Şimdi Ara

Torpillileri Nasıl Geçerim İş Hayatında? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam burada paragraflar yazmana gerek yok o halde. bak ben sana diyorum ben bu kafa yapısıyla 0 dan hatta eksilerden 1 milyon dolar nakit yaptım. he sen daha iyileri ticaretle yapılabilir diyorsan buyur meydan senin geç yap 10milyon 20milyon dolarını. piyasada bi sen varsın sanki. çini var hindistanı var,varoğlu var. sen hafif tutan bir iş yap bi bakmışsın seni kopyalayan 10kişi çok daha düşük karla o işi yapmaya başlamış. madem çok iyi biliyorsun çuvalla kazanıyorsun bize ne iş yaptığını anlat da faydalanalım.bol kazançlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

0,138 kuruşa imal ettikleri içi kimyasal dolu ..... çikolatasını reklamlarda hayata sende katıl,... la hayatı kaçırma.. reklamlarıyla halka 4liraya satan içine reklam taşımacılık ambalajlama dizayn kar payı maliyet herşeyi sıkıştıran adamlar 0,138 kuruşluk kanserojen malı hayata sende katıl diye satabiliyorlarsa bunun adı acımasızlık merhametsizlik yalancılık fırsatçılıktır. ticaret dediğin şey fırsatçılıktır. hiçbirşey üretmeden üreticiden daha fazla kazanmaktır. bir mal 10 el değiştirir 1 lirayken 10liraya çıkar. 10kişi havadan üretmeden para kazanır.bunun adı yamyamlıktır. eski dünyada bu yamyamlıkla çok para kazandılar ama artık tüm üreticiler aracıları aradan çıkarıp internet siteleriyle direkt tüketiciye inmeye başladı. havadan para kazanma devri bitti. yok öyle bedavaya para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 16 Ekim 2022; 13:28:44 >

ticaret geçirme sanatıdır. geçirebiliyorsan 1 liralık malı 10a 20ye kaça tutarsa geçirmelisin. ciddi kar öyle yapılabilir çünkü.

karşıdaki adamın almak zorunda olduğunu anlarsan 1 liralık malı 10000 liraya bile satarsın.örneğin havalimandasın yada çöldesin su satıyorsun gelecek su 50km ilerde çok susuz bir adam geldi önce suyu içti sonra kaç lira dedi. işte sana köküne kadar kazıklama fırsatı. neden tüm ürünlerin paketleri çok süslüdür ama içi trışka çıkar.çünkü amaç göz boyayıp kandırmaktır hep.ticaret dediğin pisliktir pislik. emeksiz eldeğiştirerek para kazanma devri gitgide bitiyor.

• türkiyede ya devlet ya kendi işin . gerisi hikaye . diğer türlü ömrünü patronun oğlu daha rahat pompa yapsın diye harcar durursun .

• Spider_hip kullanıcısına yanıt

Bulgaristan'dan aramıştı bir Türk. Vatandaşlık var mı diye sordu direk eledi, vatandaşlık olursa sonra tekrar arayabilirsiniz dedi önceliklendirirmiş.

Siz bu videoyu daha önce de mi atmıştınız hocam benim konuya

• Insanno8693 I kullanıcısına yanıt
    maaşı her zaman çalışma saatleri belirlemez

örneğin;
    bir güvenlik görevlisi konser boyunca 8 saat çalışıp günlük 20 dolar ücret alırken,konseri veren sanatçı 200 bin dolar alabilir...
    burda kriter şudur "bulunduğun bölgede o işi kaç kişi yapabiliyor"? eğer yapılması gereken işi yapabilen insanlar çok ise, az maaş alırsın

herkes güvenlik olabilir ama sanatçı olamaz

bilgi,tecrübe,beceri,eğitim ve çevre maaşı etkileyen faktörlerdir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Napim yani hocam

• Çok doğru tespitler. Artı alınan sorumluluk da maaşı etkiler. Bir fabrikada çalışan paketlemeci akşam 5'ten sonra işi düşünmez ama aynı fabrikanın müdürü 7/24 kafasında işi düşünür..

Fabrika batarsa işçi ertesi gün iş bulabilir ama fabrika müdür hemen bulamaz, fabrikalar daima işçi ararlar ama fabrika müdürü belki 5 yılda bir.

• Şirketler eğer rekabetçi bir ortamdaysa kolay kolay torpille ayakta kalamaz. Memuriyette bu olay yok o yüzden adam kayırmacılıktan geçilmiyor.

Özellerde de durumlar muhteşem değil tabi de şirketin yarısı torpil olsa kalan yarısını gerçekten seçerek almak zorundalar. Oradan bir yol cizersin artık

• Haber Global - Eğlenceyoutube
    Haber Global’de, her hafta iki ünlü ismin birbirine tamamen zıt fikirleri savunduğu, birinin soruları yanıtlarken, diğerinin “Kapsül Oda”da beklediği Buket Aydın’ın sunduğu “Tarafını Seç” programının konukları, Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli ve Sosyal Medya Fenomeni Bahar Candan oldu. https://haberglobal.com.tr/ https://www.facebook.com/HaberGlobal/ https://www.twitter.com/HaberGlobal https://www.instagram.com/haberglobal/ Haber Global Frekans Bilgileri; Digiturk 47. Kanal D-Smart 42. Kanal Tivibu 46. Kanal Kablo TV 71. Kanal (HD) Kablo TV 910. Kanal (SD) Turkcell TV+ 46. Kanal Türksat 3A HD Frekans: 12685Mhz Pol:H S.Rate:27500 FEC:2/3 Türksat 4A SD Frekans: 12379Mhz Pol:V S.Rate:27500 FEC:3/4 #HaberGlobal #Eğlence #Magazin
    https://www.youtube.com/watch?v=J_wOW664NeI
  • bir işe düşük maaşla başlamak konusunda düşünceleriniz nelerdir?

demek istediğim normal sıradan bir işe 7 bin lira ile başlamak mı? yoksa sevdiğiniz istediğiniz bir işe 4 bin lira ile başlayıp ilerde yükselmeyi beklemek mi?

• bir emlakçının yanında 4bin tl ye çalışırım hatta bedava bile çalışırım. neden mi? işin püf noktalarını öğrenmek,network bağlantıları kurmak . piyasada tanınmak için. yeterince piştiğimi düşündüğüm an o iş yerinden ayrılık kendi emlak dükkaımı açarım.

bu sadece 1 örnek buna benzer kendini geliştirebileceğin şeyler öğrenmek adına düşük maaşla çalışmaya razı olunabilir.

ama mesela a101 de kasiyersin burada kendini geliştiremezsin

Hocam sizce bende potansiyel var mı

kendi işimi kurmak için sermaye kasmam lazım bunun için de bir süre çalışmam lazım

ilk önce ek iş olarak ilerlicem sonra işler büyürse istifa

• Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt

ben seni tanımıyorum ki, nerden bileyim

hocam, kendi işimi kurarken markayı oluştururken nelere dikkat etmeliyim sizce

• Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt

evvela rekabetin az olduğu bir şey olmalı.

mesela bundan 3 sene evvel herkes çiğ köfteci açıyordu bizim küçücük ilçede bile 7 tane çiğköfteci açılmıştı aradan geçen 3 yılda 4 ü iflas etti 3 ü çalışıyor 1 tanesi de yakında iflas eder kalır 2 tane.

herkesin sattığı şeyi satmayacaksın. mesela benim düşündüğün niş bir komsept var. nedir o şey dersen. batarya dükkanı. yani aklına gelebilecek her makinenin bataryasını ve pillerini satmak.

laptop bataryasından tut,elektrikli bisiklet bataryasına,fotoğraf makinesi bataryasından,drone bataryasına

bir de bu dükkana ek batarya tamir servisi de açılabilir. tamir işinden anlamıyorsan bu işten anlayan elaman işe alırsın.

bu bataryaları e ticaret platformlarında da satarsın.

bu sadece bir örnek buna benzer farklı şeyler de yapılabilir.

Sağolun hocam

• bu yazdıklarını bilmiyordum. yazdığın iyi oldu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.