arkadaşlar ben dün silk aldım ve bugün oyuna girip silver pre aldım.geri kalan silklede toplayıcı pet yani maymun,domuz,kedi vs almak isyiyorum ama daha önce almadığım için harcadım paraya değermi diye sormak istiyorum ilk kez alacağımda daha önce almış olan arkadaşlar al derlerse alacağım.yani açık söyliyeyim ben öğretmenim ve aldığım silkin boşa gitmesini istemiyorum(maaşlar malum).alacağım pet günde ne kadar para toplar yani bana yeterli olcak kadar toplayabilirmi yoksa başka bişeylermi alayım elimdeki silklerler teşekkürler.
hocam sende 88 silk varsa bence al çünkü sen sadececanavara vurucan sonra diğerine geçicen o maymun vs toplucak bence al
toplayıcı petle hızlı kasarsın hele de nüker yada bowcu isen uzaktan wurusun sonra dierine yerinden kıpırdamadan kasarsın
nukerim haklısınız almalıyım
hocam kesin almalısın hele nukersen süper iş görür. pişman olmazsın alırsan
al al toplayıcı petler cok iyi oluyor...
ortalama 30 gnlük süresi bitince de saat vr orda petleri aldıın yerlerde ondan alarak diiriltebiliosun zamanı dolunca daha ucuza diriliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme