Şimdi Ara

Toplam 195TL Doğuş çay+Unilever(Deo vs. 3Al2Öde) alışverişe 100TL Trendyol yada Opet çeki hediye. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
6
Favori
4.286
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Cvp vermediler ama ben 300 küsür tl lik ürünle şansımı denedim sorun yok az önce onaylandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuş çay yada Elidor şampuanlar için uygun fiyat takibi yapıyorum. Kampanya denk geldiğinde alacağım, acil bir ihtiyaç değil nasıl olsa, opet puan lazım sonuçta benzin zamlandı hergün çocukları okula götür getir işe git gel vs.. :)

• ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam onaylanıyor ama 3 defa OPET saydı mı? Nasıl anlaşılıyor katlarına verdikleri. Ben dün olips aldım denemek için 20 liralık aldım normalde 20 OPET vermesi lazım uygulamada 10 OPET puan gözüküyor. Bunda da katlarına olur yazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slickman S kullanıcısına yanıt

Ödüller kısmında birden fazla ödül çıkıyor öyle olunca. Kampanya uygunsa senin tarafta da hata yoksa desteğe yaz.

Hocam ayrı ayrı ödüller gibi görünüyor aynı sayfada üst üste

• Merhaba, migros hemen den 2 adet doğuş çay aldım iki gün önce bugün fiş sistemde gözüktü diğer telefondan fişin fotoğrafını çektim PDF seçeneği vs yok fişi çek diyordu öyle çözüm buldum. Ne reddedildi ne kabul edildi öylece duruyor.
    Sizler online alışveriş fişini nasıl yükleyip kabul ettirdiniz.

• ebola06 E kullanıcısına yanıt

Ben de sanal marketten e-fatura çıktısını aldım. Onun fotosunu çektim. In progress şeklinde onaylanmayı bekliyor. Sanırım pazartesiye onaylanır.

• Fişim sonunda onaylandı. Refeerans olsun. Önce 5 gün kuralına uyulmadığı için reddedildi. İtiraz ettim. Migros sanalmarket 7 gün sonra efatura gönderiyor diye. Kabul edildi. TEK FİŞTE 2 ÖDÜL KAZANDIM. Ama yine de isterseniz ayrı ayrı fişlerde alırsanız garanti olur.

Toplam 195TL Doğuş çay+Unilever(Deo vs. 3Al2Öde) alışverişe 100TL Trendyol yada Opet çeki hediye.
  • Enteresan bir şekilde sorun yaşamadan bu kez faturamı hemencecik kabul edip haklarımı yüklediler, normalde bu tür uygulamalar çok cimri (özellikle Qumpara) ama Çek Kazan çok şaşırttı bugün...

Aynı fişte çoklu hediye veriliyor bilginize ancak ödenen "para"yı kaale alıyorlar...

• Ödül stokları bitmek üzere ibaresi olduğunda ne zaman bitiyor kampanyaları. Öyle gün içinde çat diye kapatırlar mı? Bazılarında şu tarihte bitecek deniliyor ama bazılarında sadece bitmek üzere şeklinde yazıyor

en fazla 2 gün içinde bitiyor.

• Doğadan kampanyası da vardı. Tam kullanacakken bitmiş. Alabiliyorsan al yani.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.