Şimdi Ara

Topçunun tillahı Josef de Souza. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
2
Favori
10.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fraulein

United ile bizi bir mi tutuyorsun anlamadım? United'ın her mevkiideki oyuncuları bizden değerli. Ayrıca Dünyanın marka değeri en yüksek takımı United. Dünyada 3-4 milyon forma satıyor adamlar. Orta sahasında 35 milyon, hatta 105 milyon'luk futbolcu olması absürd değil.

Dünya futbolunda saçma sapan paralar dönüyor zaten son 3-5 senedir. Ne Pogba 50'den fazla eder, ne De Bruyne, Sterling ne de Bale falan o paraları eder. Dünyada toplasan 3-4 tane o paraları edecek topçu vardır onlar da değerinde zaten. Şimdi böyle düşünürsen Souza bana göre hala 8 milyon etmiyor. Appiah da zamanında aynı paraya geldi. O zamanın TL karşılığını hesaplamak falan uzun sürecektir şimdi fakat Appiah'ın Tırnağı etmez Souza. Bu sadece örnek. Avrupa'da da 8 milyona Souza'dan iyi topçular alabilirsin.

United ile bizi bir tutmadım, yani united orta sahasının alındığı paraları söyledim, o adamlar o kadar para harcayıp orta sahada fenerbahçe'ye üstünlük kuramadılar, dünya futbolunda artık 8 milyon euro'nun hiçbir şey olduğunu kabul etmemiz lazım, avrupa'da, dünya'da ne paralar dönüyor artık bonservislere

Appiah zamanındaki futbol piyasası ile şu anki bir değil işte, şu anda futbol piyasasında 8 milyon euro hiçbir şey değilken o zamanlar büyük paraydı, ayrıca Appiah gibi oyuncuyu az bulabilirsin, inanılmaz katkı vermişti bize

Futbol piyasası artık değişti, oyuncular çok büyük bonservislere gidiyorlar, Jackson Martinez 45 milyon euro'ya gitti çin'e, herkes artık ederinin fazlasına gidiyor, bana kalırsa 8 milyon euro tam Souza'nın ederi, üst düzey bir ön libero sonuçta, ayrıca bize gelmeden önce formunun zirvesindeydi, yaşı 26 idi ve Brezilya milli takımı kadrosuna da seçilmişti, böyle bir oyuncu için bana kalırsa 8 milyon euro az bile

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkWarrior.

quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BSG

quote:

Orijinalden alıntı: D.

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

iyi mücadele etti diyelim ama mehmet topal joseften 1 tık daha iyi oyuncu.
    topalın yanına da josef koyunca takım 2 pas yapamaz hale geliyo
    josef yerine Emrenin gencinden lider karakterli biri lazım

Günümüz 6 numaraları 2 tipten oluşuyor. Savunmanın önünde aklıyla oynayan ve oyunu kuran oyuncular. Alonso, Xhaka, Busquets tipi oyuncular. Diğer tipte agresif, top kazanan ve kazandığı topları olumlu kullanan oyuncular. Mehmet Topal ve Souza 2.kategoriye giren oyuncular. Agresiflik ve top kazanma konusunda Topal ve Souza'yı birbirinden ayırmıyorum. Bence bu konularda eşitler. İş top kullanmaya geldiği zaman Souza fersah fersah önünde Topal'ın. Bugünkü maçtan çok basit bir örnek. Sabri'nin Volkan ile omuz omuza gittiği ve eliyle topu önüne aldığı pozisyonda Souza 60 metrelik dikine bir top attı. Ben Topal'dan bu tip isabetli paslar attığını görmüyorum. Haliyle elimizde Souza varken Topal'ın oynamasını da anlamıyorum. İdeal düzen Souza-Ozan-X olmalı. X de transfer olmalı ama mevcutlar içinde Alper, Aatif ve RvP kullanılabilir.

Ozan tufan ne tür bi topçu o zaman top kaybetme ve isabetsiz pas istatistiklerini arttırmak için mi kadroya giricek?

Ozan bizde geçen sezon Vitor'a rağmen bazı iyi maçlar çıkardı. Bu sezon da sakatlanmadan önce formunu bulmuştu, iyi oynuyordu. Milli takımdaki ve Bursa'daki perfonmansı da iyiydi. Gayet iyi topçu. Ben beğeniyorum. Souza ve Ozan'ın önüne iyi bir oos çekilirse gayet kaliteli bir orta sahamız olur. Topal bu orta saha düzeninde anca yedek olur.

Ne vitor'muş arkadaş ya, herkes Vitor'a rağmen iyi performans gösterdi deniyor yok böyle bir şey ah ulan Monaco maçındaki hakem, Braga maçındaki hakem olmayacaktı ki sizin gibiler ağızlarını açamayacaktı

ah uefa ah

Çıldır Vitor kardeş. Senin yenemediğin Gs'yi net bir skorla, oyuna ağırlığını koyarak tek maçta yendi Dick Hocam.

Bu nasıl karşılaştırma güzel kardeşim ? 2 hocayı bir maç ile kıyaslamak istiyorsan iki hocaya da aynı kadroyu vereceksin, rakibin aynı kadro ile çıkacak ancak öyle kıyaslanır

Dick'in evinde yenildiği Bursa'yı Vitor çatır çatır 2 maçta da ezdi, birinde yendi desem mantıklı olur mu ?

Haklısın Vitor kardeş. Vitor'a verilen kadro Dick'e verilmiş olsaydı, bir iki takviye ile birlikte bambaşka yerlere getirirdi bizi. Bu seneki Gs geçen seneye göre daha güçlü. Geçen seneki Gs'ye rekor tazeletirdi Dick Hocam. Ama şansızlık işte. Doğru kadro doğru hoca ile çok nadir buluşuyor bizde.

Öncelikle dostum bu sezon ki kadromuz geçen seneden çok daha iyi, hatırlamıyorsan hatırlatayım geçen sezon Alper, Diego, Volkan Şen,Markovic ile gol arıyorduk, takımda 3 tane gol atabilen futbolcu vardı, bir tanesi Nani, başkan'ın seni çin'e gönderelim tavsiyesi üzerine 2.yarı takıma küstü, burayı kafasından sildi, diğeri Fernandao zaten potansiyeli belli olan bir oyuncu, bunun üzerine bir de bu adamın yönetim tarafından bitirildiğini söyleyelim,diğeri de RVP

bu sezon ki kadroda bir sürü gol atabilecek oyuncu var, Dick'in yüzüne bakmadığı Salih ve Stoch geçen sezon olsa banko oynarlardı sırf gol katkısı için, düşün biz geçen sezon şampiyonluk maçı olan Osmanlı maçında gol ümidi olarak Ozan tufan'ı aldık, yine yensek iplerin elimize geçeceği maçta Konya'ya tek forvet ile gittik o da zaten bitirilmiş Fernandao idi, bu sezon sırf yedeklerde gol ümidi olarak sokacağın Sow,Emenike,Fernandao,Aatıf,Salih,Stoch var, hala iki kadroyu karşılaştırıyor musun peki? arada inanılmaz fark var işte, bunu anlamıyorsunuz, daha doğrusu geçen sezon Vitor var diye her şeye olumsuz gözle baktığınız için size böyle geliyor

unutmayın bu taraftar, bu yönetim sırf Vitor'un transferi diye Josef'i gönderecekti, dua edin de takımda kaldı

Arkadaş sen geçen sezon ki kadroya bu sezondan daha mı kötü diyorsun cidden?

Geçen senenin yedek bekleri bu sene 11 oynuyor, önceki sezonlarda takımdan beğenmeyip gönderdiğin adamlar her hafta 18'de.

Hücum hattı Lens-Nani değişikliği dışında aynı.

Ama gelgelelim:

Geçen sezon Pereira'nın transfer edip oynattığı Josef Gs maçındaki oyunun yarısını oynadı mı herhangi bir maçta?

RVP konusuna hiç girmiyorum.Advocaat'da başlarda van Persie'yi kesti ama iyi hazırlamış belli.van Persie'ye kızıyorduk tek başına antremana çıkıyor diye adam haklıymış, Pereira'nın antreman sisteminden l boyunca kendine gelemedi herif.

Advocaat başlarda RVP'ye yine forma şansı vermedi ancak yaptığı programlarla adamı formuna ulaştırdı.

• Ciddi mi yazdın bu mesajı ? Caner zaten geçen sezon yedekti, Hasa ali oynuyordu, geçen sezon ilk 11'den gidenler

-Gökhan

- Alves

-Nani

-Diego

Bu sezon yerlerine alınan adamlar ; Wiel, Skrtel,Neustadter Lens, Sow, Aatıf, Salih, Emenike, Stoch

sen şimdi kadro geçen seneye göre zayıfladı mı diyorsun ? Geçen sezon yedeklerimizde gol atsınlar diye sokabileceğimiz Fernandao, Ozan, Ramazan vardı

Bu sezon yedekten hamle yapmak için Stoch, Salih, Aatıf, Emenike, Fernandao var, farkettiysen hepsi gol atabilecek oyuncular Vitor ile sezon başında iken Volkan şen, Alper sakattı, Vitor cezalıydı, Fabiano sakat, Volkan demirel yoktu 3. kaleci Ertuğrul ile çıktık, yeni bir sistem denememize rağmen Monaco'yu 2 maçta ezdik, hakem bizi eledi ama tabi bunlar umrunuzda değil,sonuca bakıyorsunuz hep, Vitor'a geçen sezon sadece Sow ve Salih'i versen seni şampiyon yapardı, hakemlere rağmen

• Edit : Volkan Şen ve Alper cezalıydı, sakat değil
  • Takım iyiye gidiyor, sen çıldırmaya devam et Vitor kardeş.
  • Arkadaşım Wiel,Stoch ve 2 maç dışında Aatıf'dan verim alabildik mi? İddia ediyorum Pereira olsa Aatıf'ı kullanamazdı.

Sezonun sonuna doğru sorun yaşayan Caner'in yerine 5-6 maç oynasan Hasan Ali'mi Caner'i kesti?

Caner yedek değildi.Pereira ile sorun yaşadığı için son maçlarda kesik yedi.

Bence kadronun sana geçen yıldan daha iyi gelmesi hocanın oyunculardan verim alabiliyor olması kendi futbolcusu Josef'e bile Advocaat'ın Gs maçında oynattığı futbolun yarısını oynatamadı geçen yıl.

Ama Advocaat'ın yaptığı tek transfer Lens'in takım üzerindeki etkisini görebiliyoruz.

Aşırı bir Vitor seviciliği var sende, hiçbir zaman sana troll demedim ama prim yapıyorsun belli, adam defoldu gitti hala ondan bahsediyorsun.

Boşversene kardeşim önümüze bakalım hadi başarılı oldu sana göre bi tek Vitor mu başarılı olup gönderildi? Zico, Ersun bunlardan forumda bahseden var mı hala?

• quote:

Orijinalden alıntı: BSG

quote:

Orijinalden alıntı: D.

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

iyi mücadele etti diyelim ama mehmet topal joseften 1 tık daha iyi oyuncu.
    topalın yanına da josef koyunca takım 2 pas yapamaz hale geliyo
    josef yerine Emrenin gencinden lider karakterli biri lazım

Günümüz 6 numaraları 2 tipten oluşuyor. Savunmanın önünde aklıyla oynayan ve oyunu kuran oyuncular. Alonso, Xhaka, Busquets tipi oyuncular. Diğer tipte agresif, top kazanan ve kazandığı topları olumlu kullanan oyuncular. Mehmet Topal ve Souza 2.kategoriye giren oyuncular. Agresiflik ve top kazanma konusunda Topal ve Souza'yı birbirinden ayırmıyorum. Bence bu konularda eşitler. İş top kullanmaya geldiği zaman Souza fersah fersah önünde Topal'ın. Bugünkü maçtan çok basit bir örnek. Sabri'nin Volkan ile omuz omuza gittiği ve eliyle topu önüne aldığı pozisyonda Souza 60 metrelik dikine bir top attı. Ben Topal'dan bu tip isabetli paslar attığını görmüyorum. Haliyle elimizde Souza varken Topal'ın oynamasını da anlamıyorum. İdeal düzen Souza-Ozan-X olmalı. X de transfer olmalı ama mevcutlar içinde Alper, Aatif ve RvP kullanılabilir.

Ozan tufan ne tür bi topçu o zaman top kaybetme ve isabetsiz pas istatistiklerini arttırmak için mi kadroya giricek?

Ozan tufan 2 yönlü bir topçu. Top kaybetme ve isabetsiz pas olayı oluşan baskıdan ve bundan dolayı öz güvenini kaybetmesinden kaynaklı. Geçen sezon verilen para sebebiyle oluşan baskının altında ezildi. Ozan bize gelmeden son Bursa sezonunda 3 gol 7 asistle ligi bitirmiş. Mevkisi için gayet iyi rakamlar. Ozan'ın en büyük özellikleri topla beraber dribbling yapabilmesi ve ceza sahasına girmesi. Ceza sahasına girmesi çok önemli. İçeride ne kadar kalabalık olursan o kadar iyi. Türkiye de ceza sahasına giren 8 numara yok. Advocaat dönemiyle beraber Ozan form tutmaya ve Bursa günlerine dönmeye başlamışken şanssız bir sakatlık yaşadı. Döndüğü zaman takıma iyi katkı vereceğini düşünüyorum.

• Hasan Ali geçen sezon 26 lig maçı oynamış toplam 2165 dakika

Caner geçen sezon 13 lig maçı oynamış toplam 898 dakika

harbiden söylediğin gibi, Caner bizim as oyuncumuzmuş

Olaylara hep kendi tarafınızdan bakıyorsunuz, Josef 25 maç oynayıp öyle geldi buraya geçen sezon, adam yorgundu yani, ayrıca yepyeni bir ülkeye gelmişti, şimdi ise uyum sorunu, adaptasyon sıkıntısı kalmamış ve geçen sezona göre yorgunluğu yok, iyi oynaması sence de normal değil mi? ben sana diyorum ki geçen sezon şampiyonluk maçına tek forvet ile çıktık, yedekten gol katkısı alacağımız adam yoktu, bu sezon ise kenardan direk gol katkısı yapacak Sow,Aatıf,Stoch,Emenike,Fernandao, Salih var, aradaki fark bu işte, asıl farkı yaratan bu, yarın bir gün gol sıkıntısı çektiğimizde Advocaat golcüleri alır oyuna ama Pereira alamıyordu işte, adam Osmanlı ve Konya maçlarında gol umudu olarak Ozan'ı aldı başka oyuncu yoktu çünkü

ama tabi Vitor'a karşı inadınız olduğu için bunları dile getiremiyorsunuz, adam Aatıf, Fernandao hücum hattıyla Monaco'yu yendi, ayrıca 2 kanat oyuncumuz da cezalıydı, 3.kaleci ile çıktık, 3-4 yapacağımız maç hakem yüzünden 2-1 bitti, ikinci maç penaltı verilmedi elendik suçlu vitor oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fb oyuncusu degil

Ben uzun vadede tolga cigerci josef hatta mehmet topal gibi oyuncularin gs fb oyuncusu oldugunu dusunmuyorum

Bu takimlarin ortasahalari en az Emre belezoglu gibi selcuk inanin formda oldugu donemdeki gibi oyunculardan kurulu olmali

• Font_Drakula F kullanıcısına yanıt
    Makinenin kendisi oldu

• gurkan19 kullanıcısına yanıt
    Keşke sana fikrini sorsaydık da yazsaydın bunu :(

• quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Keşke sana fikrini sorsaydık da yazsaydın bunu :(

keşke sen üstüne alınıp da atlamasaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Rakip yoktuki sahada

Haftaya rakip olun bakalımda noluyor !
  • İyiki almışız souza yı

• Bu adam iyi oynadığı zaman bu konu uplanıyor hep
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    O yuzden hep guncel hocam

• çift on libero + tek santrfor oynayan tek takim buyuk ihtimalle fenerbahçe

• quote:

Orijinalden alıntı: Spoderman

O yuzden hep guncel hocam

smoke week everyday
  • Josef iyi Josef güzel Josef harika
  • Topal mükemmel örümcek topal harika topal
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.