Şimdi Ara

toplu satışa dönülmüştür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 toplu satışa dönülmüştür
    toplu satışa dönülmüştür
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Zaten sıfır alsan 4500 lira

Adam sıfır parasına 2.el satıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.cimri.com
    AMD Ryzen 7 3700X 3.60 GHz 8 Çekirdekli İşlemci Fiyatları
    https://www.cimri.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-3700x-3-6-4-4-ghz-am4-islemci-fiyatlari,300030167
    www.cimri.com
    MSI MPG MPG B550I Gaming Edge WIFI AM4 DDR4 4600 HDMI M.2 USB3.2 WIFI MINI ITX Anakart Fiyatları
    https://www.cimri.com/anakart/en-ucuz-msi-mpg-mpg-b550i-gaming-edge-wifi-am4-ddr4-4600-hdmi-m-2-usb3-2-wifi-mini-itx-anakart-fiyatlari,622443426

güzel kardeşim matematik dersine beden eğitimi hocan mı giriyordu ikisi 5000 tl yapıyor, ayrıca 15 günlük faturalı. senin işlemciye 2200 lira teklif eden ölücü olduğunu da çok iyi biliyorum git bu konuyu kirletme fake hesabınla

• mek40 M kullanıcısına yanıt
    Matematiğim var şuan ikisini Türkiye'den garantili en ucuz fiyatları topladım 4909 tl yaptı(bossbilisim değil) ,enparanın 6 taksit kampanyasından 6 taksitte öderseniz, ve size vereceği nakit parayı faize atarsanız 6 ayda toplam da 180 tl faiz gelir, dedimya matematiğim var hesapladım.

Sonuçta 4729 tlye alabiliyorsunuz üstüne peşin değil taksit taksit ödüyorsunuz yani insanlık hali kim bilir o 5000 tl faizde duracak 6 ay boyunca taksit taksit ödeyeceksiniz olası bir nakit ihtiyacında hemen ordan harcayabilme şansımız olacak.

Ne banka kampanyalarını ne çekleri ne kuponları saymadım çok bilmiş beyefendi, sizin gibiler yüzünden bu halde şu ikinci el piyasası. Sıfırı 4729 tl olan ürünün kutusunu açmış(direkt %10 gider) 15 gün kullanmış(en az +%15 değer kaybı) pci express pimini kırmış(ne desem bilemiyorum) bir de 4500e satıyor sana akıl fikir versin derdim ama öyle bir şey mümkün değil umarım vicdan verir birileri.Bu konuyu incelemeden açtıran, buna olanak veren tüm ikinci el yayınlama platformlarına da, serbest piyasa mantığına da denecek çok şey var da ne haliniz varsa görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 27 Aralık 2020; 3:28:20 >

• aferin bak kendi orjinal hesabına dönmüşsün git sıfırını al öyleyse arkadaşım 96 taksitle sana 2000 liraya işlemci satmadım diye çıldırıyorsun biliyorum. anakartı zaten 1250 olarak saydım isteyen 2000 tl ye sıfırını alır. bu konuya daha fazla yorum yapma git en yakın mezarlığa bir fatiha oku
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.