Şimdi Ara

TOOB vs Dokuz Eylül vs Gazi(tek. fak.) vs Eskişehir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa dostlar öncelikle MF4 sıralamam 48bin 250.Mühendislik istiyorum .EEM veya Makine.
    Kafamda Gazinin ikinci öğretimleri mühendislikleri vardı fakat bu sene kapatılmış durumda Bölüm başkanıylada konuştum, klavuzda yer almıyor.Bu durum şuan beni çok kararsız bıraktı.
    Şu an sıralamam gazinin teknoloji fakültelerine tutuyor.Fakat dedikodular malum teknoloji fakülteleriyle alakalı.
    Dokuz Eylül ikinci öğretimleri bu sene de devam ediyor ve burayada puanım tutuyor.Fakat üniversitenin eski olması ve İzmir hayatı beni cezbetmiyor.
    Bu arada Eskişehir Endüstride 47 bin 800 le kapamış buraya da girme ihtimalim var.(EEM(iö) ve Makine tutuyor.)
    Ve aklıma takılan en büyük soru
    TOBB--> EEM VE MAKİNE
    Eem 48 bin le kapamış yani gelme ihtimali var Makine zaten 60bin
    Gel gelelim biz çok zengin bir aile değiliz fakat Tobb gücümüz az da olsa yeticek gibi.%25 burslusu 17bin TL.5 seneyide hesabada katarsak 3 sene ortak eğitimim programınıda işin işine katıcak olursak aileme aylık 1500(min)-2250(max) tl gibi bir bağlılığım söz konusu.Şu an ki maddi durumumuz bunu kaldırıyor,
    Fakat ilerde ailemin işleri kötü giderse bu parayı ödeyememe ihtimalimiz var.
    Bu parayı ödeyemem ihtimalimiz karşısında şöyle bir plan oluşturduk parayı ödeyemediğimiz sene devlet üniversitesine geçiş yaparım.BUNUN ŞARTLARINI da sizlere soruyorum.
    Ayrıca TOBB a bu kadar para bayıldıktan sonra işe girerken yüksek meblalar maaş olarak karşılacak mıyım?Yoksa diğer mühendislerle aynı Muameleyi mi Görücem onuda tam bilmiyorum.
    Benim penceremden bakarak siz olsanız ne yapardınız merak etmiyor değilim. Değerli yorumlarınız için şimdiden Çok Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.