Bildirim
Toplam 250 tl bütçeye Klavye+mouse+mousepad
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Benim ekipmanlarim g300s ve g103 eğer kulaklık ta isterseniz g230 tavsiye edebilirim ayrıca logitech in iyi bir mousepadine bakabilirsiniz .Klavye yi mekanik tercih ederseniz cooler master devastator a bakabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DevrimOyun
Benim ekipmanlarim g300s ve g103 eğer kulaklık ta isterseniz g230 tavsiye edebilirim ayrıca logitech in iyi bir mousepadine bakabilirsiniz .Klavye yi mekanik tercih ederseniz cooler master devastator a bakabilirsiniz.
Hocam sağolun zaten g103 klavyesini almak istiyordum. Peki bu klavye çok ses çıkarıyormu ve ışıklı mıdır? -
quote:
Orijinalden alıntı: DevrimOyun
O klavye mekanik değil. Yanlış bilgi verme.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X