Şimdi Ara

toplama bilgisayar kurgu ve program için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şöyle bir bilgisayar topladım.Toplama amacım Avid,after effects ve photoshop gibi programları kullanmak.internet e girmeyeceğim.daha çok program kullanma amaçlı topluyorum.altta özellikleri yazıyorum.yorum yapıp yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler :)

İşlemci İntel E6320 1.86

Anakart gigabyte p35-s3

Ekran Kartı Hergangi bir 2400 olarak düşündüm.bunda bir öneriniz olursa seve seve göz önünde bulundururum.

harddisk 320gb seagate 7200.10

RAM 2x1 gb ddr 667 kingston

asus dvd yazıcı

Kasa cooler master Centurion 534 430 watt

• işlemci q6600 Go vers. olsun
    Anakart gigabyte 965 Ds3
    Ram 2*1gb (800mhz) veritech
    diğerleri iyi zaten
  • neden bu işlemciyi önerdiniz? o işlemci 500ytl ve aynı programları ben de kullanıyorum ve p4 3200 işlemcim, en çok kastıgım anlarda bile %80 civarını geçmedi. bir de kingston yerine neden veritech? Kingstondan daha iyi oldugu için mi, 6-7 ytl ucuz oldugu için mi? çünkü işlemci öneriniz olması gereknden en az 250ytl fazla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donurh -- 17 Eylül 2007; 23:26:32 >
  • ram veritech çifti 92 dolar kdv falan cok iyi bence.
    onu dışında işlemciyi e4400 alsanız daha iyi olur. cok daha ucuz olur. ve aynı performans olur(hatta 4400 geçebilir)
    ekran kartı cok kötü. dx10 destegi var. o yüzden para ediyor. bence 1950pro

harddiskin 16 mb bellekli olması şart ncq olsa cok daha iyi olur.
  • 425 lira q6600 ler. İşlemci önerim neden gerekenden 250 lira fazla orasını anlamadım ama arkadaşın saydığı bütün programları çok daha rahat ve ileriye dönük üstesinden gelecek bir işlemci. Programların çok çekirdek destekli yeni sürümleri çıkınca tekrar upgrade ihtiyacı da hissetmeyecek. veritech ramler 800 mhz hızında ve biraz oc de olabiliyor. 667lik kingstonu 800 e OC yapıp birde üstüne fazla para vermenin bir anlamı yok. Ramin kmarkasıyla kullanım miktarı arasında bir bağıntı yoktur.
  • ben kabaca 500 düşünerek 250 fark var dedim, 165 ytl fark varmış. aslında celalcanerin de dediği gibi 4400 de rahat rahat yeter. Bu programları ben de profesyonel olarak kullanıyorum ve 4 çekirdek sürümü çıkarsa?? eminim o işlemci de bayağı ucuzlamış olur. arkadaş oc yapacağını yazmamış. bunun dışında 2400 ekran kartı çok kötü değil, çok iyi bence, çünkü arkadaşın amacı oyun oynamak ya da 3d uygulamalr değil... bu durumda sadece teknolojisinden faydalanacak ve hd, blue ray videoları seyyredebilecek, dx10 uygulamalrı kullanabilecek, fiyat olarak çok iyi
  • Bütçesi varsa kesinlikle o 165ytl ye değer diyorum ben. AYnı şekilde düşünürsen 4400 de ucuzlayacak o zamana hatta piyasadan kalkacak her ikisi de.
  • bence max işlemci e6750 olsun o programlara yeterde artar bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.