Şimdi Ara

Top Eleven Manager - Facebook (494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.081
Cevap
59
Favori
816.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunda hala açık varmı hayret doğrusu arkaş iyi bulmuş.çok token başa bela oluyor birazda oyunla ne kadar çok uğraşirsan işler ters gitmeye başliyor fazla takılmamak gerekiyor .güçlü takım kursan güçlü rakipler çıkıyor bazen 6yıldızlı takımların içine atıyorlar neler gördüm.uzun zaman bırakmiştim şimdi biraz takılıyorum günlük 7,8 video izliyorum piyasada oyuncu çıkmıyor 5-6 sezondur serverim 5yıldızlı oyuncularla full dolu oluyordu .Özel yetenek filan oyuncu çıkmıyor tam bir saçmalik görüş melerde bile hep yaşli oyuncular var anlamadım gitti benim servermi boyle acaba
    insan biraz 5yıldızlı özel yetenekli oyuncu atar millet token bassın nasıl bir mantık dır anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transfer yaparken ilk teklif ben olsam. Ve 4-5 teklif üst üste versem. Diğer tura kalmadan kazanır mıyım ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayir

• Buyuksun

• dreamcather D kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Corleone -- 2 Ekim 2014; 21:01:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aTaKaNuA

senin paylaştıgın teklifleri herkes yapıyor dostum bilindik bişe tayland, vietnam sayfalarında hepsi var facebookda fakat benim dediğim şeyi bilen yok ve ben buraya yaysam ne olur adamlar açığı kapatır.

benim yaptıgım şekilde günde 1k token kasabiliyosun hemde hergün ama sizin yaptıgınızda anket çıkacakta ya da teklif çıkacakta öyle yapacan.

yanlış anlama yaptıgını küçümsemiyorum en zoru ve ugraş vereni senin yaptıgın yöntem ve ona rağmen tek tek foto çekip paylaşmanda güzel bir şey.

ama dediğim gibi şimdi ben b uraya yazsam herkes günde 1k hatta abartanlar olur 2k token kassa ne anlamı kalacak ? 2 güne kapatcaklar açığı

doğru hemen fixlerler kendinmi buldun yoksa netten mi buldun bu token işini nette varsa bizde yapalım
    serverde oyuncu çikmiyor gözlemciden alırız

• eskici4344 kullanıcısına yanıt
    kendim buldum kardeşim nette yok. ha benim gibi başka bulan vardır belki ama ben nette hiç görmedim zaten nette aramamda saçma sapan virüslü programlardan başka bişe yok
  • Token sistemi değişmiş herhalde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahcan -- 29 Eylül 2014; 19:09:17 >
  • Neden bu oyun her geçen gün saçmalıyor

• quote:

senin paylaştıgın teklifleri herkes yapıyor dostum bilindik bişe tayland, vietnam sayfalarında hepsi var facebookda fakat benim dediğim şeyi bilen yok ve ben buraya yaysam ne olur adamlar açığı kapatır.

benim yaptıgım şekilde günde 1k token kasabiliyosun hemde hergün ama sizin yaptıgınızda anket çıkacakta ya da teklif çıkacakta öyle yapacan.

yanlış anlama yaptıgını küçümsemiyorum en zoru ve ugraş vereni senin yaptıgın yöntem ve ona rağmen tek tek foto çekip paylaşmanda güzel bir şey.

ama dediğim gibi şimdi ben b uraya yazsam herkes günde 1k hatta abartanlar olur 2k token kassa ne anlamı kalacak ? 2 güne kapatcaklar açığı

O zaman ayri kardesim ama cidden merak ettim simdi.PROGRAM NE TARZ acaba senin yaptigin cok az tuyo versen.Zaten token kasacagimdan degil merak iste.Gunde 1 k token cok ucuk bir kasma tarzi ben gunde en fazla 350 kasmisimdir.Seninki cidden iiyi tebrik ederim.Acaba su programlardan mi id felan yaziyorsun kac tokeb isyersen yaziyorsun geliyor? Bu arada vietnamlilar bu isi cozmus hepsi full gozlemcinin disinda oyuncu gelistiriyorlar binlerce tokene adamlarin 9 yildizli oyinculari varvbende en fazla 7 yildiz oluyor.Adamlar lige kupaya ve sampiyonlar ligine ambargo koydu benim serverda :)

• evet bari biraz tuyo ver kardeş chat engine filan kullanmıyorsun sanırım
    hacker filansın sanirım iyi hile bulmuşsun
    adminler açıği bulup yakında kapatabilirler hile işlerken kullamak gerek e
    eskisi gibi foruma fazla kişi gelmiyor 3-5kişi öğrenir ancak para olsa 3-5000 yaptırrdık sana ama malesef fakiriz
    az da olsa biraz bilgi versen sevinirim vermesende canin sağolsun sadece 200 token var yuvarlanıp gidiyoz bizde zorda olsa gemimiz yürüyor bir ileri bir geri

• dreamcather D kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Corleone -- 2 Ekim 2014; 21:01:02 >
  • Saçmalığa bak birinde 260 bin kişilik stad vardı. Şaka gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tum gun pc basinda gececekse pekte kolay is degilmis
    hileyi anlat sende kurtul Bizde kurtulalim
    bol bol hayir duamizi alirsin

• facebookta paylasim yapsn gurup varmi yada forumun bir gurubu varmi?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Corleone -- 1 Ekim 2014; 16:19:58 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Corleone -- 1 Ekim 2014; 16:25:57 >
  • 2k=2000 token ediyor galiba yok artık o kadar aç gözlü değilik hemde çok zor o iş
    Çikan videolar uzun mu kisami onada bağlı biraz
    Peki cep telefonu ile olurmu bu işlem bilgisayarla zor ceple olasa günde 30-50 yapsan 1000 üzerinde token yapar oda iyi rakam bol bol yeter
    Çok uzun zaman önce ben telefonla yapmiştım video takılı kalmiş 20 saniye de 1er token almiştim 400 filan aldım
    Şimdi telefondan video hiç çıkmiyor uzun zamandır çıkmiyor
    Spınsorların çoğu banlı sağda üstteki videolardan 7-8 tokenle yaşıyoruz bereket versin ya hiç olmasa

• eskici4344 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Corleone -- 2 Ekim 2014; 21:00:41 >
  • quote:

videolar uzun olsada farketmiyor onunda çözümünü buldum. google chromede add switcheroo diye bir eklenti var bu eklenti sayesinde videoyu izlemeden sonuna alsan bile token kazanıyorsun :)

telefondan olmaz çünkü google chromede bazı eklentiler lazım. bak dün bir hesap açtım 1.5 saatte orjinal forma logo aldım parayı 2.15 b yaptım ve şuan 1.95 k token var.

bunların hepsi maksimum 2 saatimi aldı. bana supersonic id nonuzu atın hayrına 40-50 token kasarım

Video ciksa izlemeden token almak kolay bildigim kodlari kullaninca eklentiye gerek kalmadan videoyu izlemeden direk alirim tek tikla.1 k token icin 1000 tik yapmak yeterl ama ben videolardan banliyim :) Bir ara resimli anlatirim videoyu izlemeden tokeni almayi.Banli olmadan once 50 saniyede 50 token aliyordum 50 video izlemeden.Sanirim sende bu aciktan faydalaniyorsun.Iyi ban yememissin:)

• 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.