Beyler normalde bende kasa toplamaya çalışıyorum elimden geldiğince fakat ne toplarsam toplayayım bu foruma güvendiğim için buradan da bir destek alıyorum şuan yeni bir kasa toplamam lazım ve yardımınızı istiyorum :) Beyler kasanın maximum fiyatı 4.000 TL olacaktır fakat 4.000 e tam yaklaşmak zorunda değiliz. Kasa kesinlikle oyun için değildir ve fiyata monitör dahil değildir. Kasayı mimarlık amaçlı yani ( autocad , 3dsmax , revit) grafiksel programlar için kullacağız o yüzden kesinlikle intel i7 olmasından yanayım dediğim gibi uzun ömürlü bir kasa olsun yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden
Beyler Kendimce bir şeyler yapmaya çalıştım tavsiyelerinizi bkliyorum
10 numara oldu. Kesinlikle bunu al
Önerin için çok çok teşekkür ederim fakat dedğim gibi bu güzelim bilgisayar belkide counter strike 1.6 bile yüklenmeyecek hiç bir zaman o yüzden gtx 960 dan sonrası oyun pcsine yöneliktir diye düşünüyorum 3ds max dediğimiz program inanılmaz derecede işlemciye yüklenen bir program o yüzden böyle tercih ettim ama bunada dikkat edeceğim 1 2 arkadaş daha yorum yazsında teşekkür ederim tekrar