Şimdi Ara

Torrent ile ilgili birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Torrent'ten indirdiklerim dışında özel dosyalarım da paylaşıyor mu?

• Çok tehlikeli olduğu söylenemez çok güvenilir olduğu söylenemediği gibi. İndirdiğin dosyaları taramadan açma. PC'nde online guard sağlayan bir antivir in olsun yeter. Torrent ağlarından bu zamana kadar bi zarar görmedim fakat indirdiğin dosyanın güvenilir olup olmadığını ,gerçek serverlardan indirdiğine (fake olmadığına) emin ol. Bunun için daha önce indirmiş olanların yorumlarına vs. bakabilirsin. Torrentte indirdiklerin ve hala indirme sürecinde olan dosyalar upload edilir. Onun dışında tepside olmayan programların karşıya yüklenmez. Kişisel ayarlamaları ayarlar menüsünden yapabilirsin.
  • Tamamen dosyayı çektiğin yere/siteye bağlı. Birçok davetiye sistemi kullanan siteler daha güvenilir oluyor haliyle. 2 yıldır kullanıyorum sadece 1 kere sahte (fake) dosyaya rastladım. Public bir siteden çekmiştim o dosyayıda.

Kendi bilgilerin paylaşılmaz. İstersen indirme klasörüne istediğin dosyayı at onları bile paylaşmaz. Kaba taslak olarak böyle.
  • zamunda benim favorimdir.
  • adam gibi bir siteden indirirsen bir şey olmaz örneğin bu işin kralı zamunda ama üyelik sistemi ile çalışıyor şu an üyede almıyor bazen üyelikler açılıyor takip et duyduğunda hemen al ama upload da yap sadece türk insanının yaptığı gibi sömürme ratio sistemi var çünkü hep indireyeim hiç göndermeyeyim dersen iki günde şutlarlar siteden zamunda o yüzden iyi zaten kaliteden taviz vermediği için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.