Şimdi Ara

Top jax hala iş görüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Topta deniyim dedim her top maininin kalbindeki gizli champtir çok sıcak buluyorum bu heroyu. Şuan top metasındaki herşeyi karşılıyor Tanklık, Burst, CC, Split psuh, üçlü donmşbalyoz tank yapıyorum sanırım şuan metası için tek eksiği hızlı itme. Yoksa bu hero cidden metanın üstünde bir kalitede.

• quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

Jungle' da da iş görüyor.

Demek istediğim şu topda iş yapmadığı için jungle oynuyolar ama bence hala topda iş yapıyor
  • Pasifi nerf yemeden önce çok daha etkiliydi.
  • hızlı itme derken? çok çok hızlı itme demek istiyorsun sanırım zira jax hızlı iten şampiyonlardan birisi, düşük eloda rahat tırmanırsın lakin yüksek eloda hem koridorda counterlaması çok kolay hem de tf'lerde counterlaması çok kolay ,1v1 'i çok kuvvetli bi şampiyon evet burst'ü de çok fazla devamlı hasarı da ama mekanik açıdan yapabileceklerinin sınırlı oluşu counterlanmasını kolaylaştırıyor malesef
  • Benzerleri Illaoi/Irelia'ya göre çok kırılgan değil mi sizce de?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camp yersen toplayamıyorsun öbür türlü biraz rahat kasarsa iş yapıyor
  • Latede her türlü rakibin ağzına sıçar

• quote:

Orijinalden alıntı: OzWall

hızlı itme derken? çok çok hızlı itme demek istiyorsun sanırım zira jax hızlı iten şampiyonlardan birisi, düşük eloda rahat tırmanırsın lakin yüksek eloda hem koridorda counterlaması çok kolay hem de tf'lerde counterlaması çok kolay ,1v1 'i çok kuvvetli bi şampiyon evet burst'ü de çok fazla devamlı hasarı da ama mekanik açıdan yapabileceklerinin sınırlı oluşu counterlanmasını kolaylaştırıyor malesef

Şöyle söyleyim elbet splitpushda çok iyi ama gelen wave hızlı itmediği için metada değil atıyorum günateşi alan bi Shen yada ekko ya da hydra alan trundle daha seri lane itiyor ha kuleye gelince trinity nin sheen pasifiyle hala kule canavarı.
  • Hashinshin'i izle challenger jax main metada olmasa bile challenger eloda alıyor demekki iş görüyor.

• Olm dia üstü değilseniz sup yasuo bile taşır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.