Şimdi Ara

Too Human (xbox360 exclusive)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

eveet xbox360 ın en bomba exclusivlerinden birinin çıkmasına az bir süre kala ekran görüntülerini koyayım dedim.
    bu oyun halo ve gears of war ile birlikte çok can yakacak gibi!grafikleri harika bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameo -- 14 Aralık 2006; 4:02:56 >

• Biraz DMC havası var oyunda kamera açıları açısından.Gafikler de gayet güzel
    Ya arkadaşlar ben bu 360dan şikayetçiyim ne oldu piyasada 100 üzeri oyunu mu ne oldu? Ayıptır ya bu kadar oyun çıkartılmazki.Hayır birşey değil buna bile bahane bulacaklar 360 çabuk kesildi diye Nasıl kesilmeyse artık
  • vista ile birlikte pc de oynamak için 5-10 milyar gerektirecek oyunlarda gelicek bolca... işimiz zor valla haklısın dostum.
  • Bu oyunu grafik olarak hakikaten beğendim....
  • Yapan ekip Silicon Knights
    Çıkışına daha var, 2007 sonları olabilir.Çünkü engine i baştan yazıyorlar,begenmemişler UE3 ü
    Ve üçleme olacak.Kuzey avrupa efsanelerine dayanan bir oyun.DMC gibi degil God of War gibi olacak.
    Bu arada bu Xbox360 da hiç exclusive yok ya, hep PC oyunu hakikaten
  • Ben dedikte kızıyorlar oyun dünyası Microsoft'un elinde ister inanın ister inanmayın %70
  • grafikler güzel gerçekten bakalım oyun nasıl olcak..ama god of war a benzemiyo gibi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mahşerin 3 atlısı var ama oyun da var alette.Exclusive oyun yok diyenler utansın.2007'de XBOX kutu kalacak diyenler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cathedral

grafikler güzel gerçekten bakalım oyun nasıl olcak..ama god of war a benzemiyo gibi..

dostum ne god of war ı gears of war o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.