Şimdi Ara

Top Eleven Manager - Facebook (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.081
Cevap
59
Favori
815.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eğer takımlarınız aynı sunucuda ise transfer listenizde çıkan sonuçlar aynı olacaktır.
    Ancak bir takımızda oyuncuyu satış listesine koyduğunuz zaman,diğer takımızla sunucuya yeni bağlanmış olmanız gerekmekte,yani güncel transfer listesi çıkmalı.

Ekleme;

İnşaat seviyesi yükseldikçe,yapılardan gelen verim artıyor.
    Şu an yapı L9-Klinik seviyesinde 4 günde 5 yeni tedavi puanı veriyor.

Facebook'ta kayıtlı olan mail adresinizi değiştirmeniz,çıkan teklifleri tekrar değerlendirmenize yardımcı oluyor.

Şu sıralar Matomy altında Video bölümü aktif.Reebok reklamları toplamda 4,iMesh reklamı 2 token veriyor.
    Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0ME -- 20 Nisan 2012; 22:33:01 >
  • R0ME
    Hot spot shield ile matomy kısmından videoları izledim.Yarım saat sonra giricem oyuna,15 dakika içinde gelicek yazıyordu,baya bi izledim D: sadece matomy kısmındamı faydalı oluyor hot spot shield? Yoksa üstte yer alan dier tercihlerdende bişeyler yapılır mı? Sponsorpay, trial vs. var.Hot spotu silmemiz gerekiyormu.Videolarıda izledim,programı kapadım.Yarın bida çıkarmı yeni videolar? Şimdiden saol D:
  • Beyler takım karşılaştırmayı açtığımızda ''takımın kadiri'' yazan yer ne anlama geliyor? Mesela benim takımımda takimin kadiri:10.4m başkasında 4.3m .Sezon sonu kaç para geleceğini ve çıkacağını nasıl öğrenicez?Gelen para sadece 600k olamaz heralde :)
  • @TheKull

Hot Spot Shield bildiğiniz üzere IP adresinizi değiştiriyor,yani oyuna Türkiye'den değil de başka bir ülkeden giriyormuşsunuz izlenimi veriyor.
    Bildiğiniz gibi sponsor firmalar,çoğu reklamı ve jeton kazanma fırsatını Türkiye için sunmuyor,bir nevi HSS ile sunucuyu şaşırtıyorsunuz.Diğer sponsor firmalar için de işe yaramakta.Programı silmenize gerek yok.

''Takımın Kadiri'' yazan yer takımızda yer alan futbolcuların toplam değerini göstermekte.
    Sezon sonu ne kadar para geleceğini ve çıkacağını tam olarak göstermemekte.Çünkü sponsorluk süreleri ve ücretleri değişmekte,transfer sezonu hiç kapanmamakta.
  • Saolasın kardeş yardımın için. Kaleciden aşağıya doğru yaşları : 22-24-19-20-19-19-18-21-20-20-19

Top Eleven Manager - Facebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 23 Nisan 2012; 14:58:34 >
  • Arkadaşlar bugün servera hiç bağlanamadım, Aşağıdaki hatayı veriyor. sebebini bilen varmı?

• @HuRGeNeR@L

Normalde aldığınız uyarı,sunucular 04.00'dan sonra bakıma girince çıkıyor ancak geçmişi silip,cookileri temizleyip girmeyi deneyiniz.

Yada öncelikle başka bir web tarayıcısında girmeyi deneyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

@HuRGeNeR@L

Normalde aldığınız uyarı,sunucular 04.00'dan sonra bakıma girince çıkıyor ancak geçmişi silip,cookileri temizleyip girmeyi deneyiniz.

Yada öncelikle başka bir web tarayıcısında girmeyi deneyiniz.

Dün sabah 04:00 da verdi bu hatayı. Bakımda olduğunu tahmin ettim ama işyerime gelip işyerimde farklı PC lerde ve 3 farklı tarayıcıda denedim gene aynı hatayı verdi. Birazdan mesaim bitince evde deniycem. Benim hata mesajından anladığım, bulunduğum serverin offline olması. Aynı serverda başkas birisi olsa sorucam aynı sorun sende varmı diye bakalım, eve gidince belli olacak. Sağol cevabın için :)
  • Bu tokenlerle yapılan logolar kalıcımı yoksa sürelimi?
  • @HuRGeNeR@L

Rica ederim Hocam.
    Sunucunun bakım süreleri tam olarak belli değil.Bazen gece 03.30'da bakıma giriyor,bazen transfer listesindeki son oyuncunun satılmasını bekliyor,biraz garip bir durum.Dediğiniz olaya Ben de bir kere şahit oldum,gün içerisinde iki takımımda aynı sunucuda,iki takımım ile de oyuna giremedim,bir süre sonra kendiliğinden düzeldi.

@Elect

Kalıcı Hocam.
    Siz tekrar değiştirene kadar kendisi eskisine dönmüyor yada farklı bir logoya dönmüyor.
  • Evden girdim şimdi düzelmiş. Bugünkü maçıda 7-0 kazanmışım :) Normalde Futboldan anlamam, takım tutmam , maç izlemem:) Ama iyice sardı oyun. İlk defa gördüğüm terimler var :) Ligde 5. sıraya yükseldim. Kupada 1 saat sonra çeyrek final maçım var. Yarı finale çıkarsam gerisi kolay. Tek derdim 3 sakat oyuncum var.

• Banada sınıftan ark söylemişti.Böyle böyle diye.Zaten hem pcde hem gerçekte oynamayı,izlemeyi ve özelliklede menajerlik oyunlarını çok severim.Bağımlısı oldum.Takım kalitem şimdiden 17.3,lwlim 1-Acemi :D Bazen saçma sonuçlar çıkıyor ama olsun :D mesela geçen benden on kat düşük takıma yenildim.Taktiğim iyi sayılır
  • ya kondisyon sıfra düstü, 3 saate bir %5 yetmiyor, başka yolu yokmu ?
  • Kondisyonu o kdr düşürmemek lazım.Yüzde 60'lardan sonra daha yapmayın bence.Sakatlanıyorlar zaten :D Maçtan çeşitli şeylerde değişik puanlar geliyor.Mesela kart görmeyince sakatlık puanı,Oyuncu deiştirirseniz kondisyon puanı tabi 1'er tane.Bunun dışında tokenle alabilirsiniz.Oda bildiğiniz kazık :D
  • Benimde oyuncum sakatlandı 4 gün.Sakatlanmalar sıklaştı sayılır.Biri düzeliyor,diğeri gidiyor.5 tane sakatlık puanı 6 token ve sadece 1 gün götürüyor.Bu kısım gerçekten kazık olmuş.6 token ver,1 gün erken iyileşsin.Harbi saçma olmuş
  • Zaten para vermeye değecek bir oyun olarak görmüyorum. Fiyatlar çok yüksek. Para vermeden 4. yüm şuan ligde oda bana yeter. 3 saatte bir %5 dinlenme puanı veriyor. toplamda 1 günde kazandığım %40 dinlenme puanı 2 maç bir gün arayla olduğu için ve 1 maçtada %40 gibi dinlenme puanı harcandığı için antrenman için token harcamanı istiyorlar aslında. Bende o maçta oynamayan yedeklere antrenman yaptırıyorum. Bir inşaat15 gün sürüyor. sezon zaten 28 gün. Bırakırsam bu oyunu token yüzünden bırakıcam.
  • Üstteki mesajımdan sonra ücretsiz 8 token kazanmak için anket yapmaya başladım. Abartmıyorum az önce bitti. 30 dk dan fazla sürdü ve anket bitince aşağıdaki uyarıyı verdi.
    "Üzgünüz
    Size her zaman en iyi araştırma deneyimini sunmak istiyoruz fakat şu anda bazı teknik sorunlar yaşıyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin."

ben şimdi ne diyeyim
  • O lanet anketlerle bende çok uğraştım. Hotspotshield filan kurdum 10 denemede şansın varsa 1 tanesi veriyordu. Video izleme harikaydı o da patladı ama.
    Bu arada oyuna devamlı giriyorsanız her sene şampiyonluğa oynuyorsanız yaşlı en üst sınırda adam alın. Genç oyuncu peşinde koşmanın bi anlamı yok 2 sezon sonra bir işe yaramıyor zaten 1 tane genç yerine rahatlıkla 3-4 tane yaşlı alınıyor.
  • Ben de yeni başladım.Telefondan oynuyorum. Bugün 00:00 da maç var.Zaten botla fark atarlar goçlar heralde :)
  • Merhaba arkadaşlar..Bende bu oyunu 7 aydır oynuyorum ve takımımı taktiğimi sizlerle paylaşmak istedim yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmak açısından

3-1-4-2 taktiğiyle oynuyorum..Yalnız bu taktiğe yeni geçtim şimdiye kadar hep 3-5-2 taktiğiyle oynadım ve gayette başarılı sezonlar geçirdim. kısacası orta sahayı sağlam tutarsanız bu oyunda sırtınız kolay kolay yere gelmez diğer ayarlar şöyle;Takım anlayışı:genelde ofansif yapıyorum bazende sert hücum Pas Yönü:karışık Press Stili:tam saha press Mücadele Tarzı:normal Pas Atma Şekli:karışık Markaj Stili:bölgesel

Auto yerine oynatma kısmındaki ayarlamaları mutlaka yapınız maçları izleyemediğiniz zamanlarda oyuncu sakatlanırsa otomatik olarak oyuncu değiştirir.

Takımınızda özel yeteneği bununan oyuncular varsa ilgili kısımdan onları ayarlamanızı tavsiye ederim çok işe yarıyor.. Eğer özel yetenekli oyuncunuz fazla yoksa benim takımımdaki gibi yıldızı çok oyuncuları korner kullanma veya frikik vuruşuna koyabilirsiniz. Mesela ben korner vuruşunu ortasahaya frikik vuruşunuda forvete ayarladım. ayarlama yapmazsanız maç içinde korner veya frikik olunca kafasına göre futbolcular atar her seferinde değişik adam atar,buda gol olma şansını azaltır,ama frikikleri tek bir adam sürekli atarsa birinden biri mutlaka gol oluyor

Buda takımımın ligdeki konumu.. Sene başlarında birçok taktik değişikliği yaptım ve takım üst üste beraberlikler ve mağlubiyetler aldı. Size tavsiyem kesinlikle taktik değişikliği yapmayın, 4-5. seviyedeki arkadaşlar nasıl başladıysanız takımınızda iyi gidiyorsa taktik değişikliğiyle uğraşmayın. Ben 2-3 maç berabere kaldım diye taktik değiştirdim daha beter oldu şampiyonlar liginden elendim ve ligden koptum size tavsiyem uyguladığınız taktik genel anlamda iyiyse bozmayın hiç. Taktiği anca nasıl değiştirirsiniz, maçları genelde izliyorsunuzdur takımınızında yıldız kalitesi iyi seviyededir, buna rağmen 3-4 sezon ligi 3. 4. falan bitiriyorsanız başka taktik deneyin derim,tabi bulunduğunuz ligde sizin kadro değeriniz örnek veriyorum 100m değeri vardır başka bikaç takımınki 200m değerindeyse 3. 4. bitirmeniz normaldir ama kadro değeriniz hemen hemen aynıysa ve ligde alt sıralardaysanız taktik değişikliği o zaman yapın..

Ligimde 1.olan takımın kadro değeri neredeyse benim takımımın yarısı kadar ama durum ortada kadro değeri bu oyunda çok önemli değil taktik ve birazda şans faktörü önemli.. Maçları izlemezseniz bile takım galip gelecekse galip geliyor, yenilecekse yeniliyor. Sakatlık olursa o ayrı ozaman dezavantaj olabilir zaten onuda ayarlardan oto oyuncu değiştirme yaparak halledebilirsiniz ama her maçı illa takip etmenize gerek yok takım yine alacağı skoru zaten alır. Yalnız şu var uzun süre oyuna girmezseniz yada maçları izlemezseniz ozaman mağlubiyetler arka arkaya geliyor çünkü takımdaki oyuncuların moralleri iyice düşüyor ve takım genelde maç kazanamıyor.. İzleyebildiğiniz zamanlarda maçlara bakın ama arayı çok uzatmayın

Stadyum geliştirmelerimin şu anki durumu. 2-3 ay öncesine kadar video izleyerek tokens kazanıyordum malum artık onuda kapattılar Ve o zamanlar yaklaşık 240 tokens biriktirip bir anda stadyum geliştirmesi yapmıştım nasılsa tokens kazanıyorum diye ama şimdi o harcadığım tokenslere yanıyorum şuan olsaydı hiçte fena olmazdı

Geliştirmeleri yaparken mümkün olduğunca dengeli geliştirme yapmanızı tavsiye ediyorum, zaten sadece belli şeylere yüklenseniz bile bi süre sonra kitleniyor başka geliştirme yapmanızı zorunlu kılıyor oyun

Şimdiye kadarki aldığım kupalar

Son olarak transfer yapacağınız zaman çok tokens gitmemesi için tavsiyede bulunayım.. sabah erken 7-8 gibi transfere girebiliyorsanız girin, bazen 5 yıldızlı oyuncu bulunmayabiliyor ama olduğu zamanlarda çok rahat 3-4 transfer yaparsınız fazla tokens harcamadan çok sakin oluyor fazla kimse olmuyor. birde teklif vermeye başladığınızda adamın biri diğer tura başladığı gibi hemen teklifi basıyorsa ve 3-4 tur sürekli böyle devam ediyorsa yavaş yavaş uzayın belliki bol tokensi vardır. benim transferde yaptığım taktik genelde şu: ilk tur verdik teklif,eleme turu 1 den itibaren basıyorum hemen,son turda ise hemen vermiyorum teklif, adamda ben teklif vermeyince tokens bitti sanıyor ve o turun son saniyesi gelince basıyorum ve transfer başarılı

Sormak isteğiniz varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince Herkese iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manie -- 27 Nisan 2012; 12:27:01 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.