Şimdi Ara

TOSHIBA 3D WL768 ilk kez TEKNOSA'da [40' 4500TL - 55' 7500TL] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GURBETCILER34

iyi günler arkadaslar,bende 40 wl768 var.Ama HD kanallari seyredemiyorum.antende ,lnbde hd.
    Antenden gelen kabloyu direkt dahili receviere bagladim.Yardimci olan varsa bir zahmet cevaplasin .Tesekkürler..

bende yeni aldım wl768..servis geldi kurulum yaptı turksat daki atvhd,trt hd,ahaberhd yoktu..manuel olarak frekanslarını girdim tarattım şimdi sorun yok..hd kanallar çıktı...astra uydusunudaki hd kanallarıda buldu dırek..çıkmayan kanallar için frekansları girmeniz gerekiyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirayy -- 10 Şubat 2012; 18:16:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirayy

quote:

Orijinalden alıntı: GURBETCILER34

iyi günler arkadaslar,bende 40 wl768 var.Ama HD kanallari seyredemiyorum.antende ,lnbde hd.
    Antenden gelen kabloyu direkt dahili receviere bagladim.Yardimci olan varsa bir zahmet cevaplasin .Tesekkürler..

bende yeni aldım wl768..servis geldi kurulum yaptı turksat daki atvhd,trt hd,ahaberhd yoktu..manuel olarak frekanslarını girdim tarattım şimdi sorun yok..hd kanallar çıktı...astra uydusunudaki hd kanallarıda buldu dırek..çıkmayan kanallar için frekansları girmeniz gerekiyor ...

Cevap icin tesekkürler...Manuel arama yaptim .TRT HD,ATV HD gibi kanallari buluyor ama göstermiyor:( Sinyal yok yaziyor.Sorun ne olabilir ???Antenin capi(tam bilmiyorum ama 80 cm'den kücük...) kücük acaba ondan olabilir mi??
    Yardim eden olursa sevinirim...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.