Şimdi Ara

Top spin 4 (ps3) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SzRCiq

bende top spin3 vardı bayağı iyidim ikidefa dünya şampiyonluğum vardı zannedrsem oynanış şekli aynıdır sana bir kaç tüyo vereyim şutların daha sertolmasını istiyorsan top rakipteyken tuşa basacaksın top sana geldiğinde çekeceksin yani anlayacan topa tuşa basınca değil çekince vuracaksın bak ozaman ne kadar şutlar ne kadar etkili olacak r2 ile aynı anda yaparsan dahada sert gidecek ozamanda dışarı çıkma riski fazla olur başka öğrenmek istedin başka bir şey varsa yardımcı olurum

denicem dostum bunu ama böyle ise saçma olmuş gereksiz bi hareket milleti zora sokmak tan başka bişi değil sağoalsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizgoren

quote:

Orijinalden alıntı: SzRCiq

bende top spin3 vardı bayağı iyidim ikidefa dünya şampiyonluğum vardı zannedrsem oynanış şekli aynıdır sana bir kaç tüyo vereyim şutların daha sertolmasını istiyorsan top rakipteyken tuşa basacaksın top sana geldiğinde çekeceksin yani anlayacan topa tuşa basınca değil çekince vuracaksın bak ozaman ne kadar şutlar ne kadar etkili olacak r2 ile aynı anda yaparsan dahada sert gidecek ozamanda dışarı çıkma riski fazla olur başka öğrenmek istedin başka bir şey varsa yardımcı olurum

denicem dostum bunu ama böyle ise saçma olmuş gereksiz bi hareket milleti zora sokmak tan başka bişi değil sağoalsın...

alışırsan çok zevkli oldunu göreecksin

• Oyunu ps4 e alsak online maç yapabilir miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.