Şimdi Ara

Tools of Destruction' a bir övgü daha! ( 9.3 / 10 ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence bu oyunları tek bir puanla değerlendirmek yanlış, grafik, hikaye, oynanabilirlik, ses, uzunluk vs vs daha bir çok kriter olabilir. Bu şekilde değerlendirmeler yapılsa daha dogru olur gibi geliyor. Bu şekilde bakıldıgında hangi site neyi begenmemişte puan kırmış pek rahat anlaşılmıyor. Belkide buda onların işine geliyor aslında. Bir site grafiklere 9 verirken diğeri 5 verirse ozaman sorgulamak lazım nasıl olur bu iş diye. Daha önce dediğim gibi ortalama puana bakıldığında puanın arkasında neler oldugunu anlamak mümkün değil.
  • Böyle animasyon tarzı oyunlara bayılıyorum ya bana daha önce ps2 de oynadığım müthiş oyun BEYOND GOOD AND EVİL ı hatırlattı ne güzel oyundu.
  • Pixar animasyon filmlerinden Toy Story' nin gerçek zamanlı hali gibi oyun. Grafikler o derece iyi.
  • şu oyunla beraber jak&daxter xbox 360' a da çıksa keşke.
  • bu tür oyunlar zaman kaybından başka birşey değil vercen küçük kardeşin oyniyacak benim tarzım değil eğlence
    oynayanlar var saygı duyarım ama ben sevmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: vsoyunstüdyosu

bu tür oyunlar zaman kaybından başka birşey değil vercen küçük kardeşin oyniyacak benim tarzım değil eğlence

diğer oyunları oynayarak dünyanın daha iyi noktaya ulaşmasını sağlıyorsun demek. tabi senin oynadığın oyunlar bu önemli göreve hizmet ettiği için eğlenceli olmasa gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

quote:

Orjinalden alıntı: vsoyunstüdyosu

bu tür oyunlar zaman kaybından başka birşey değil vercen küçük kardeşin oyniyacak benim tarzım değil eğlence

diğer oyunları oynayarak dünyanın daha iyi noktaya ulaşmasını sağlıyorsun demek. tabi senin oynadığın oyunlar bu önemli göreve hizmet ettiği için eğlenceli olmasa gerek.

eh heh, valla onemli olan eglendirmesi. ben boyle eciş bucüs karakterlerin oldugu oyunları oynayamiyorum ama bu oyunun epey iyi oldugunu da biliyorum. ah birde oynayabilsem.

• diğer oyunları oynayarak dünyanın daha iyi noktaya ulaşmasını sağlıyorsun demek. tabi senin oynadığın oyunlar bu önemli göreve hizmet ettiği için eğlenceli olmasa gerek.

ben görüşlerimi belirtim arkadaşım oyunu veya oyuncuları kötülemişim gibi davranma benim tarzım değil eğlence oyunları yukarıda dediğiö gibi oynayana saygı duyarım çünki renler ve zevkler tartışılmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solid_Snake

Kasım gelsede 007 den ve saçmalıklarından kurtulsak.

-Merhaba ben 007'nin PS3 versiyonu.Çok övdüğünüz HALO3'e bakın muaahuahuahuahua

Site Profile Gameplanet

10/15/2007

4 out of 5

80.0%

Site Profile NTSC uk

10/14/2007

8 out of 10

80.0%

Site Profile Games First!

10/8/2007

4 out of 5

80.0%

Profile Game Chronicles

10/5/2007

8 out of 10

80.0%

Site Profile TotalVideoGames

9/27/2007

8 out of 10

80.0%

Site Profile Gamecritics

10/1/2007

7 out of 10

70.0%

Görüldüğü gibi oyun patlamış muhauahuahuah.Çok eğlendim eheheheh.

bence Halo3 alakasız bir karşılaştırma olmuş,online olarak hala halo1 Xbox üzerinden oynanıyorsa halo3'ün ne kadar zaman daha oynanıcağını aşağı yukarı kestirebilirsin. Senin yaptığın karşılaştırmadan yola çıkarak 1hafta sonra adını bile belki anmayacağın bir oyunla kıyaslarasak Halo3 tabii ki patlamış.

• hazır söz halodan açılmışken umarım halo 2 deki hataları ders almışlardır halo 2 vasattı
  • merak etme halo 3 kusursuz, çok şikayet edilen grafikleri bile bana göre çok güzel,o kadar geniş alanda,ekranda bir sürü asker ve düşmanla normal bence. ayrıca halo'nun multiplayer'ı yeter,yıllarca oynanır. Tabi şuan ki konuyla alakasız oluyor bu söylediklerim. Ben sadece yapılan karşılaştırma üzerine yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zildjiann -- 1 Kasım 2007; 13:42:46 >
  • Biraz büyüyün. Tools of destruction'dan konu HALO 3' e geliyor. İşte milletçe sorunumuz bu zaten. Bir konuyu doğru düzgün tartışamıyoruz. Hemen tipin biri atlıyor HALO 3 diyoralakasız yere...
  • boş verin gerek yok konu taşmasın ha nediyorduk bu oyun benim tarzım değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: İhanet Noktası

Biraz büyüyün. Tools of destruction'dan konu HALO 3' e geliyor. İşte milletçe sorunumuz bu zaten. Bir konuyu doğru düzgün tartışamıyoruz. Hemen tipin biri atlıyor HALO 3 diyoralakasız yere...

evet aynen öyle sizin ps3 fanlarından biri bu oyunla halo3'ü karşılaştırıyor çünkü,milletçe(seninde içinde olduğun grup) doğru düzgün okumuyoruz da.
  • Buyrun bakalım!
  • buyurduk artık, neyse... bana oyun beyond good&evil ile scrapland'i çağrıştırdı biraz da böyle 3ncü şahıs falan.
  • ama oyunda güzel renkler kullanılmış
  • Umalımda Tomb Raider gibi bir işleyişi olmasın oyunun. TR' da bir kapıyı açmak için 3 km ötede ki bir mekanizmayı etkinleştirmemiz gerekiyordu. Umarım saçmalamazlar bu konuda...
  • Bu oyunun demosunda grafikler şirin ve güzel ama sanki HD değil gibi. 720p de oynadığım halde sanki o kadar net değil. Ağbim de fark etti. Başka hiçbir oyunda böyle birşey olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.