Şimdi Ara

Torrent açınca donmalar başlıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a. arkadaşlar ben bittorrent kullanıyorum torrenti açtıktan 5 dk sonra bilgisayarda donmalar başlıyor her açtıgım pencere 1 dk sonra açılıyor pes açıyorum menuleri 1 dk sonra geliyo ama maça girince kasma yok yani yeni bir şey başlattıgımdaa başlayana kadar kasıyo başladıktan sonra normal devam ediyo torrent acmayınca bir sorun yok 1 senedir kullanıyom torrent ilk defa boyle bir şey oldu sebebi nedir şimdiden teşekkürler

• görev yöneticisinden bak bakalım torrent programının gittikçe artan ram kullanımımı var
  • 2mb ile 10 mb arasında geziyo gayet az
  • sorununa çözüm değil fakat u torrent denesen ?
  • bende de bitcomet var ve aynı sorun.

kaç oldu masaüstünü çökertiyor.

utorrent e geçeceğim sanırım.
  • denenmesinde fayda var ben uzun zamandır utortrent kullanıyorum gayet memnunum
  • şu an geçti bakalım yine başlarsa geçerim bende eskiden onu kullanıyordum ama bu daha çok hoşuma gitti neyse sorun devam ederse geçerim ilginiz için teşekkürler
  • bitcomet i kaldırdım , utorren t ile problem yaşamıyorum
  • utorrentte hiçbir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar. tavsiye ederim.
  • kasmanın nedeni upload hızınızın sınırsız olmasıdır. upload da bir sınırlama yaparsanız 1-2 kb en az 10-15 kb gibi hiçbir sorun olacağını sanmıyorum

ama utorrent en sade ve bence en hızlısı...
  • uTorrent'e geçmeni tavsiye ediyorum.
  • Eskiden uTorrent ile aynı sorunu yaşıyordum(Windows Vista) 1-2 saniyelik ram kullanımının artması sonucu donmalar oluyordu fakat Windows 7 ye geçtiğimde nedense bu sorun geçti.
  • saolun upload hızıymış sorun teşekkür ederim
  • utorrent te Seçenekler/Tercihler kısmından bant genişliği kısmını ve sıra ayarlarını şu şekilde ayarlayın. Bu sizin BS rınızın tıkanmasını ve yavaşlamasını engeller hemde internette rahatça dolaşabilirsiniz. Eğer interneti ortak kullanıyorsanız download hızını 30a çekin ki kimseyi engellemesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 20 Nisan 2010; 14:59:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.