Şimdi Ara

Torrent yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarda server üzerinden internete çıkıyorum internet bağlantısı var ama torrent indirme yapmıyor yardım edin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: berk_251

arkadaşlar bilgisayarda server üzerinden internete çıkıyorum internet bağlantısı var ama torrent indirme yapmıyor yardım edin lütfen

Torrent'te sorun vardır.Başka bir torrent indirmeyi dene.Çalışacak mı bakalım
  • Kolay gelsin arkadaşlar ya bende bişey sorucam.. torrentlerim normal hızıma netime zamana göre değişim göstererek güzel iniyor fakat indirme yaparken upload yaptığı halde indirdikten sonra upload yok denecek kadar az zamanda oluyor.. Bu seed etme fln için ayrıca bi ayar mı kullanmam gerekiyor torrentler üzerinde.. win7 de utorrent son sürümünü kullanıorum. farklı trackerler da denedim ama genelde aynı. yani benim gibi upload yapmak isteyen torrent kullanıcısı da fazla yok yani ratio ları biraz arttırmak lazım.. bu konuda bilgisi olan var mı??

• bilgisayara program kuramıyorum portable çalıştırıyorum malesef elimde bir utorrent var
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytek66

Kolay gelsin arkadaşlar ya bende bişey sorucam.. torrentlerim normal hızıma netime zamana göre değişim göstererek güzel iniyor fakat indirme yaparken upload yaptığı halde indirdikten sonra upload yok denecek kadar az zamanda oluyor.. Bu seed etme fln için ayrıca bi ayar mı kullanmam gerekiyor torrentler üzerinde.. win7 de utorrent son sürümünü kullanıorum. farklı trackerler da denedim ama genelde aynı. yani benim gibi upload yapmak isteyen torrent kullanıcısı da fazla yok yani ratio ları biraz arttırmak lazım.. bu konuda bilgisi olan var mı??

upload senle alakalı değil en azından sen neti kullanmıyorsan tabi pc boşta yani neti kullanmıyorken uploadın yoksa demekki senden dosya çeken yoktur anlamına geliyor torent programı zaten ayarlı geliyor benim kullandığım u torent o şekilde bence ekstra bişey yapmana gerek yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.