Şimdi Ara

toplama oyuncu pc si (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Referans tasarımların tüm kartları aynıdır, şu şundan iyi diye birşey yok gidip uydurak alt seviye P67 anakarta yada H67 anakartada para verme, UD4 veya P8P67 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceo-tr

quote:

Orijinalden alıntı: baloonist

crysis 2 işlemciye degil ekran kartına bakar günümüz çözünürlük ve dx11de.

aynen. ben crysis 2 yi 1920 x 1080 çözünürlükte dual core 2,6 işlemci ile oynuyorum. amd x4 de bu oyunu oynatabilir rahatlıkla. bu arada ekran kartım HD 5770 1 gb.

Atma ziya

Crysis 2 çıkış tarihi : Mart 2011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haciragipdayi -- 23 Ocak 2011; 14:09:29 >
  • ozaman sapphıre alıyorum ankartı da GIGABYTE P67A-UD4, P67, DDR3, 2x PCIExp, Socket 1155, CrossFireX & SL alıcam ama bi anakart önerirseniz yine de işlemci i5 2500K olucak
  • birde hd 5000 serisimi yoksa 6950 falan mı daha iyi çünkü 5000 serisinde 6950 den pahalı olanlar varda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayusufas -- 23 Ocak 2011; 15:04:36 >
  • 6950 alın daha güncel dx11 destekli gpu ya sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayusufas

birde hd 5000 serisimi yoksa 6950 falan mı daha iyi çünkü 5000 serisinde 6950 den pahalı olanlar varda

HD6950 Bios ile HD6970 olabiliyor.
    Duyduklarım doğrultusunda, XFX bu konuda %100 başarı veriyorken, Sapphire'de çok düşük oranda bir risk var.
  • ewet bende video incelemede izlemiştim çok kolay şekilde 6970 yaptı işime yarayabilir ve yine bir sistem önerirmisinz ben sistemi yaptım ama şiparişini vermedim biraz daha araştırmak istiorum
  • millet harıl harıl sistem kuruyor
  • eee yeni oyunlara yeni sistem gerekio ama beni 3 sene falan idare etmesini istiorum
  • benim imzamdaki sistem 6. yıla döndü..
    aslında iadere eder beni ama nefis işte daha iyisini istiyor
  • çok doğru bazen tatmin etmio insanı sistem ya şu nu çalıştırmazsa ya burası bozuksa falan diye ahhh ahh bütçem daha fazla olsaydı daha iyi birpc toplardım ama aslında bundan fazlası konsolla lcd tv olur
  • ben odayı Plazma, Media Player ve Ses Sistemi alarak hallettim..
    şimdi sıra Pc ye geldi
  • hayırlı olur inşallah benim derdim oyun oynayabileceğim beni 3 sene götürebilecek bir pc monitörünü falan hep değiştiricem
  • aynen kasa + monitör (hatta kablosuz mouse ve klavye oyun amaçlı olan)

hatta bende link açtım..

http://forum.donanimhaber.com/m_46133746/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46133746
  • baktım oradakitavsiyeler daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.