Şimdi Ara

Torque İle Telefondan Araç Bilgilerini Gerçek Zamanlı İzlemek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
9
Favori
12.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayırlı olsun Barış.Sen burda 40 liraya satılıyor diyenlere bakma.Almanyadan aldın sanırım.

Max hp. 165hp demiş bu tekerlere gelen güç değil muhtemelen.Motor gücün git bi hava filtrrsini felan temizlet :) 15 hp eksiğin var :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

iPhone olaydı affetmezdim :((
    Hayırlı olsun Barış.Sen burda 40 liraya satılıyor diyenlere bakma.Almanyadan aldın sanırım.

Max hp. 165hp demiş bu tekerlere gelen güç değil muhtemelen.Motor gücün git bi hava filtrrsini felan temizlet :) 15 hp eksiğin var :P

Sağolasın mert nerde okudun 165HP'yi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ben forumdan bir arkadaştan 60 liraya almıştım. Çok pahalıya almışsınız. Ben s3 ile kullanıyordum ama satıp ipod aldım. Şimdi ios için program bulmam gerkecek.
    http://forum.donanimhaber.com/m_57826918/mpage_1/key_/tm.htm

Bu da benim ekran görüntüm:
     	 Torque İle Telefondan Araç Bilgilerini Gerçek Zamanlı İzlemek

Merhaba;

bu menüleri nasıl türkçeleştiriyoruz yardımcı olurmusunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rsase

quote:

Ben forumdan bir arkadaştan 60 liraya almıştım. Çok pahalıya almışsınız. Ben s3 ile kullanıyordum ama satıp ipod aldım. Şimdi ios için program bulmam gerkecek.

[simage]http://img138.imageshack.us/img138/8485/screenshot2012121000062.png[/ simage]

Merhaba;

Şuan hatırlamıyorum ama sadece başlıklarını değiştirip istediğinizi yazıyorsunuz. Label gibi bişeyler olması lazım. Bulamazsanız tablete kurup bir bakarım. Çünkü s3 denen illeti satalı 3-4 ay oldu. Şuan kullanmıyorum cihazı.

• bende kullanıyorum buna benzer program ve android telefonum ile... bunlarla ancak yanınızdakine hava yaparsınız neredeyse hiçbir işe yaramıyorlar, teknik terimlerden anlıyorsanız sadece arıza ışığı neden yanmış onu anlarsınız, ve ışığı söndürürsünüz ancak bunu yaparken dikkat çünki bütün long fuel trim değerleri gibi irçok ecu bilgisinide sıfırlamış oluyorsunuz araç tekrar gaz kelebeği ni yakıt değerlerini haritayı oluşturuyor bu işlem sırasında performansınız düşüyor relanti yukseliyor düşüyor araba salaklaşıyor neredeyse bir depo yakıt sonra kendine gelmeye başlıyor... obd den gelen veriler arabanızın göstergesindeki kadar hızlı bir guncelleme ile gelmediği için muhakkak gecikmeli geliyor buda çok dandik bir görüntü oluşturuyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rsase

quote:

[simage]http://img138.imageshack.us/img138/8485/screenshot2012121000062.png[/ simage]

Merhaba;

Şuan hatırlamıyorum ama sadece başlıklarını değiştirip istediğinizi yazıyorsunuz. Label gibi bişeyler olması lazım. Bulamazsanız tablete kurup bir bakarım. Çünkü s3 denen illeti satalı 3-4 ay oldu. Şuan kullanmıyorum cihazı.

Programı kurcaladım ama bulamadım sana zahmet bir kursan kurcalasan da yardımcı olsan :D

• Bende 2010 model 1.4 VW Polo var ve torque ile beraber obd2 cihazını kullanıyorum. Aracın kendisinde yakıt göstergesi (lt/km) bulunmuyor. Bu cihaz ile amacım anlık yakıt değerlerine ulaşmaktı fakat bir türlü o değerleri gösteremedim. Devir (rpm) ve throttle gibi özellikler aktif çalışıyor fakat depodaki benzin miktarı, tüketim değerleri ve hava sıcaklığı verileri inaktif.

Bu arada torque'un free versiyonunu kullanıyorum, acaba tam sürümü mü denemek lazım?
  • quote:

Torque İle Telefondan Araç Bilgilerini Gerçek Zamanlı İzlemek

s.a.

hocam obd2 cihazı aldım ve torque pro jurdum. anlık ve 100 km. lik yakıt verilerine ait display ekranın ne yaptıysam bulamadım :( nerden açılıyor yada add display diyorum seçeneklerdede çıkmıyor. neyi yanlış yapıyorum acaba :(

• B kasa vectraya takan varmı yada takılıyormu

• yakıt devir saat depo bilgilerisıcaklık soğutma suyu dışında hava akış sensörleri ya da diğermotorlailgili sensörlere de ulaşıp veri alabiliyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Hocam iPhone ve Peugeot 206 uyumu var mı??

Maalesef IOS yani Iphone uyumu yok bu cihaz için Samsung telefonu almak zorunda kaldim Android işletim sistemine sahip tüm cihazlarda çalışıyor Peugeot uyumluluğu konusunda bilgim yok ne desem yalan olur ama GM araçlarının tümüyle uyumlu

Jailbreak li iphone içinde mi yok? Belkide sadece jb yaparak yüklenebilir bu program..

• Thomassee kullanıcısına yanıt
    206'ya oluyor ben muadili bir programla denemiştim.
    Bir tek Torque değil çeşitli programlar var, App Store'da vardır belki.

En güzel yanı arıza kodlarını da gösteriyor. Onu da ODB Reader aplikasyonu ile görüyorduk.
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Ariza olayi super.

• 2005 model 2.0 tdi passat ta çalışırmı.
  • tork programında Turbo Basıncını görebilmek için ne yapmamız lazım?
  • Arkadaşlar obd2 wifi cihazı aldım android telefonuma Torque pragramını kurdum bu programı nasıl türkçe yapıyoruz bulamadım. Sizler eski kullanıcılar bilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seas79

Arkadaşlar obd2 wifi cihazı aldım android telefonuma Torque pragramını kurdum bu programı nasıl türkçe yapıyoruz bulamadım. Sizler eski kullanıcılar bilirsiniz...

Program Türkçeleşmiyor. Sadece eklediğiniz her bir göstergeye isim veriyorsunuz kendiniz olay bu.
  • Tamam hocam sadece anlık yakıt tüketim vs. yazıp değişiyor etiketin adı ben program türkçe oluyor sandım olsa çok iyi olur...
  • merhaba ben de 2012 ecoflex corsa obd2 aldım ve torque pro ile bilgileri goruntuleme yaptım profil olusturdum. ama cıkardıgımda servis ışığı yanmaya basladı bi de abs ışıgı kontagı acık konuma getirdiğimde daha uzun sure yanık kalıyor acaba bunu servise ugramadan cözemez miyim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.