Şimdi Ara

toplu server'a başladık gelmek isteyen arkadaşlar buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu oyunu buglar sebebiyle bıraktık bugun yeni bir server açılıyor 80 cap sadece ch free silk no coin system olan. Exp ratesi biraz daha iyileştirilmiş.Eski thieflik- hunterlıklar falanda var ilginizi çekerse indirin hem yeni açılacağı için adaletli olur.Daha hevesli başlarız diye düşünüyoruz.

http://www.boysro.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AdreaLisT -- 29 Haziran 2014; 0:08:47 >

• Bende varım beyler ismim yağız oyunu su an indiriyorum char bilgileri vs onları aliyim eski keyifli sroya devam edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayalar777

Bende varım beyler ismim yağız oyunu su an indiriyorum char bilgileri vs onları aliyim eski keyifli sroya devam edelim

skype ekleyin hocam erencan_4
  • Oyunu indirmeme yardimci okun winrar hata veriyor ve siz kac level oldunuz bensiz cok kasmayin :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu indirdim char bilgilerini alyim beyler :D
  • hocam geleyim mi oynuyorsanız hala ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Hasta

hocam geleyim mi oynuyorsanız hala ?

bekleriz tabi :) guildimizde var
  • indiriyordum %60 ta kaldı kapatmak zorunda kaldım.

bir daha da indirmeye üşeniyorum kusura bakmayın
  • 2 kişilik yer varsa gelelim arkadaşımla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boshgezen

quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

2 kişilik yer varsa gelelim arkadaşımla ?

gelin tebi yarım saat bir saat sonra bırakmıcaksanız ;)

Çalışan bir bot var mı ?
  • merhabalar bende indiriyorum şimdi aranıza katılmak isterim
  • Bende geliyorum beyler, blader açıcam aynı nickle, bnm pc baya eski sro açtımmı yanına müzik bile açamıyom o yüzden skyp işi yaş bnm neyse indiriyorum.

Bn oyundayım nickim ZuwZuU pm atın bi ara guilde geliym.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZuwZuU -- 28 Haziran 2014; 7:34:23 >
  • Dün oyuna biraz bakma şansım oldu da bana çok boşmuş gibi geldi. Oyundaki job durumu fakan ne alemde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RomantikPanda

Dün oyuna biraz bakma şansım oldu da bana çok boşmuş gibi geldi. Oyundaki job durumu fakan ne alemde?

hocam şuanlık herkes kasma ve item yapma derdinde fakat para kaynakları job değil silk item satıyorlar.Job kasan çok yok gibi
  • s.a arkadaşlar oynadığınız server galiba kapanmış yeni bir server açılıyor thief-hunter job savaşlarını kaliteli yapmışlar biz oraya geçiyoruz isterseniz sizde gelin 13 temmuzda açılıyor
    https://www.facebook.com/RiseSilkroad
  • hepsi çöp bu sunucuların boşuna çağırmayin milletin zamanına yazık belki 1 ay sonra kapanacak belli değil.

daha profesyonel bir oyun arayanlar şuraya baksin: Elamidas ->http://forum.donanimhaber.com/m_90834989/mpage_6/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.