ŞÖYLE Bİ KASA TOPLADIM ARKADAŞLAR BANA ONERİDE VE ELEŞTİRİDE BULUNUR MUSUNUZ BU PARÇALAR BİRBİRLERİYLE UYUMLUMUDUR? ELİMDEN GELDİĞİNCE UCUZ VE FİYATPERFORMANS OYUN KASASI TOPLAMAYA ÇALIŞTIM TEŞEKKÜRLER .
hardsik i değiştir green serisi o black serisi yada seagate1 tb al
ram 8gb artık normal olmaya başladı bugün almazsan yarın alacaksın yeni çıkan oyunlar dayatıyor çünkü. ekran kartı en az r7 260 olsa ama bütçe varsa r9 270 olsa daha iyi olur. hatta ekran kartını ikinci el uygun hd7870 bulursan 270e denk kart almış olursun.
abi o kasaya baktım yoruımlar iyi ancak benimki 750 wat o 550 wat 70 tl fakr var arada 750 olması daha iyi olmaz mı ayrıca rami 4 yapsam aslında ekran kartına bütçem artcak gerçekten kıssam kıssam ramden kısarım burdan ekran kartına fazla para kalmıyo yoksa.. ama 550 watt yeterli olursa bu sistem için kasayıda değiştirebilirim çünkü ekran kartı için arttrırmam gerekiyor gerçekten ekran kartınıda r7 265 yapmalıyım en az doğru
Kardeşim o kasa eski modeldir, içinde kablo saklama kanalları yok, hdd yuvaları eski türde kasa içine bakıyor bağlantı yerleri, montaj için hiç iyi değil, üzerinde ki psu değiştirilmediyse 575w ancak güç verir Litepower serisidir, sisteme yeter mi fazlasıyla yeterli evet, diğer eksiği ise usb 3.0 çıkışı yok, bu harici bellek ya da disk kullandığında çok işine yarayacak, yine de sen bilirsin.
Kardeşim o kasa eski modeldir, içinde kablo saklama kanalları yok, hdd yuvaları eski türde kasa içine bakıyor bağlantı yerleri, montaj için hiç iyi değil, üzerinde ki psu değiştirilmediyse 575w ancak güç verir Litepower serisidir, sisteme yeter mi fazlasıyla yeterli evet, diğer eksiği ise usb 3.0 çıkışı yok, bu harici bellek ya da disk kullandığında çok işine yarayacak, yine de sen bilirsin.
abi .ok sağol vazgeçtim termaltake ten hani dedim adı üstünde termaltake bide güö kaynağı 700 yazınca hani ileriye dönük olur diye onu sectiydim ama açıklamandan sonra 550 de yetecekse zaten 70 lira az bi para değil yani corsaire döndüm şuan yani fiyat performans açısından daha iyisi yok diyorsan. ayrıca rami kıstım ama ekran kartınıda 30 40 lira için düşüğünü almıyayım diyorum elimden geldiği kadar bu en son Sapphire R7 265 DUAL-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı bundan karar verdim fiyatları birbirine yakın yani daha düşükleriyle en düşük bunu buldum
benim bütçe 1600 lira 1642 tuttu artık kalanıda bi şekilde elden odücez ardık
KASA SON ŞEKLİNİ ALDI ARKADAŞLAR HEM KASAYI DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA FİYATIDA BAYA DÜŞTÜ xD 550 WAT TA Yetiyorsa sorun yok zatan yani.. acaba rami 8 e çıkartsam ne olur GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 2133MHz CL11 1.65V Dual Kit Ram 290 TL RAMİ BUNUNLA DEĞİŞSEM 1664 TL YAPIYOR 64 TL AÇIK VERİYOR...