartelemeus,daha da ileri gidiyor ve “bunlar bizim iç işlerimiz,karışmayın” diyor.terbiyesiz.bir de sizi AİHM’e şikayet ederim diyor.kalkta ümüğünü sıkma.TÜRKİYE’yi bölmeye yönelik adımlar giderek hızlanıyor;tabi bu adım milyonlarca adımdan sadece biri.Patrikhane,LOZAN’ı daha ne kadar hiçe sayacak göreceğiz;ama şuna inanıyorum ki:bu ülke de yaşayıp ta bu ülkenin ekmeğini yiyen bu insanlar,elbet gün geldiğinde bu ülkeden kurşunu yiyecektir…bir şey daha ”KESER DÖNER SAP DÖNER,GÜN GELİR HESAP DÖNER” bu lafım TÜRKİYE’yi küçümseyen tüm dünya devletlerine.”TÜRK’ÜN,TÜRK’TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achillen_m -- 29 Mayıs 2005, 21:36:11 >

• Dostum seni kutluyorum. Güzel bir nokta yakalamışsın. Teşekkürler;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tehlike

Dostum seni kutluyorum. Güzel bir nokta yakalamışsın. Teşekkürler;)

böyle terbiyesizlikleri kaçırmam.helede ucu vatanıma dokunuyosa.
  • ne kadar kötü bi düzende yaşıyoruz...
    insanlar insanları öldürüyor toprağını işgal ediyor ve bunuda dini sebeplerle yapıyor.
    insanlar aptal...aynı Tanrı'ya inanıyosan neden din farkı gözetesinki...
    eminim Tanrı yukardan gülüyodur bize.....bide dökülen iki kelimesi,yazıkLar oLsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tonic

ne kadar kötü bi düzende yaşıyoruz...
    insanlar insanları öldürüyor toprağını işgal ediyor ve bunuda dini sebeplerle yapıyor.
    eminim Tanrı yukardan gülüyodur bize.....bide dökülen iki kelimesi,yazıkLar oLsun..

tabi senin tanrı kavramın nedir onu bilemem;ama ALLAH yukarıda değil her yerdedir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Achillen_m

quote:

tabi senin tanrı kavramın nedir onu bilemem;ama ALLAH yukarıda değil her yerdedir...

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: marlo

quote:

quote:

+1

Amma çarpıttınız olayı ya... Tanrı, Allah veya Rab... Kastettikleri aynı... Hepsi de yaratıcımız değil mi? Tanrı demişiz Allah demişiz, niyet iyi olduktan sonra ne farkeder? Allah'ın yukarıda olarak söylenmesi de bir temsil gibi düşünülebilir... Neden dualarınızı ellerinizi açıp yukarıya doğru edersiniz? Polemik yaratmak için elinizden geleni yapıyorsunuz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tony blair�ın karısı geçenlerde TÜRKİYE�ye geldi;ama neden 2 saat kaldı ve sadece fener
    rum patrikhanesini ziyaret etti hiç düşündünüz mü???Burada din adı altın da bazı siyasi bilgiler varildi tabi ki.bunu da nerden çıkardın demeyin;çünkü tony�nin karısı ortadoks değildir.11 eylül de İslam siyasallaştırılıyor dendi ve ordu ayağa kalktı.peki burada Hıristiyanlık siyasallaştırılmıyor mu???Üstelik bu utanmaz bartelemeus,daha da ileri gidiyor ve �bunlar bizim iç işlerimiz,karışmayın� diyor.terbiyesiz.bir de sizi AİHM�e şikayet ederim diyor.kalkta ümüğünü sıkma.TÜRKİYE�yi bölmeye yönelik adımlar giderek hızlanıyor;tabi bu adım milyonlarca adımdan sadece biri.Patrikhane,LOZAN�ı daha ne kadar hiçe sayacak göreceğiz;ama şuna inanıyorum ki:bu ülke de yaşayıp ta bu ülkenin ekmeğini yiyen bu insanlar,elbet gün geldiğinde bu ülkeden kurşunu yiyecektir�bir şey daha �KESER DÖNER SAP DÖNER,GÜN GELİR HESAP DÖNER� bu lafım TÜRKİYE�yi küçümseyen tüm dünya devletlerine.�TÜRK�ÜN,TÜRK�TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR�

bütün bunları nerden biliyorsun arkadaşım?
    kaynak?

• ilkerinanç

Avrupanın amacını bir sen anlayamadın gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: seferihisar

ilkerinanç

kaynak sordum arkadaşım,benim anlayıp anlamamam değil burada problem.
    kimsenin bilmediği bir şeyi bu arkadaşlar nasıl biliyor hemde bu kadar kolay luyor bulmaları onu merak ettim sadece.
  • bütün bunları nerden biliyorsun arkadaşım?
    kaynak?

biraz gündemi takip etsen sen de çözersin...kim kimi seviyo kim kime vurmuş geç bunları.benim anlattıklarım TV de işleniyor zaten.bunları bilmek için alim olmaya gerek yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orjinalden alıntı: seferihisar

ilkerinanç

kaynak sordum arkadaşım,benim anlayıp anlamamam değil burada problem.
    kimsenin bilmediği bir şeyi bu arkadaşlar nasıl biliyor hemde bu kadar kolay luyor bulmaları onu merak ettim sadece.

bende birçok kişinin bilmediği seyleri biliyorum kaynak meselsine gelince o biraz detay (!) anlayan anlamıştır... yani dostum muhaliflik zaman zaman iyidir ama bu gereksiz yapıldıgında adı değişir halk arasında da yıtık dondan f....a denir... bilmem anlatabildimmi
  • Adamlar Fener Rum Patrikhanesini 2. Vatikan yapacaklar...

zamanı geldiğinde bunu sanki biri söylemişti diyeceksiniz...Ve buna göz yumanlar o zamanlar sömürdüklerini yiyiyor olacak dünyanın başka bir ülkesinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Game Over

Adamlar Fener Rum Patrikhanesini 2. Vatikan yapacaklar...

zamanı geldiğinde bunu sanki biri söylemişti diyeceksiniz...Ve buna göz yumanlar o zamanlar sömürdüklerini yiyiyor olacak dünyanın başka bir ülkesinde

biliyorum kardeş,ama bu şeref...lere bu fırsatı vermemeliyiz...bunun için çözüm üretilmeli,ama ne???
  • İnşallah çözüm için birileri kafalarını yoruyordur...Bu iş bayrak meselesinde olduğu gibi halka bırakılırsa valla hiç iyi olmaz...patrikhaneye de onun yardakçılarına da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.