Bildirim
Torrent kayıtları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: thepersian
Özel bir şirkette Administratör olmayan bir ağda torrent üzerinden indirilen dosyaların niteliği şirket sahibi tarafından öğrenilebilinirmi.Yada telekomdan alınacak internet dökümünde torrenten hangi dosyaların indirildiği ortaya çıkarmı ?
İnen dosya bilgilerine ulaşabilmeleri mümkün, zaten sen tarayıcında torrent kaynağını açıyorsun ve dolayısıyla sayfa verileri servis sağlayıcısına ulaşıyor. Ama dosyayı indirirken tüm bilgilerini değiştirebilirsen bu durumdan kurtulursun fakat bir şey indirdiğini anbe an bileceklerdir. Yani sadece ne indirdiğini bilemezler.
-
Hangi sürümü kullanıyorsun bilmiyorum yine de C:\Documents and Settings\***\Application Data\uTorrent buraya bir göz at. -
quote:
Orijinalden alıntı: thepersian
sevgil oziko verdiğin cevap için teşekkürler yalnız ben torrent kaynağını açmadan indirme yapıyorum yani torrent bulma programları var örneğin 'bitche'.onlarla taratıp bulduğum dosyaları indiriyorum.yani torent sitelerini tarayıcı dan açmıyorum.o zamanda telekomdaki dökümden yada iç ip kayıtlarında çıkarmı?
Hiç bilemeyeceğim ama Telekom'un senin internet ağındaki yetkileri saymakla bitmez, en kötüsüne hazırla kendini eğer riskli bir iş yapıyorsan...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X