Şimdi Ara

Topladığım Sistem Son Hali (Düşünceleriniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2500-2600 liraya kasa toparladım daha önce de konu açmıştım ancak bir kaç markayı değiştirip ssd ekledim. Önerileriniz var mı başka değişiklikler için veya sistemde sorun var mı söylerseniz beni çok mutlu edersiniz. Bir adet sorum daha var 600w kasa seçtim ancak sisteme 500w kasa yeter mi? Eğer yeterse seçeneklerim artacak. Şimdiden yardım eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Topladığım Sistem Son Hali (Düşünceleriniz)

• Bu arada yazmayı unutmuşum bilgisayarı GTA V, Battle.net oyunları ve Witcher 3 için kullanacağım
  • Bence sorunlu SSD yerine ekran kartını yükseltmek daha mantıklı. V300 sorunludur pek çok kişi arkasından sövüyor şu an. Onu Samsung Evo serisi bir SSD ile değiştirin veya ekran kartını R9 280X yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Louni kullanıcısına yanıt
    v300 ssdleri sorunlu seri kalitesiz nand kullanıldığı için bir süre sonra yavaşlıyor başka marka alın

Ekran kartı sapphire arasında dişe dokunur bir fark yok uygun olanı alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 14 Mayıs 2015; 21:10:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

v300 ssdleri sorunlu seri kalitesiz nand kullanıldığı için bir süre sonra yavaşlıyor başka marka alın

Ekran kartı sapphire arasında dişe dokunur bir fark yok uygun olanı alın

Peki kasanın güç kaynağı hakkında ne düşünüyorsunuz 500w yeterli olur mu yoksa işi sağlama alıp 600w mı alayım?
  • Louni kullanıcısına yanıt
    Asgard pronun 600w lik halini alın .Her 500w psuya da karta yeterli denmez denemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.