Şimdi Ara

Toshiba 37C3500 mü, 37X3000 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Gri

quote:

Orjinalden alıntı: kerim1974

Karşılaştırdığınız tv ler arasında 800 ytl fark war

Nasıl pahalı değil

arkadaşım konuyu çarpıtma

sen toshibashop pahalı demişsin
    ben değil demişim, ispat etmişim.
    cevap vereceğine konuyu karıştırmaya çalışıyorsun.

televizyonları nereden çıkardın? ben televizyon pahalı değil demiş miyim?

Walla ispat ettiğin de bir şey yok.
    .:Çoğu yerde card finans a zaten %8 indirim ve 12 taksit olayı mevcut.X3000, c3500 göre pahalı bu kadar basit

Ewet toshipa shop a pahalı dedim.Ama x3000 de pahalı dedim
    Arada 800 ytl den fazla oynuyor. Konuyu çarptıran yok.Ve de karıştıran da yok.Çocuk gibi cewap wermek yerine doğru düzgün cewap wermen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANOZ -- 2 Aralık 2007; 9:22:10 >

• quote:

Bimeks in fiyatı pahalı c3500 alacaksanız ya gold dan bonus card la 10 taksit (1975 ytl)ya da vatan bilgisayardan card finansla 12 taksit alın (2015 ytl)
    Eğer fortis kartınız 12 taksit warsa da koy sepete den alın (1985 ytl)

eğer yapıkredi war ise dewww.shopping.com.tr den 12 taksitle alın

Bimekste bugün kampanya vardı, kdv dahil 1873YTL'ye aldım...
    Fenerbahçe-BJK maçını HD olarak veren bir demo vardı ve açıkçası oldukça etkilendim.
    Yarın servis kuracak, ilgilenenler için görüşlerimi yazarım ancak hatırlatayım bimeks 99 gün 99 ürün kampanyasında bugün Toshiba 37c3500 var...

• quote:

Orjinalden alıntı: cRoUnCH

quote:

Bimeks in fiyatı pahalı c3500 alacaksanız ya gold dan bonus card la 10 taksit (1975 ytl)ya da vatan bilgisayardan card finansla 12 taksit alın (2015 ytl)
    Eğer fortis kartınız 12 taksit warsa da koy sepete den alın (1985 ytl)

eğer yapıkredi war ise dewww.shopping.com.tr den 12 taksitle alın

Bimekste bugün kampanya vardı, kdv dahil 1873YTL'ye aldım...
    Fenerbahçe-BJK maçını HD olarak veren bir demo vardı ve açıkçası oldukça etkilendim.
    Yarın servis kuracak, ilgilenenler için görüşlerimi yazarım ancak hatırlatayım bimeks 99 gün 99 ürün kampanyasında bugün Toshiba 37c3500 var...

cRoUnCH ALLAH SENDEN RAZI OLSUN HAFTALARDIR BU TV Yİ ARAŞTIRDIM.TAM ALICAKTIM PAHALI PAHALI SEN BİMEKS KAMPANYASINI HABER WERİNCE KOŞTUM ALDIM
    BÜYÜK ADAMSIN ARTIK BENİM GÖZÜMDE

• quote:

cRoUnCH ALLAH SENDEN RAZI OLSUN HAFTALARDIR BU TV Yİ ARAŞTIRDIM.TAM ALICAKTIM PAHALI PAHALI SEN BİMEKS KAMPANYASINI HABER WERİNCE KOŞTUM ALDIM
    BÜYÜK ADAMSIN ARTIK BENİM GÖZÜMDE

Hayırlı olsun kardeşim, ben de uzun süredir takipteydim, dün gece bimeksin sitesinde görünce, sabah 10'da damladım teknoporta...
    Malum 250 adet stoklarla sınırlı falan diye ufak bir ibare eklemişler.
    Beklediğimin aksine kalabalık yoktu.
    DEdiğim gibi FB-BJK maçındaki o HD görüntü kalitesini yeniden görüp olayı tescilleyince, düşünmeden aldım.
    Umarım hayırlısı olur çünkü bu işin sonu yok, hergün farklı özellikte birşeyler çıkıyor... :)
    Karar verip biran önce almanın en doğrusu olduğuna inandım...

• Ben de hemen ps3 we xbox360 ı bağladım süper görüntüler elde ettim.
    Fakat uydu nun component girişleri bozuk çıktı sabah 9 da uyducunun önünde olucam

Ama 37C3500 ü herkese tavsiye ederim panel mükemmel

Bir de arkadaşlar servis biraz önce ewden çıktı hayatımda ilk kez bir tv nin servisi pazar akşamı geldi.Bimeks büyük şirketmiş

cRoUnCH senle de paslaşalım tv nin artısı eksisini ortaklaşa bulalım
  • quote:

quote:

quote:

Karşılaştırdığınız tv ler arasında 800 ytl fark war

Nasıl pahalı değil

arkadaşım konuyu çarpıtma

sen toshibashop pahalı demişsin
    ben değil demişim, ispat etmişim.
    cevap vereceğine konuyu karıştırmaya çalışıyorsun.

televizyonları nereden çıkardın? ben televizyon pahalı değil demiş miyim?

Walla ispat ettiğin de bir şey yok.
    .:Çoğu yerde card finans a zaten %8 indirim ve 12 taksit olayı mevcut.X3000, c3500 göre pahalı bu kadar basit

Ewet toshipa shop a pahalı dedim.Ama x3000 de pahalı dedim
    Arada 800 ytl den fazla oynuyor. Konuyu çarptıran yok.Ve de karıştıran da yok.Çocuk gibi cewap wermek yerine doğru düzgün cewap wermen lazım

hala ne diyor ya

toshiba shop piyasaya göre pahalı değil!
    ben televizyon hakkında yorum yapmadım hala sallıyorsun.

neyse sen yeni televizyonunla uğraş biraz

• ARKADAŞLAR BANA LİNK VEREBİLİRMİSİNİZ HİÇ İNDİRİM YAPILMADAN YANİ HERHANGİBİR BANKA İNDİRİMİ OLMADAN AKLINIZA GELEBİLECEK HERHANGİBİR FİRMANIN 37X3000 FİYATINI VERİN BANA .....

ANLIYALIM BAKALIM TOSHİBA SHOP PAHALIMI
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

ARKADAŞLAR BANA LİNK VEREBİLİRMİSİNİZ HİÇ İNDİRİM YAPILMADAN YANİ HERHANGİBİR BANKA İNDİRİMİ OLMADAN AKLINIZA GELEBİLECEK HERHANGİBİR FİRMANIN 37X3000 FİYATINI VERİN BANA .....

http://www.shopping.com.tr/Product.aspx?ProductId=260604

SHOPPING SİTESİNDE FİYATI KDV DAHİL 2,059.70 YTL indirimin iii si geçmio

http://www.koysepete.com/en+ucuz+toshiba+37c3500p+37+94+ekran+hd+ready+lcd+tv+72129.aspx

KOYSEPETE DE FİYATI KDV DAHİL 1.985,94 YTL

http://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=TL%20TB%2037C3500

TOSHİBA SHOP UN SİTESİN DE KDV DAHİL 2.294,98 YTL

eee hangisi hiçbir banka indirimi olmadan daha ucuz?????????????????????????????????????????

• quote:

quote:

ARKADAŞLAR BANA LİNK VEREBİLİRMİSİNİZ HİÇ İNDİRİM YAPILMADAN YANİ HERHANGİBİR BANKA İNDİRİMİ OLMADAN AKLINIZA GELEBİLECEK HERHANGİBİR FİRMANIN 37X3000 FİYATINI VERİN BANA .....

http://www.koysepete.com/en+ucuz+toshiba+37c3500p+37+94+ekran+hd+ready+lcd+tv+72129.aspx

eee hangisi hiçbir banka indirimi olmadan daha ucuz?????????????????????????????????????????

kasıtlı yapıyorsun değil mi?

adam senden 37X3000 fiyatı istemiş gidip 3500 fiyatları koymuşsun?

artık seninle muhatap olunmaz çünkü kasıtlı hareket ettiğin belli...

• Arkadaşlar konuyu açan kişi olarak konunun daha fazla dağılmamasını rica ediyorum.

TV konusunda Toshiba Shoplar pahalı mı olayındaki fikrime gelince, eğer uguretes nicki arkadaşımıza pm ile sorduğum sorunun cevabını alabilseydim bu değerlendirmeyi daha net yapabilirdim. Bilmiyorum neden ama arkadaşımız mesajıma cevap vermedi...
  • merhaba bende bu hafta içi 37c3500 almayı düşünüyorum..alan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaSeSiNDa

merhaba bende bu hafta içi 37c3500 almayı düşünüyorum..alan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim.

Ben pazar günü aldım bimeks kampanyasıyla.

Ps3 ve 360 ım hiç kapanmıyor.HD görüntüler muhteşem.

Eğer upscale yapan bir dvd player alırsan da dvd ler de fena olmuyor.

Uydu bağlantısını scartla yapınca pek iç açıcı olmadı açıkcası component le bağlamayı denedim ama uydu alıcımın component girişi bozuk olduğundan görüntü alamadım servisden geldikten sonra da nasıl olduğunu yazarım

Tv nin sesi konusunda bir denemede bulunmadım çünkü amfiden ses çıkışları alıyorum.

Bu fiyata alabileceğin en iyi tv bu açıkcası

Başka soruların warsa spesifik olarak yardımcı olabilirim

• arkadaslar, x3000 ile uydudan scart ile tv yayini alan varsa ekran goruntusu koyabilirmi?
    ayni sekilde c3500 ilede.
    ben dvd (vestel hdmi çıkış) ve tv izleyeceğim (uydu receiver scart) kararsız kaldım.. nadiren bilg.da bağlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circuit -- 6 Aralık 2007; 10:45:13 >
  • quote:

quote:

quote:

kasıtlı yapıyorsun değil mi?

adam senden 37X3000 fiyatı istemiş gidip 3500 fiyatları koymuşsun?

artık seninle muhatap olunmaz çünkü kasıtlı hareket ettiğin belli...

Kasıtlı falan hareket ettiği yok bence siz toshiba çalışasınız galiba.Pahalı işte.Buyrun size x3000 fiyatı adam yine insaflı davranmış çünkü x3000 arasındaki fark çok daha fazlla.Arştırmadan etmeden sallamakta moda oldu forumda

http://www.koysepete.com/en+ucuz+toshiba+37x3000+37+94+ekran+full+hd+lcd+tv+67353.aspx

http://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=TL%20TB%2037X3000

• al işte bir tane daha

toshiba çalışanı değilim, x3000 sahibiyim, ilk çıktığında aldım, ve en uygun fiyatı toshiba shoptan, üstelik büyük yardımlarla aldım.

koysepete'den aldın ne geleceği belli mi? internet üzerinden yapılan alışverişlerle nasıl karşılaştırıyorsun? adamların dükkan masrafı yok, reklam masrafı yok tabi o fiyata verir. ama sana gönderdiği ürünü de ölü pixel var diye değiştirmezler.

ben gittim toshibashopta 3 tane ürün açtırdım. ölü pixel olmayanı aldım geldim...

araştırmadan etmeden sallamakmış ben ürünü kaç ay araştırdım haberin var mı girip birşey yazmış olmak için yazma

ben bu ürünü gidip aldığımda değil koysepete, hb de bile esamesi okunmuyordu ayrıca topiclerde koysepete'nin ne mal olduğunu yazmışlar gir oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gri -- 6 Aralık 2007; 16:43:23 >

• Ben anlamıyorum bu forumdaki bazı insanları. konuştuğunuz konu isterse 20000 ytl olsun nihayetinde elektronik eşya, televizyon. ama uğrunda kırdıklarınız insan. lütfen bunu dikkate alalım.

ilgilendiğin konulara abone oluyorum ve bana mail olarak geliyor. acaba yeni bir bilgi mi geldi açtığım mailimde, tartışma mesajları görmek hiç hoş olmuyor.
  • quote:

al işte bir tane daha

toshiba çalışanı değilim, x3000 sahibiyim, ilk çıktığında aldım, ve en uygun fiyatı toshiba shoptan, üstelik büyük yardımlarla aldım.

koysepete'den aldın ne geleceği belli mi? internet üzerinden yapılan alışverişlerle nasıl karşılaştırıyorsun? adamların dükkan masrafı yok, reklam masrafı yok tabi o fiyata verir. ama sana gönderdiği ürünü de ölü pixel var diye değiştirmezler.

ben gittim toshibashopta 3 tane ürün açtırdım. ölü pixel olmayanı aldım geldim...

araştırmadan etmeden sallamakmış ben ürünü kaç ay araştırdım haberin var mı girip birşey yazmış olmak için yazma

ben bu ürünü gidip aldığımda değil koysepete, hb de bile esamesi okunmuyordu ayrıca topiclerde koysepete'nin ne mal olduğunu yazmışlar gir oku.

Sana en iyi fiyatı vermeleri bana verecekleri ankamına mı geliyorBüyük yardımlarla alırsan olabilir.Bana kimse toshiba shopta 500 lira indirim yapmazİnternetten alışveriş tercih ettiğim bir yol.Sana göre sakat olabilir bana göre deeğil.Değişmezler iade ederim bu kadar basit.Kimseyle yüz göz olup rezillik çekmem.Girip birşey yazmak için hiçbir başlığa girmedim girseydim şimdi bi 6000 bin mesajım olurdu heraldeKoysepeteden alışveriş yaptım ben bi sorun çıkmadı.Alacak olsam yine oradan alırım gidip birilerine 500 lira fark var arada siz bizi zaten internetteki fiyata göre kazıklıyorsunuz indirim yapın diye yalvarmam

• quote:

al işte bir tane daha

Bu arkadaş herkese laf yetiştirme derdinde.Nası olsa tv sini babacık almış para cebinden çıkmadığından fazla para werir

Yaş ufak olduğundan internetten alışveriş konusunda saçma sapan yazılar yazmış gülmekten ağlıcam yakında

aBaBaDaN boşuna ufaklıkla tartışma parası bol saçsın herr yere

Biz konumuza dönersek hafta başı pazartesi component ten uydu görüntüleri koyabilirim isteyen olursa

Ama ps3,360,blu ray ve upscale edilmiş dvd görüntüleri tek kelimeyle harika

• kerim1974 terbiye sınırlarını aştığın için ağlaman lazım, bu yüzden bu konuda tartışmaya devam edemeyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.