Şimdi Ara

Top lane den oyun taşımak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler top lane den oyun nasıl taşınır mesela renekton gibi herolarla biraz taktik verirseniz sevinirim

• Gameplay vs izle snowball ol,tp'ni iyi kullan lanedekini ez.Adam ezildiğinde ileri(koridorun ilerisi) ward at xp dahi alamasın xp almaya geldiğini gördüğün an üstüne oyna.Kaçacaktır muhtemelen.Tabi bu şampiyondan şampiyona değişir,ben şu an aklıma gelenleri yazdım.Ryze oynayıp 6 leveldan sonra dominede edebilirsin sana kalmış
  • Rengar riven ryze irelia yasuo gangplank jax ile carry top ogrenebilirsin.Jax ve gp laningleri biraz daha zordur ama latede durdurulamaz olursun.Renek takimina cok bagli.
  • hocam önerdiğiniz champ var mı top için
  • Beni izle ve sonra fiora al
  • Low eloda carry snowball herolar oyna high eloda team fight kazandıran utility herolar oyna mesela bu metada malp free win
  • Çoğu hero ile lane ini kazanıp oyunu domine edebilirsiniz,ama sürekli baskıcı oynamalısın ve greedy ölmemen lazım
  • hocam fiora op ama bazıları herolar gerçekten hard counterlıyor
  • hocam var mı carry önerisi
  • Irelia oyna.Icu'yu izle,rehber oku,gameplay izle.
  • İrelia
  • All mute split push
  • Ryze
  • Tanklar çok taşıyamıyor fakat dövüşçüler güzel taşır. Rengar çok iyi taşıyor. Dakika 10 a kadar adamı baya bi ezersen base atınca bota git ulti ile double kill garanti. Her ultin geldiğinde mide, bota, karşo junga git. Sadece kendi laneini değil tüm laneleri domine etmiş olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: De Rochefort

hocam önerdiğiniz champ var mı top için

Riven önerebilirim, rakibi daha 3. seviyede haraslayıp gerekirse ormancı desteğiyle kesmeye çalış. Zaten Riven ile koridorda bir kez öne geçersen kolay kolay kaybetmezsin koridoru. Alt koridor oyuncularından sürekli arkalarında totem bulundurmalarını iste. Çok iyi gördüğün pozisyonlarda rakibin arkasına ışınlan atıp alt koridora da koridor üstünlüğünü kazandırmaya çalış. Eğer yeterince feedlendiysen takım savaşlarında karşıdaki en iyi durumdaki şampiyonu flash ile girip tekleyebilecek potansiyelin varsa o oyunu kaybetmezsin zaten. Ama üst koridor oynarken dikkat etmen gereken en önemli şey; oyunun erken seviyelerinde neler yaptığın. Çünkü üst koridor öyle bir koridor ki yaptığın en ufak bir hata önce koridoru sonra oyunu kaybettiriyor. O yüzden sakin ve dikkatli oynaman gerekiyor. Gerektiğinde ve doğru zamanda ışınlan atabilmen için harita kontrolü de bir o kadar önemli hepsine ayrı ayrı özen gösterip dikkat etmen gerekiyor. Zor bir koridor, yavaş yavaş öğrenebilirsin. Son olarakta Irelia, Jax, Yasuo gibi üst koridorda popüler olan ve sürekli seçilen şampiyonları da en azından yetenek setlerini ve bekleme sürelerini öğrenecek kadar oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendâry -- 17 Kasım 2015; 16:03:42 >

• Tp al, karşındakini ez, sürekli roam at. Sadece karşındakini ezip ben toptan yararım diye düşünürsen oyun sonunda bot farkı gg, mid farkı gg diye ağlayan tiplerden olursun. Lane kazanırsan roam at, kaybetsen de roam at.
  • Snowball olan bütün bebe herolari tasir irelia riven
  • teşekkürler hocam kafamdaki bütün sorulara cevap verdiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ot Tüttüren Zenci

Snowball olan bütün bebe herolari tasir irelia riven

Bebe herosunu tanımlayıp,bebe herosu olmayan herolardan bahsedermisin
  • Roxio kullanıcısına yanıt
    Şöyle çok basitmiş gibi anlatanlara bitiyorum ya hu. Yok ezersen de bota gidersen de, ezdin, bota gitti yetmedi 2de2 yaptın. Vay canına...

Halamın bıyıkları olsaya dönüyor böyle vaad tadında boş cümleler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.