Şimdi Ara

Topluca Clio 4 alımı, filo indirimi. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
5
Favori
27.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

40 a indirmemiz lazım.sanırım herkesin aklındaki rakamda bu

kesinlikle 40.000 tl den hiçbir şekilde bir kuruş para vermeyi düşünmüyorum...

en kötü gider boş golf ya da astra alırım... ama eğer 40.000 tl fiyat çekerlerse bu arabayı kesin alırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

1.5 dci icon donanim 90 beygir icin aldigim en iyi fiyat 42.500 tl

Kesinlikle cok para

O fiyat'a , o donanım ile dizel araba alıyorsun. Rakiplerinden çok daha uygun fiyat.

Donanim var eyvallah

Ama ustune az bir para daha koyup

Megane aliniyor anil

Allahım yarabbim , cihan sen otomobil konusunda yazma ciddi diyorum.

Sana defalarca anlattık zaten , bu tip karşılaştırmaları her model için yapabilirsin diyoruz anlamıyorsun ya , çok mu zor cihan düşünmek ?

Full c segmenti parasına , d segmenti alırsın...

Full b segmenti parasına , c segmenti alırsın..

Full d segmenti parasına , e segmenti alırsın...

Anla artık nolur anla ya , yalvarıyorum sana ...

Megane'ı bırak şimdi rakiplerine bak aynı donanım ve dizel motorla kaç para istiyorlar ?

• quote:

quote:

Kesinlikle cok para

O fiyat'a , o donanım ile dizel araba alıyorsun. Rakiplerinden çok daha uygun fiyat.

Clio 4 dizelleri iyi olmasına rağmen rakiplerinden çok da fiyat avantajlı olmadı.
    Örnekler:
    Polo BlueMotion BlueMotion 41.300 ( Bu arabada ne ararsan var)
    İbiza 1.6lt TDI CR 90 hp > Reference 38.500 ( Donanım eklemek gerekir)
    Yeni Rio Hatchback FANCY Düz vites 1.4 Dizel 90 ps 45.223 TL 43.672 TL ( dolu bir araba)
    YENİ i20 1.4 CRDi TUNE 42.180 TL
    YENİ i20 1.4 CRDi ELITE 43.980 TL ( en dolusu)
    Fabia Optimal 1.6 TDI CR 90 HP 41.100
    Punto 5K LOUNGE 1.3 MULTIJET 75HP 38.910
    Punto 5K LOUNGE 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC S&S 42.620 (Otomatik)
    ve hatta C sınıfından bravo 8.000 TL. indirime gidince
    BRAVO S2 POP 1.6 MULTIJET 105 HP 42.870 (50.960 )
    Bu durumda Clio 4 ün avantajı fiyatı değil, yeni olması ve dizaynının çekici olması diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ocean34

quote:

Kesinlikle cok para

Evet kesinlikle çok. O fiyata rakipleri de çok. İndirim ne kadar alabileceğiz bakalım?

90 lık dizeli 39.500 39.750 ye kadar düşerlerse belki alırım. belki diyorum çünkü en üst donanımda arka camların manuel olması beni çok düşündürüyor düz 39.000 TL ye bıraksa bile sadece arka camlar manuel diye almayabilirim o derece yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle cok para

Donanim var eyvallah

Ama ustune az bir para daha koyup

Megane aliniyor anil

Allahım yarabbim , cihan sen otomobil konusunda yazma ciddi diyorum.

Sana defalarca anlattık zaten , bu tip karşılaştırmaları her model için yapabilirsin diyoruz anlamıyorsun ya , çok mu zor cihan düşünmek ?

Full c segmenti parasına , d segmenti alırsın...

Full b segmenti parasına , c segmenti alırsın..

Full d segmenti parasına , e segmenti alırsın...

Anla artık nolur anla ya , yalvarıyorum sana ...

Megane'ı bırak şimdi rakiplerine bak aynı donanım ve dizel motorla kaç para istiyorlar ?

Bu isi bir sen biliyorsun zaten anil

Su forumda su konuda 99 kisi araba pahali o paraya su alinir dese 100. Ben olsam ayni seyi dusunen sen gene benim yazima alinti yaparsin

42.500 tl arka camlari manuel olan clio ben almam arkadas hepsi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu en boşu ve en ucuzu (29000 olan)
    indirimle kaça gelecek fikri olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

bu en boşu ve en ucuzu (29000 olan)

1 haftaya belli olur gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

bu en boşu ve en ucuzu (29000 olan)

1 haftaya belli olur gibi.

almak hata olur mu peki herkes 40ları zorlamaktan bahsediyor da
  • Fiyat pahalı FULL dizelde maalesef. 40.000'i geçmemeli normalde.
  • quote:

quote:

Bu isi bir sen biliyorsun zaten anil

Su forumda su konuda 99 kisi araba pahali o paraya su alinir dese 100. Ben olsam ayni seyi dusunen sen gene benim yazima alinti yaparsin

42.500 tl arka camlari manuel olan clio ben almam arkadas hepsi bu

Almayacaksan 1 aydır ne çığırtkanlık yapıyorsun ?

Yok şunu mu alayım , clio mu alayım cart curt ?

Almazsan alma banane , bana mı alıyorsun ?

Pahalı falan değil , yeni bi araba fiyatları rakipleri ile aynı , yukarıda arkadaşda yazmış işte , fiyatları yazıyor , hepsi hemen hemen aynı.

Neden almayacağımı yazdım sana

şikayet var yazdım bu mesajı dün geri dönüş oldu

Renault Yeni Aracı Kampanya Dışı Bırakıyor!

Yeni clio 4 almak için bugün bayiye .Gittim ekim ayı içinde bir kampanyanız vardı ondan faydalanmak istediğimi söyledim, satış görevlisine 18.000 tl 18 ay 0 faiz .Bu kampanya yeni clioda yok dedi satış temsilcisi neden diye sorduğumda renault kampanyayı bu şekilde yaptı dediler. Şaşırdım doğrusu yeni bir araç var ama kampanya dışı neden böyle .

Bir diğer husus ise en full versiyon olan İCON versiyonda bile, arka camlar manuel bu neden böyle 43.500 tl olan bir aracın 4 cam otomatik olmasını beklerdim .Aracın liste fiyatı üzerine hiç bir masraf dahil edilmemiş her şeyi bayiye gidince öğreniyoruz.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1387458/renault-yeni-araci-kampanya-disi-birakiyor/mt47t

Aldığım cevap aynen şu

Biz reno olarak bütün müşterilere aynı şeyi söylüyoruz araç fiyatları hakkında en doğru bilgiyi reno yetkili satıcıları verir
    Kampanya bu araçta yok reno finasman departmanı uygun görmemiş
    Arka cam manul olayında haklısınız ocak ayından itibaren otomatik olacak

• Evet sitede de yok zaten kredi kampanyası. Ama ben bayilere henüz fiyat gitmediğine bağlamıştım. Belki 10 undan sonra onu da dahil ederler diye düşünüyodum. Zaten mantıken kredi kapsamı dşında olması, satışlarını etkileyecektir. İnsanlar 1 li faiz ödemek durumunda kalırlarsa başka araçlara bakacaklardır. Kredili alacaklar (mesela ben) başka araçlara kayabilirler. Aslında 2-3 aydır araç bakıyorum ama otomatik bakıyordum. Clio 4 ü beğendiğim ve renault nun kredi kampanyası nedeniyle otomatikten vazgeçmiştim. Hal böyle olursa 208 daha ağır basar benim için. Aynı faiz ve otomatiği var. Sadece araç bana hizmet etmemiş olacak, eşim de kullanabilecek, bu önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chips

Evet sitede de yok zaten kredi kampanyası. Ama ben bayilere henüz fiyat gitmediğine bağlamıştım. Belki 10 undan sonra onu da dahil ederler diye düşünüyodum. Zaten mantıken kredi kapsamı dşında olması, satışlarını etkileyecektir. İnsanlar 1 li faiz ödemek durumunda kalırlarsa başka araçlara bakacaklardır. Kredili alacaklar (mesela ben) başka araçlara kayabilirler. Aslında 2-3 aydır araç bakıyorum ama otomatik bakıyordum. Clio 4 ü beğendiğim ve renault nun kredi kampanyası nedeniyle otomatikten vazgeçmiştim. Hal böyle olursa 208 daha ağır basar benim için. Aynı faiz ve otomatiği var. Sadece araç bana hizmet etmemiş olacak, eşim de kullanabilecek, bu önemli.

Linkdeki açtığım konudaki mukayeseyi okumanı öneririm.
    http://forum.donanimhaber.com/m_65492172/tm.htm

• quote:

Evet sitede de yok zaten kredi kampanyası. Ama ben bayilere henüz fiyat gitmediğine bağlamıştım. Belki 10 undan sonra onu da dahil ederler diye düşünüyodum. Zaten mantıken kredi kapsamı dşında olması, satışlarını etkileyecektir. İnsanlar 1 li faiz ödemek durumunda kalırlarsa başka araçlara bakacaklardır. Kredili alacaklar (mesela ben) başka araçlara kayabilirler. Aslında 2-3 aydır araç bakıyorum ama otomatik bakıyordum. Clio 4 ü beğendiğim ve renault nun kredi kampanyası nedeniyle otomatikten vazgeçmiştim. Hal böyle olursa 208 daha ağır basar benim için. Aynı faiz ve otomatiği var. Sadece araç bana hizmet etmemiş olacak, eşim de kullanabilecek, bu önemli.

Bu ay icinde clio 4 icin bir kampanya yok dedi reno musteri hizmetleri

Kendileri bilir

Kampanya cok cazip yalniz

18.000 krediyi is bankasi veriyor 0 faiz 18 ay ayda 1000 tl oduyorsun

Sadece 500 tl masrafi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyak üyelerine nekadar indirim söz konusu bunu öğrenen oldumu ?
  • quote:

quote:

Bu ay icinde clio 4 icin bir kampanya yok dedi reno musteri hizmetleri

Kendileri bilir

Kampanya cok cazip yalniz

18.000 krediyi is bankasi veriyor 0 faiz 18 ay ayda 1000 tl oduyorsun

Sadece 500 tl masrafi var

Şu kredi kampanyası internet sitesinde olan bir kampnay mı yoksa sadece şirketlere öze anlaşma mı. ben bulamadım böyle birşey. Gerçi ben 48 ay yada 60 ay ödemek istiyorum. Megane alacak olursan mesela 48 aya %0,78 faiz. İş bankasında var mı? Siz en iyi bir link koyun

• quote:

quote:

Linkdeki açtığım konudaki mukayeseyi okumanı öneririm.
    http://forum.donanimhaber.com/m_65492172/tm.htm

Çok güzel bir konu ve içerik olmuş. Tşk ler. Otomatikteki viteş geçişleri beni korkuttu şimdi. Yenilenen Punto da dualogic var ve sürdüğümde hiç beğenmedim. Hatta acemi şoför kullansa bu kadar kötü olur dedim. 208 i denemedim ama demekki punto gibi. Ah clio yap işte şu bankalarla anlaşmanı bea.

• quote:

Orijinalden alıntı: elfmrt

Oyak üyelerine nekadar indirim söz konusu bunu öğrenen oldumu ?

Henüz bir kampanya yapmadılar. Kasımda olabilirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mufat

2.golf vakası olur bence çünkü Clio 4cok gözde bir araç olacak..

+1
  • Arkadaşlar ben c 4 e kaydim şirketim sayesinde 5100 tl indirim yapildi kısmetse pztkredi de tamam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanbaba

Arkadaşlar ben c 4 e kaydim şirketim sayesinde 5100 tl indirim yapildi kısmetse pztkredi de tamam.

Güzel tercih , çok iyi bir ndirim hayırlı olsun. Memnun kalırsın.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.