Şimdi Ara

Toplama PC Yada Monster Abra a5 V.1.1.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar okulların kapanmasıyla planlarımı gerçekleştirmek istiyorum.Kendime kanal açmak istiyorum onun dışında eğer sıkılırsam bu işten, evimde doya doya oyun oynamak istiyorum e tabi bunun içinde iyi bir sistem gerekiyor.Maximum bütçem bir oyun bilgisayarı için kısıtlı 2500-2600 arası.Ailem uzun süredir bana teknolojik alet almıyor anca kendi birikimimle kulaklık alabiliyorum onun dışında aileme birşey aldırmıyorum bilgisayara saklıyorum .Tabi bu miktarı ailem kabul etmezse mecbur 1800 TL'ye ASUS X555LN alıp evimde oyun oynayacam orası kesin Neyse konuya geçeyim;
    Elimde bir sistem ve bir gamebook var.

Topladığım Sistem:

AMD FX8 İşlemci :395 TL
    Everest 600Watt Güç Kaynağı : 130 TL
    Zalman Z3 Plus Kasa : 147 TL
    GSKill 8 GB DDR3 RAM (2x4) : 209 TL
    1TB Harddisk : 172
    Sapphire R9 270X Dual-X GDDR5 4 GB AMD Ekran Kartı : 700 TL
    Asus M5A97 AMD 970/SB950 2133MHz Anakart : 290 TL
    Asus 21" Led Monitör : 400 TL
    Klavye Mouse Set : 150 TL
    7 TL Snopy Kulaklık

TOPLAM : 2600 TL

MONSTER ABRA A5 V1.1.2 15.6"

Intel® Core™ i7-4710MQ 4-Cores; 6MB L3; 2.50GHz > 3.50GHz; 47W; 22nm
    2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX860M 128-Bit DX11.2
    8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SODIMM
    750GB Western Digital Scorpio Black 9.5mm 7200RPM HDD SATA-3

TOPLAM : 2600 TL

Sizce hangisinin performansı daha iyi olur?
    Çok seyahat ediyorum arada az fark olursa yinede laptop'u tercih edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lcntrcn -- 15 Şubat 2015; 1:56:13 >

• Yokmu yardım edecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lcntrcn kullanıcısına yanıt
    Kullanım amacına bağlı. Sürekli bir yerlere götüreceksen tabiki laptop. Sabit kalacaksa masaüstü. Ayrıca 2600'e çok daha iyi pc toplanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500TL'ye R9 270 alınır ufak bi ayarla o kart ve hatta üzeri performans alınır,200tl cepte kalır.
    Psu kasa birleşik Everest rhino 432 alınabilir, +100Tl daha cepte.
    Ayrıca sistem 2500-2600e göre kötü olmuş
  • Lcntrcn kullanıcısına yanıt
    dostum bu zamanda özellikle toplama bilgisayar alınmaz diyecem ama bu gidişle bu zamanları bile arayacağız dolar malum uçuyor 3 4 ay önce topladığım sistem şimdi 200lira daha pahalı herneyse sana şöyle 3 tavsiyede bulunayım birincisi eğer laptopluk bi özel durumun yoksa bilgisayarını taşıman gerekmiyorsa kesinlikle masaüstü almalısın laptopla alacağın performansın hemen hemen 2 katını rahatlıkla masaüstünden alabilirsin sana verebileceğim 2 tane laptop tavsiyesi var biri yazdığın gibi monsterın abra a5 v1.1.2 modeli biride asus x550jk yalnız buraya dikkat ln değil jk karışıklık olmasın 1850lirayı hakeden laptopa fazla para vermeye durumu olmayan veya vermek istemeyen kullancılar için güzel bi laptop sisteme gelicek olursak öncelikle 150 liralık klavye mouse set demişsin de hangi tip oyunları oynuyorsun eğer fps oynuyorsan klavye 20 30liralık ergonomosi rahat klavyeler bile işini görecektir ama mmo tarzı oynuyorsan tabikide önemli kulaklığa fazla takılma derim ne fps de ne mmo da telefonun kulak içi kulaklığı sıkıntı yaratmıyorsa onu kullan :D mouse işte ne tarz oynadığına göre şekillenecek cs oynuyorum dersen sadece mouse en az 100 150 lira eder :) valla klavye mouse suz şöyle bi sistem oluşturdum monitörler hakkında fazla bilgim yok ama 300 400 arası birşey tutacağını düşünüyorum 100lira geçmiş olur paranı monitörle birlikte, aslında bildiğin temiz 2.el bi monitör bulabilirsen fazla para harcamaman için aslında çok iyi olur ama iştehttp://i.hizliresim.com/oA07MQ.png bak bi abilerimden öğrendiğim bilgilerimle şöyle bir sistem yaptım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster 21.4 Ekran Sorunu Hk
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.