Şimdi Ara

Torpil Olmadan Hakim/Savcı Olmak Çok Mu Zor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
1
Favori
14.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne guzel sanslisin iste cevren varmis git kullan.bizim gibi anadolu cocugu napsin mecburen boyle yollar ariyor.ekonomist olsam ne olacak ben odtu mezunu olsam benden daha dusuk uni mezunu tanidigi var diye onume gececek.psikologlukla alakali pek yetki alani falan yokmus diye duydum birde ilgimi cekmiyor.

hukuga yatkinim aslinda.yeteneklerim ilgi alanim falan.en kotu ankara hukuk isler yolunda giderse tobb hukuk kazanacagimi da dusunuyorum bu meslekte basarili olacagimi da dusunuyorum ama buro acsam kim gelir ki bana?buro masrafi bile cikaramam.cevre yok cunku.mecburen kamu dusunuyosun.onda da torpil lazim.kiytirik kamu avukatliginda bile mulakat var galiba. 3k maas alanlar(digerlerine a grubu deniyor uzmanlik mufettislik falan da bunlara ne denir bilmiyorum) kaliyor elimde.onlara da hukukcu aliniyor mu bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üniversiteliiühf Ü kullanıcısına yanıt
    mecburen hukuk okuyacagim.ama sonrasinda pek birsey olmasi zor.ondan bu umutsuzluk.isin icindesiniz hocam bilirsiniz.bu a grubu olmayan diger duz memurluklarda mulakat var mi ve hukuk mezunlari basvurabiliyor mu

• Torpil dönüyor ama torpili olmadan da mesleğe girenler var. Burda imkansız falan yazanlara bakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

ne guzel sanslisin iste cevren varmis git kullan.bizim gibi anadolu cocugu napsin mecburen boyle yollar ariyor.ekonomist olsam ne olacak ben odtu mezunu olsam benden daha dusuk uni mezunu tanidigi var diye onume gececek.psikologlukla alakali pek yetki alani falan yokmus diye duydum birde ilgimi cekmiyor.

hukuga yatkinim aslinda.yeteneklerim ilgi alanim falan.en kotu ankara hukuk isler yolunda giderse tobb hukuk kazanacagimi da dusunuyorum bu meslekte basarili olacagimi da dusunuyorum ama buro acsam kim gelir ki bana?buro masrafi bile cikaramam.cevre yok cunku.mecburen kamu dusunuyosun.onda da torpil lazim.kiytirik kamu avukatliginda bile mulakat var galiba. 3k maas alanlar(digerlerine a grubu deniyor uzmanlik mufettislik falan da bunlara ne denir bilmiyorum) kaliyor elimde.onlara da hukukcu aliniyor mu bilmiyorum
    kardeşim çevre dediğini gözünde büyütme . anladığım kadarıyla başarılısın ankara hukuk tobb hedeflediğine göre potansiyelin var. eğer bi tobba gitsen, bi bilkente gitsen tam burslu şekilde. inan bana cok kolay çevre kurman. cemaatle partiyle falan da uğraşmana gerek kalmaz. muhatap olduğun insanlar, hoca kalitesi, katıldığın kulüpler falan ilerde öyle fayda sağlar ki sana devlete dönüp bakmazsın bile avukatlık varken. eğer saydığım tobb bilkent özyeğin koç ve birkaç özel fakülteden birine tam burslu girip çevre edinip avukatlık yapabilirsen daha rahat edebileceğini düşünüyorum

• Justinian J kullanıcısına yanıt
    kendini begenmislik gibi olmasin en nefret ettigim seydir ama gerek tyt fen temelim sayisal kaynakli olmamdan,gerek su an ki denemelerim,gerek calismam ankara ya da tobb kazanabilecegimi dusunuyorum.

Ya yeni insanlara tanisma konusunda cekingen degilimdir falan ama yani her aileye bir avukat dusuyor bu devirde adamlar niye bana versin isi onu dusunuyorum.İs alabilsem avukatkikta onu da hakkiyla yaparim da iste is almak sıkıntı

• üniversiteliiühf Ü kullanıcısına yanıt
    Çevremdekilerin genelde üst düzey bürokrat tanıdıkları var hocam. Sizin il başkanı sözü geçen bi il başkanı olmasın?

• Çok zor ayrıca alevi olduğu için surekli elenenler var

• Valla imkansiza yakin isin icinden bildiriyorum

• Torpilsiz belediyede temizlikçi bile olamıyorken...

Sorduğun soru sanki bu ülkede yaşamıyormuşsun gibi hissettirdi!
  • mannis kullanıcısına yanıt
    Hükümet değişirse sadece torpil yapacak olan parti değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mîr Mihemed

Hükümet değişirse sadece torpil yapacak olan parti değişir.
    ben de onu diyorum zaten ama şu anki hükümet kadar olamaz

• bi tylol hot içer miyiz kullanıcısına yanıt
    Bölgelere göre fark eder tabi ben Doğu Anadolu'yu baz alarak söylüyorum, talep daha az olduğu için daha kolaydır belki de
  • Bu kafayla bu ulke yıkılmaya mahkumdur. Insanimiz arsiz serefsiz oyuzden kimse Turkiyeden iyi seyler beklemesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hükümet yargıyı arka bahçesi yapmaya çalıştı onu da beceremedi şuan ortalığı bok götürüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor değil kardeşim imkansız.
  • torpil olmadan hakim savcı olan kişiler biliyorum
  • Kuzenim Hakim oldu.

Hiç torpili yoktu daha yeni atandı sadece torpille dönmüyor torpil varmıdır vardır belki orasını bilemem ama kız 4 sene sınavlara girdi 4 sene sonunda yılmadı ve hakim olabildi.
  • Malum partili değilsen çok zor . Devir Tayyip babanın devri . İyi mevkide bir tanıdıgın olsun önüne bir sürü fırsat serilir .

Yani ellerinde olsa , utanmasalar , yeminle imam hatip , ilahiyat mezunlarını hakim savcı vs. yaparlar .
  • Beyler yazıklar olsun ya. Adam savcı olmak için malum partinin gençlik kollarına girmeyi düşünüyorum yazmış.

Ulan sen savcı hakim olup yargi dagitacaksin yargi !

Senin siyasetle bir bağın olamaz! Hakim savcı parti tutmaz!

Velevki sistem bunu gerektirsin. Ulan senin hic omurgan yok mu? Bağımsız bir hakim-savci olamamak yerine onurunuzla avukatlık yapmayı tercih etmeyi düşündüğünüz gün o hakimlik-savcilik kapısı sizlere açılacak!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertkaya34 -- 22 Mayıs 2018; 17:40:38 >
  • yoo acilmayacak.partiye girmekde yetmiyormus zaten. hocam zaten avukatlik yapacak kadar cevresi olsa yapar herkes.bugun bir buronun en az masrafi 2000 lira.cevresi olmayan adam en fazla 500 lira cmk alacak.Cevre/para dogru orantili oldugundan para da yok

ne yapacak bu adam?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.