Slm herkese.... Beyler ben önceden bi kaç kere bu buy tokensten token alıyodum ama şimdi user ve password istiyor buraya ne yazmamız gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum..
uppp
facebook a girdikten sonra oyunu açarsan belki düzelir
quote:
Orijinalden alıntı: simaobjk
Konuyu okumadın galiba ?
quote:
Orijinalden alıntı: luganoguz
quote:
Konuyu okumadın galiba ?
facebooka girip denersen belki o şifreyi sormaz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: luganoguz
quote:
Konuyu okumadın galiba ?
facebooka girip denersen belki o şifreyi sormaz
eyvallah bi deniyim. :)
sürekli olan bir şey değildir o. bi kaç gun sonra girersen düzelir bence. benım 10-15 arkadaşım oynuyor ben hiç rastlamadım.
Arkadaslar oyunu tek basıma oyunuyorum profılımde hıc arkadas yok bence oyunda bı kac arkada olsa daha guzel olacak benim gibi dusunen varsa facebookta beni ekleyin birlikte oynayalım hazırlık macı fn yaparız hangi taktik iyi oyun hakkında genel bilgileride burda paylasırsak daha guzel olur. oyuncularım en dusuk sevıyesı 30 eklemek isteyenler facebooktan beni eklesinler https://www.facebook.com/profile.php?id=100002214316016 tıklayın yalnız once kendı facebook hesabınız acın sonra bu lınke tıklayın arkadas ekleyın.
arkadaşlar konuyla pek alakası yok ama yardım ederseniz sevinirim :) ben top elevena başladım ancak tokenleri bilinçsizce kullandım ve takımımda mutlu değilim.yeni bir takım kurmak istiyorum acaba ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok iyi olur şimdiden teşekkürler .
quote:
Orijinalden alıntı: Senyatbengeliyorum
Uplamadandaki amaç neydi ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme