Şimdi Ara

Torrent kayıtları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel bir şirkette Administratör olmayan bir ağda torrent üzerinden indirilen dosyaların niteliği şirket sahibi tarafından öğrenilebilinirmi.Yada telekomdan alınacak internet dökümünde torrenten hangi dosyaların indirildiği ortaya çıkarmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: thepersian

Özel bir şirkette Administratör olmayan bir ağda torrent üzerinden indirilen dosyaların niteliği şirket sahibi tarafından öğrenilebilinirmi.Yada telekomdan alınacak internet dökümünde torrenten hangi dosyaların indirildiği ortaya çıkarmı ?

İnen dosya bilgilerine ulaşabilmeleri mümkün, zaten sen tarayıcında torrent kaynağını açıyorsun ve dolayısıyla sayfa verileri servis sağlayıcısına ulaşıyor. Ama dosyayı indirirken tüm bilgilerini değiştirebilirsen bu durumdan kurtulursun fakat bir şey indirdiğini anbe an bileceklerdir. Yani sadece ne indirdiğini bilemezler.

• Hangi sürümü kullanıyorsun bilmiyorum yine de C:\Documents and Settings\***\Application Data\uTorrent buraya bir göz at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepersian

sevgil oziko verdiğin cevap için teşekkürler yalnız ben torrent kaynağını açmadan indirme yapıyorum yani torrent bulma programları var örneğin 'bitche'.onlarla taratıp bulduğum dosyaları indiriyorum.yani torent sitelerini tarayıcı dan açmıyorum.o zamanda telekomdaki dökümden yada iç ip kayıtlarında çıkarmı?

Hiç bilemeyeceğim ama Telekom'un senin internet ağındaki yetkileri saymakla bitmez, en kötüsüne hazırla kendini eğer riskli bir iş yapıyorsan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MP3 İndirme sitesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.