Şimdi Ara

Top lane ?ampiyon önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Main jungler fakat bunun yany syra metada olan 5-6 mid 2 adc 4 support ?ampiyonda iyiyim. Fakat top lanede sadece Kayle , Garen ve Jax oynayabiliyorum, Maokai aldym onda 6-7 oyun attym toplam ve biraz basitmi? ondada geli?me var ?uanlyk. Lissandra pek fazla top gitmedim ama skillshot oldu?u için ondada zorlanmam herhalde. Benim sorularym ?unlar;

Top lanede önerdi?iniz metada olan ?ampiyon nedir ?

Top lane oynayy?ymy nasyl geli?tirebilirim (farm almakta di?er lanelere oranla geri kalyyorum) ?

• ne çok soru işareti koymuşsun yav
    Not:Maokai iyidir irelia deneyebilirsin
  • adama 2 aa vurucam diye tüm minyonun damageini yeme top lanede
    irelia gnar maokai ryze swain jarvan top lanede güçlü bence
    akali ilede oynayabilirsin
  • @Ressam Rengar
    Hocam forumda hata var sanırım turkce karakterler hata veriyor.. İrelia duşundum bir sorum olacak, İreliayı öğrenene kadar sıkılır mıyım sıkılmaz mıyım (iyi oynuyorum demek için westteki smurfte öğrenicem)

@Konigsrasse
    Ryze nerf yedi hocam pek guvenemiyorum aynı soruyu sizede sorayım gnar mı yoksa irealia mı ? ve hangisini öğrenirken eğlenirim sıkılmam ? (Bu arada akali oynayamıyorum biri bana sesli anlatımlı video atsın )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

@Ressam Rengar
    Hocam forumda hata var sanırım turkce karakterler hata veriyor.. İrelia duşundum bir sorum olacak, İreliayı öğrenene kadar sıkılır mıyım sıkılmaz mıyım (iyi oynuyorum demek için westteki smurfte öğrenicem)

@Konigsrasse
    Ryze nerf yedi hocam pek guvenemiyorum aynı soruyu sizede sorayım gnar mı yoksa irealia mı ? ve hangisini öğrenirken eğlenirim sıkılmam ? (Bu arada akali oynayamıyorum biri bana sesli anlatımlı video atsın )

ikiside güzel hero ama zevk açısından gnar daha zevkli geliyo bana
  • Gnar şuan iyi durumda
  • Rumble kassadin lissandra maokai gnar irelia lulu metanin üst sıralardaki top lane herolari. 2.sirada ise akali jayce jax malphite renekton ryze
    3.derece ise azir chogath hecarim jarvan shyvana swain vladimir. Öncelikle ilk sirada verdiklerime önem vermeni öneririm, kendim kassadin hariç hepsiyle oynarim, gnar hariç hepsiyle üst duzeyde oynarim, eger sadece gnar ve irelia arasinda kaldiysan ireliayi öneririm daha eğlenceli ve daha kolay, gnarin kitle kontrol etkisi inanilmaz büyük ancak kolay bir sekilde mekaniklrini öğrenmek uzun zaman alabiliyor, kendimden örnek verecek olursam gnarda hala dönüşme zamanimi tam ayarlayada ve ultisini tf degistirecek bicimde kullanmayi beceremiyorum. Karar senin, bu herolarla ilgili bir sorunuz varsa pm yoluyla ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandCuff93 -- 12 Ocak 2015; 10:44:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rumble carries u

• Gnar ireloa meteda

Ama benim gibi düşük elo içim ryze öneririm.Karşıma sürekli tyt yasuo riven geldiği içim ryze ile rahat lane kazanabilirsin.Hatta bazen teemo bile çok iş yapiyor

• Low elo için darius öneririm e yi erken kullanma tank kas gg

• Renekton, İrelia, Rumble, Gnar.

Özellikle Renekton Top Lane de en sağlam şampiyonlardan biri. E skilli mobilitesini sağlıyor. Ultisi 3 lvl ken 800 can veriyor. Full AD kasınca q ve w muazzam hasar çıkarıyor. Sadece Hydra çıkıp gerisini tank çıkarsan ölmüyorsun.

• Cho gath
  • Shyvana,Trundle,Wukong,Irelia,Rumble,Ryze
  • Darius veya riven
  • KHA'ZİX , JAYCE , DARİUS , FİORA , İRELİA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.