Şimdi Ara

Toplama bilgisayar 5000 TL limit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayır yani birde ilk etapta 1 tb ssd bu kadar hayati öneme mi sahip yani.240 gb alın ileride yükseltirsiniz.İlk kasa toplama heyecanıdır anlıyorum.Herşeyin en güzeli olsun istiyorsunuz ama ssd mause klavye kulaklık gibi 2. Planda kalması gereken şeyleri siz en pahalısını en yükseğini seçiyorsunuz.Ssd 240 gb alsanız 1000 tl civarı elinize kalır kulaklığı ucuz alsanız klavyeyi mause'u ucuz alsanız 600-700 tl belki elinşze kalır.O parayıda ekran kartı parasının üstğne koyup daha iyisini alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa 09 kullanıcısına yanıt
    Monitör e boşuna para vermek istemiyorum iki TV var bende birinde hanım seyreder diğer 4k PC için kullanırım diye düşünüyorum şuan PS4 de oyunumu oynuyorum ancak PlayStation bana göre değil. Kol ile hiç alışamadım hatta bazı oyunlarda mod kullanmak istiyorum. Alacağım PC den TV için 4k görüntü için almıyorum kasamadan lag yapmamasını istiyorum daha önce plazma TV de bunu yaşadım. Klavye mause haklısınız ondan kısılır. Hatta elimde mause klavye var sonra alırım kullaklikta öyle . Ana parça ana kart, işlemci, ekran kartı, ram,SSD hardisk ve kasa. Bu sistemi aldığımda Tv'de oyun oynarken gecikme yaşamasını istemiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SSD için de 240 Gb olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanarslan30

Monitör e boşuna para vermek istemiyorum iki TV var bende birinde hanım seyreder diğer 4k PC için kullanırım diye düşünüyorum şuan PS4 de oyunumu oynuyorum ancak PlayStation bana göre değil. Kol ile hiç alışamadım hatta bazı oyunlarda mod kullanmak istiyorum. Alacağım PC den TV için 4k görüntü için almıyorum kasamadan lag yapmamasını istiyorum daha önce plazma TV de bunu yaşadım. Klavye mause haklısınız ondan kısılır. Hatta elimde mause klavye var sonra alırım kullaklikta öyle . Ana parça ana kart, işlemci, ekran kartı, ram,SSD hardisk ve kasa. Bu sistemi aldığımda Tv'de oyun oynarken gecikme yaşamasını istemiyorum.
    hocam bakın ben tam tv konusuna hakim değilim ama benim size verebileceğim en iyi sistem bunlar.Hee şöyle olur.Vaktim var parçaları yavaş yavaş toplarım diyorsanız.Ya incehesap gaming gecesi kovalayacaskınız.Yada 2.elde garantili temiz parça kovalayacaksınız.5bin tl az para değil haklısnız paranızın sonuna kadar hakkını almak istemekte de haklısınız ama ne yazıkki bugün b450 anakartların iyileri 1000tl sınırlarında dolaşıyor.Bu ne deme paranızın sadece 5te 1ini anakarta verdiniz.Daha selam verdik 1000tlden kapı açıldı.Ram alacaksınız en az 550-600 tl.En az bu para.Daha İşlemci alacaksınız e.kartı alacaksınız depolama kasa power derken zaten bir bakmışsınız bütçeyi aşmış.Bende istemezdim fiyatlar böyle olsun ama ne yazıkki durum bu.İşlemciyi 1600af alın 800tl zaten.2000yl etti ekran kartını 5500xt alın 8 gb modelini.Zaten 100hz tarama hızı var dediniz bu ekran kartı işinizi fazlasıyla görecektir.3700tl etti 1300tl kaldı artık o paraya da kasa ve depolamayı halletmek zorundasınız.Bana kalırsa 240 gb ssd 1 tb hdd ilk etapta alınmalı.Daha sonra ssd alıp yükseltisiniz.Kasayı ve güç kaynağını güzel seçmelisiniz.Kasa hava alsın psu kaliteli olsun yeterlidir.

• mustafa 09 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim üstadım PS4 satılır satılmaz siparişi vereceğim. Kasa ve power için marka model tavsiyeniz var mi

• 4k oyun için neredeyse tek başına ekran kartı bütçesi olur malesef 5000lira..

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

4k oyun için neredeyse tek başına ekran kartı bütçesi olur malesef 5000lira..
    Yetmez bile hocam :D

• 3 parçayı aldım ryzen 5 3500x anakart gigabyte b450m ve Corsair 8 GB ram 1849 TL kampanyası devam ediyorToplama bilgisayar 5000 TL limit
  • 4k oyun oynamak için değil Samsung Qled 80 TV de oyun oynarken kasma lag olur mu merak ettiğim konu bu ?
  • Elimde PS4 konsol var 500gb standart modeli 1 adet kol ve cihazın kendisi ilanima bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.