Şimdi Ara

TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI ANKARA POLATLI çıkanlar buraya (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
17
Favori
476.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adem tacettin samar
    Sınıfı Topçu
    Statüsü Er
    Branşı
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI
    POLATLI ANKARA
    rusman aynı yerdeyiz,bende ucak alıcaktım ama sis olayları falan varmış,oyüzden otobüse döndüm kamil koçta yer buldum ordan aldım,artık orda görüşürüz kısmetse
  • dreamlore ve LegendTr zaten bizim birLikte misafir oLacak kaLacaksınız acemiLiğiniz süresinde. diğer bütün kısa dönemLerde oLduğu gibi. 1'inci batarya da yapıyorum askerLiğimi. ismim Erman. mutLaka görüşeLim. size yardımcı oLacağım.
  • Aday Nu. 41037
    Adı Soyadı HALUK ERCAN
    Baba Adı AHMET
    Doğum Yeri KONAK
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Topçu
    Statüsü Yedeksubay
    Branşı
    Kabul Toplanma Merkezi
    POLATLI ANKARA
  • Merhaba ben Güney,

Herkese selamlar, iyi bayramlar...
    Polatlı'ya gidiyoruz hepimiz, veya forumdaki üyelerin bazıları sanirim şu anda oradalar.
    Herkese simdiden hayırlı teskereler.

Ben Yedek Subay olmuşum.
    Aslında evli olduğum için kısa dönemi tercih ediyordum, ama yapacak birşey yok.
    İnşallah herkesin askerliği olabildiğince kolay ve çekilir geçer.

Adı Soyadı MUSTAFA TAHSİN GÜNEY KURDAK

Baba Adı ÖMER
    Doğum Yeri ADANA
    Kuvveti Hava Kuvvetleri
    Sınıfı Topçu
    Statüsü Yedeksubay
    Branşı
    Kabul Toplanma Merkezi
    POLATLI ANKARA
  • Aday Nu. 42795
    Adı Soyadı ENGİN ÖZKAN
    Baba Adı EMİN
    Doğum Yeri UŞAK
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Topçu
    Statüsü Yedeksubay
    Branşı 122 MM. ÇNRA TK.K.
    Kabul Toplanma Merkezi
    POLATLI ANKARA

engin.ozkan@hotmail.com
  • Adı Soyadı TOLGA ÇINGAY
    Baba Adı BÜLENT
    Doğum Yeri OSMANGAZİ
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Topçu
    Statüsü Yedeksubay
    Branşı 122 MM. ÇNRA TK.K.
    Kabul Toplanma Merkezi
    POLATLI ANKARA

Arkadaslar aynı yere dusenler haberleselim orda faydasını goruruz.....
    tolgaogu@hotmail.com
  • Adı Soyadı AHMET MURAT HİÇSÖNMEZ
    Baba Adı SAFFET
    Doğum Yeri ADAPAZARI
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Topçu
    Statüsü Yedeksubay
    Branşı
    Kabul Toplanma Merkezi
    POLATLI ANKARA
    arkadaşlar bende polatlıda olcağım inş şimdiden herkese hayırlı tezkereler diliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

Orjinalden alıntı: suleymanoglu.s

Ark.lar.. Askerliğimi 323. K/D olarak Topçu ve Füze Okulu Hizmet Birliği'nde yapıyorum. [Bakkal Gazi'nin olduğu karargah bölüğünün 50 mt aşaasında :) ] Gerçi şu an evimde izindeyim ama :) Askerliğimiz bana göre güzel geçiyor, sadece askerliğin kendine has zorluklar var.. Kısa dönemlere yapılan ayrıcalıkları yaşıyoruz.
    Aynı zamanlarda feci bir denetleme döneminde olmamız dolayısı ile zorlanıyoruz. Kısa dönem gelebilecekleri buradan uyarayım, kesinlikle NİSAN döneminde gelin. Full yatış bi dönem... Bin pişman oldum 321 le gelmediğime.. Adamlar misafir gibi gelip gitmişler, ne denetleme ne zorluk...
    Topçu ve Füze okulu güzel biryer bana göre. Yeterki buraya ayak uydurun...

(Bu arada burayı okuyabilecek tüm tertiplerime selam çakıyorum, elle selam, tüfekle selam, cephe selamı.. Hepsi sizinle olsun :)

oo baba naber ya? demek izindeyken yazdın bunları. takıyorum sana desene

sen ne diosun.. Hatta şu an ikinci izindeyken yazıorum, yani 10 gün takıosun :) 325 lerle çok zaman geçircem ben :)

• Ankara Polatlı Topçu ve Füze Okul Komutanlığı

Ateş İdare Sb.

Yedek Subay

Dinçer.

Tertiplerime selamlar. :)
  • arkadaslar bende topçu statusunde polatlıya kısa dönem olarak düştüm, bilginiz varsa iyi olur, hiç bir bilgim yok
  • geruze orada olduguna sevindim.
    birkac kisi daha var. organize olursak iyi olur.
    yardimci olursan sevinirim.
  • bu polatlıya topçu olarak düşen kısa dönem arklar dağıtım oluyor mu yoksa usta birliğindede kalabiliyormuyuz
  • Arkadaşlar, orada hangi bankaların atmleri var, bilen var mı acaba?

bir de öğrendiğim faydalı olacağını düşündüğüm bilgileri sizlerle paylaşmak isterim...

yanınıza almanız tavsiye edilen şeyler:

- el kremi (mümkünse vazelin de alın yanınıza, normal kremlerle karıştırıldığında soğuktan oluşan çatlak ve yaralara bire bir)
    - pudra (günlerce ayağınızdan çıkmayacak botları giymeden ayaklarınızı pudralamak iyi oluyormuş)
    - ayakkabı keçesi (ayakkabıların tabanları çok kaliteli olmayabiliyormuş, keçe ya da kauçuk almak çok işinize yarıyormuş,
    özellikle kışın çok sıcak tutuyormuş)
    - yeşil haki rengi ince bir yün kazak (içten giyme konusunda sorun olmuyormuş, gayet sıcak tutuyormuş)
    - bot kilidi adı altında saılan, en küçüğünden asma kilit (botların el değiştirmesini [halk arasında hırsızlık diye adlandırılan] engellemek için)
    - uzun kollu haki rengi içlik (verilen kısa kollulara göre daha işlevsel ve sıcak oluyormuş)
    - alarmı olan ucuz dijital bir saat (abuk subuk zamanlarda kalkmanız gerekebildiği için böyle bir seçim yapmalıymışsınız,
    sesine uyanamam diyen arkadaşlar için ise arkadaşım bir müddet sonra tilki uykusunda uyumayı öğreniyorsunuz dedi)

aklıma gelen faydalı şeyler bunlar.
    çanta hazırlamak için araştırdıklarımı da paylaşabilirim...

• arkadaşlar hepinize hayırlı olsun... tez teskereler dilerim.. ben de 323. dönemde meslek kurasına tabi asteğmen olarak polatlıda yaptım acemiliği... sorunuz varsa cevaplamaya çalışayım...
  • Arkadaşlar ben de oraya çıktım. Ama çoğu kişi FÜZE OKL. K.LIĞI diyor. Benimki 58'İNCİ TOP.TUG.K.LIĞI
    arasında fark var mıdır. Bir de kardeşim erzuruma çıktı. Orası gibi soğuk olur mu :D
  • S.A kardeşler, nasıl gidilir buraya yaa otobüsü nerden baksak?

Aday Nu. 34299
    Adı Soyadı OSMAN ERZÜRÜMLÜ
    Baba Adı ŞERİF
    Doğum Yeri ALUCRA
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Topçu
    Statüsü Yedeksubay
    Branşı 107 MM. ÇNRA TK.K.
    Kabul Toplanma Merkezi
    POLATLI ANKARA
  • kardeş, nasıl bi yerdir? rahat mıdır yoksa yandık mı?? yanımıza ne alsak mesela? neye ihtiyaç olur? nasıl gidilir en kolay istanbuldan? bunlara cevap versen süper
    sonra aklımıza gelirse yine soralım :D

quote:

Orjinalden alıntı: MitchRapp

arkadaşlar hepinize hayırlı olsun... tez teskereler dilerim.. ben de 323. dönemde meslek kurasına tabi asteğmen olarak polatlıda yaptım acemiliği... sorunuz varsa cevaplamaya çalışayım...
  • ben 319 kd olarak 58.Topçu Tugayında yaptım yaptım askerliğimi
  • istanbul dan ankaraya gideceksiniz önce,otogardan minibüsler kalkıyor sık sık,1 saatte polatlı ya ulaşırsınız,yakın bi yerde inebiliyosunuz
    58.Topçu Tugayı merkezde değil,topçu ve füze okulana teslim olmuştuk,ordan götürdüler bizi.
    Yanınıza krem,pudra,yün içlik,ankesörlü telefonlar için kontür,şampuan,eldiven götürmeniz tavsiyem,harbiden soğuk oluyor
  • çok teşekkürler kardeşim. çoğunu almıştık, bol bol yün içlik de aliym yanıma :)
    bir de orda yapan arkadaşlar kolylık zorluk vb. neler yapmamız gerektiği konusunda bir bilgi verirlerse bu askerlik bitti demektir :)
    artı burdan düşülen genel bir yer bölge vs varmıdır? çok mu oldum ne???...
    çok heyecanlıyım :P

quote:

Orjinalden alıntı: tolga_25

istanbul dan ankaraya gideceksiniz önce,otogardan minibüsler kalkıyor sık sık,1 saatte polatlı ya ulaşırsınız,yakın bi yerde inebiliyosunuz
    58.Topçu Tugayı merkezde değil,topçu ve füze okulana teslim olmuştuk,ordan götürdüler bizi.
    Yanınıza krem,pudra,yün içlik,ankesörlü telefonlar için kontür,şampuan,eldiven götürmeniz tavsiyem,harbiden soğuk oluyor

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.