Şimdi Ara

Toplanan bilgisayarın açılmaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • son olarak işlemci ve fan'ı çıkarıp tekrar taktım ışık yanmıyor ama tepki de yok
  • 313shady kullanıcısına yanıt
    O zaman fan mı bozuk . Herşey doğru . Hadi Ekrana görüntü gelmiyor ama fanlar niye çalışmıyor . Anlayamadım.
  • xRIOYx kullanıcısına yanıt
    bu statik elektrikle bi alakası olabilir mi hocam?
    Bilmiyorum başıma hiç gelmedi . Ama yeni parçalar statik elektriğe daha dayanıklı eskilere göre. En iyisi baştan söküp kurmak yada bilgisayarcıya götürmek .
  • kasanin icini ve kablo baglantilarini güzelce okunacak sekilde foto cekip koyabilir misin. hersey yerli yerine oturdumu, tam oturmayan bir parca var mi?
  • xRIOYx kullanıcısına yanıt
    peki hepsini çıkarıp tekrar takacağım anakartın vs üzerinde statik elektrik varsa bunu nasıl atabiliriz
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    birazdan yükleyeceğim hocam
  • [simage][/simage] Toplanan bilgisayarın açılmaması
  • kasanın içi bu şekilde.
    foto net olmamis, cam gibi net bir foto olmasi lazim, birazda anakarti yandan görecek sekilde foto alabilirmiyiz, ve monitor kablosunu bagladigin yeri görebilir miyiz.

power in kablolari dogeru takili öyle degil mi?
  •  Toplanan bilgisayarın açılmaması
  •  Toplanan bilgisayarın açılmaması Toplanan bilgisayarın açılmaması

• Ekrana görüntü gelmeme olayını bellekleri düzgün takmadığım için bende yaşamıştım. Aklınızda bulunsun. Ancak fan sorunu hiç yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saul Hudson kullanıcısına yanıt
    ram'i defalarca çıkarıp taktım 2 slotta da çalışmıyor işlemci veya anakart arızası var bence söküp tekrar takayım bakalım çalışacak mı
    hocam su sol ustteki kablo yani powerden gelen kablo dogru mu orada kara seklinde 4 noktali olani takman lazim.

https://www.youtube.com/watch?v=5Mlc3NDAHaw surdan bi bak hocam

resim yükleme calisiyorum forumda mi sorunu var anlayamadim resim yükleyemiyorum jpg 250kb ama anlamadim
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    İşlemci kablosunu mu diyorsun hocam onu taktım 4+4 pin vardı 4 ünü taktım termal macun da şöyle Toplanan bilgisayarın açılmaması
  • evet onu demistim ama simdi fark ettim sende 4+4 müs, bana bunun disinda farkli birsey varmis gibi gelmedi acikcasi ama burdan deneme yapamayacagimiz icin zor olur, en iyisi yakininizda bilen birini cagirip göstermek,

belki cok basit birsey, bekli anakart ile alakali bir durum
  • kasanin icini ve kablo baglantilarini güzelce okunacak sekilde foto cekip koyabilir misin. hersey yerli yerine oturdumu, tam oturmayan bir parca var mi?
  • kabloları giriş cıkiları kontrol et
  • kabloların incelenmesi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.