Şimdi Ara

TOSHIBA 37C3035 1.400 YTL (Bimeks) Tavsiye Eder misiniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım bu ürün tüm mağazalarında 1.397 ytl, İlanda belirtmiyorlar.
    Örn. : Maslak mağaza
    Arayın sorun
  • işte digiturk ve standart dvd yanınları daha sonra pc yide bağlıcam

TOSHIBA 37C3035 1.400 YTL (Bimeks) Tavsiye Eder misiniz ?

• Renkleri bir tek ben mi beğenmedim yoksa benim gibi düşünen var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: visceroid
    Renkleri bir tek ben mi beğenmedim yoksa benim gibi düşünen var mı ?

Yalnız değilsiniz.
    Yukarıdaki resimler maalesef Tv'nin kalitesini kötü gösteriyor.
    Ancak bence Tv'den değil, izlenen kaynaklardan ve fotoğraflardan kaynaklanıyor.
  • quote:

3 LİRALIK KABLOYLA BUKADAR

PC VE ALTIN KAPLAMA KABLO İLE BAĞLADIĞIMDA TEKRAR BEKLERİM
  • quote:

+1
    bence LCD lerin negatifliği, bir kardeş 4-5000 ytl lik sony nin fotolarını koymuş pırıl pırıl canlı falan ama özellikle sd yayınlarda renklere bakıyorum suni, pastel boya gibi sanki bilgisayarla üzerinde oynamışsın gibi adamın yüzüne bakıyorsun sanki bir renkli plakayı o bölgeye paste yapmışsın gibi... tuhaf yani ama fotoğrafdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum... bence kablo ilede aman aman değişiklik olmaz kesinlikle...
  • Sn Uguretes:
    Güle güle kullanın, aynı tv den ben de peder için aldım doğru bir ayarla gayet doğal gürüntü alınıyor, kulladıkça doğru ayar yapılınca rayına girecektir.

selamlar

Acemi kullanıcıyı bulmuş herkes yüklenmiş, adam tv yi yeni kurmuş ilk hevesle birkaç resim çekmiş, belli ki kontrast ve renk yüksek ayarlı, renkler de aşırı canlı çıkmış.

quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 10 Mart 2008; 9:00:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mastor1

Sn Uguretes:
    Güle güle kullanın, aynı tv den ben de peder için aldım doğru bir ayarla gayet doğal gürüntü alınıyor, kulladıkça doğru ayar yapılınca rayına girecektir.

selamlar

Acemi kullanıcıyı bulmuş herkes yüklenmiş, adam tv yi yeni kurmuş ilk hevesle birkaç resim çekmiş, belli ki kontrast ve renk yüksek ayarlı, renkler de aşırı canlı çıkmış.

quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

quote:

zatenkalibrasyon ayarını daha yapmadım tam anlamıylaa onlarda bi otursun ondan sonraa yorumları dikkate alıcam.

pc'yede bağlayamadım zaten onuda halletçem

• arkadaşlar yok mu bu lcdden alan yorumlar bekleniyor
  • Bende alacam ama bi karar veremedim.. Samsun 82 ekrandan vazgeçemiyorum o mu bu mu diye kaldım ortada.. Bunun ekranı büyük samsungun kalitesi var.. Ne yapmalıyım ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • şu anda tam bir karmaşa var tüm forumlarda biri diye bu fiyata süper biri diyo 300ytl daha ver r81b al diyor biri yakından bakınca pikseller belli oluyor görüntü sd yayın için çok kötü diyor bir başkası napıcan lcd yi sd yayın için al plazma diyor 1 aydan beri tv alıcam diye çırpınıyoruym ( sd yayın için max 1500 ytl )
    fakat bir turlu karar veremiyorum
    Tam bir muammaa var şuan
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatokato
    şu anda tam bir karmaşa var tüm forumlarda biri diye bu fiyata süper biri diyo 300ytl daha ver r81b al diyor biri yakından bakınca pikseller belli oluyor görüntü sd yayın için çok kötü diyor bir başkası napıcan lcd yi sd yayın için al plazma diyor 1 aydan beri tv alıcam diye çırpınıyoruym ( sd yayın için max 1500 ytl )
    Tam bir muammaa var şuan

İlk önce Lcd mi Plazma mı kararı vermeniz gerekiyor, kullanım amaçlarınızı tek tek ve yüzde olarak yazın ki öneri yapalım.
  • +1

kimiside laser tv'ler çıkacak 1 yıl daha bekle diyor

quote:

Orjinalden alıntı: fatokato

şu anda tam bir karmaşa var tüm forumlarda biri diye bu fiyata süper biri diyo 300ytl daha ver r81b al diyor biri yakından bakınca pikseller belli oluyor görüntü sd yayın için çok kötü diyor bir başkası napıcan lcd yi sd yayın için al plazma diyor 1 aydan beri tv alıcam diye çırpınıyoruym ( sd yayın için max 1500 ytl )
    Tam bir muammaa var şuan

• LCD'yle plazma arasındaki farkı bilmiyorumki
    Birinde led'ler görüntüyü sağlıyor diğerinde gaz, o kadar

Benim kullanım sıklığım %80 Uydu, %20 normal DVD film, HD falan değil

quote:

Orjinalden alıntı: signore

İlk önce Lcd mi Plazma mı kararı vermeniz gerekiyor, kullanım amaçlarınızı tek tek ve yüzde olarak yazın ki öneri yapalım.

• Ben Digiturk ve dVd ile, arkadaşımda uydu ile kullanıyor. Kablolu yayının kalitesi bu tv için yetersiz kalıyordu, fakat Digiturk ile görüntü pırıl pırıl. İkimizde çok memnunuz. Ben 1397 YTL ye sehpa hediyeli, arkadaşımda 1297 YTL ye sehpasız kampanya ile Bimeks'ten aldık.
  • %80 dsmarttan sd yayın %20 ise vga to vga ile hdrip film izlemeyi düşünüyorum
    ( Not: %80 tv yi annem desti izdivaç izleyerek sömürecek ben okul ve işten vakit buldukça film izleyecem )
  • Kablolu yayın dediğiniz uydumu

Ben Next 8000 XCAM kullanıyorum. Tüplü TV'de görüntüsünden çok memnunum ama bunda nasıl olurki
    Digiturk HD yayın yapıyor yanılmıyorsam, onun için daha nettir

quote:

Orjinalden alıntı: Black_belt

Ben Digiturk ve dVd ile, arkadaşımda uydu ile kullanıyor. Kablolu yayının kalitesi bu tv için yetersiz kalıyordu, fakat Digiturk ile görüntü pırıl pırıl. İkimizde çok memnunuz. Ben 1397 YTL ye sehpa hediyeli, arkadaşımda 1297 YTL ye sehpasız kampanya ile Bimeks'ten aldık.
  • bende pazar günü aldım bimexten,fiyat 1327ytl sehpasız fiyatı,sehpa bittiği için fiyatıda düşürmüşler.
  • İnternetten alınmıyormu yaw, fiyat çok iyi
  • kullananlar bi iki sd yayın ve oyun görüntüsü koyabilirmi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.