Şimdi Ara

TOROS GİDİYOR YENİ ARAÇ TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam hangi aracı alırsanız alın ama acele edin 1 ay içinde 2-3bin gibi fiyatlar oynayacak daha bu sabah zamlarla uyandık magaza ve marketlere gittiğinizde zamları görüceksiniz bu zamlar sıfır araçlara %10-%20 oranında yansıdı ikinci elede yansıması kaçınlmaz olacak.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-temiz,sorunsuz,bakimli,orjinal-km-corolla-kacirma-149011424/detay/ verelim abimize araç babamın bende kullanıyorum arada 2006 clio dan sonra bu araç çok daha güzel ve rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Torostan sonra alınacak araba bellidir. Yeni nesil Toros Dacia Logan

yakın arkadaşımızda var 2005 logan çok sürdük arabayı bayada bi dalga geçtik bence o para o arabaya verilmez çöp yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cok-bakimli-toros-kastamonu-pazarlik-sunnettir-144082873/detay
    Biz 5 bine daha satamadık umarım siz satarsınız.
    Bizim bekleme durumumuz yoktu,o yüzden yerine yeni araç aldık.
    Dacia Dokker lar var,ticari olarak geçiyor.
    Bayağı pazarlık sonucu sıfır km sini 26.500 civarına aldık.

yeni aldığınız araç hayırlı olsun öncelikle. şehir farkıda var yalnız yani 4 milyon nüfuslu bi ilde daha hızlı satılır diye düşünüyorum inş öylede olur

• quote:

Orijinalden alıntı: mkdkutalmış

Bu uyarıyı sizede yapayım...
    Hocam hangi aracı alırsanız alın ama acele edin 1 ay içinde 2-3bin gibi fiyatlar oynayacak daha bu sabah zamlarla uyandık magaza ve marketlere gittiğinizde zamları görüceksiniz bu zamlar sıfır araçlara %10-%20 oranında yansıdı ikinci elede yansıması kaçınlmaz olacak.

biliyorum hocamda satmak bizim elimizde değil ki inş daha hızlı satılır teşekkürler yinede bilgilendirdiğiniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: zobcuuuk

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-temiz,sorunsuz,bakimli,orjinal-km-corolla-kacirma-149011424/detay/ verelim abimize araç babamın bende kullanıyorum arada 2006 clio dan sonra bu araç çok daha güzel ve rahat

torosu satamadık daha hocam şehir sıkıntımız var bide izmir ve çevresi bakıyoruz manisa aydın gibi mersin uzak kalır

• Jason Becker kullanıcısına yanıt
    Harika bir tespit olmuş... ayrıca; torostan sonra elektrikli bisiklet bile alsan daha konforludur bence...

• Toros tan sonra her araç daha iyi gelir.

İlk arızayı çıkarıncaya kadar. Toros a en yakın Dacia Logan
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkctnkya

quote:

Orijinalden alıntı: zobcuuuk

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-temiz,sorunsuz,bakimli,orjinal-km-corolla-kacirma-149011424/detay/ verelim abimize araç babamın bende kullanıyorum arada 2006 clio dan sonra bu araç çok daha güzel ve rahat

torosu satamadık daha hocam şehir sıkıntımız var bide izmir ve çevresi bakıyoruz manisa aydın gibi mersin uzak kalır

inşallah satarsınız ve uygun güzel bir araba bulursunuz

• Torosu neden satıyorsunuz?
  • Torostan sonra binilecek tek araç d sınıfı olmalı bmw audi gibi kendi görüşüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraghost

Torosu neden satıyorsunuz?

daha konforlu ve kullanışlı bir araç almak için
  • hocam 97-98model toyota corolla gli(full donanımlısı) bkabılrsnz.ama hc lpg ye bulsmak istemiyorum derseniz dizel albealar da iyi bi secenek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkctnkya

Arkadaşlar öncelikle belirteyim konuyu arkadaşım için açtım 1992 model Toros'unu satıyoruz yerine 15 bin Tl'ye kadar tercihen lpg li hangi araç alınır. Torosu sahibinden.com a verdik daha yayınlanmadı, ilan yayınlanınca linkinide atacağım yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

torosu sattıgınıza pişman olacasınız...
  • (silinebilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyBlue -- 6 Ocak 2014; 13:02:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.