8 ms için yourm yapamayacağım. Bunun için daha düşük tepki süreli bir cihazla karşlılaştımam gerekir ki göyle bir imkanım yok.
Kağıt üzerinde aynı özellikleri olan ama isimleri farklı paneller çıkıyor hergün piyasaya... birde hergün fiyatları değişiyor... kafayı yicem artık xv633 xv635 xv635db rv635d gibi bir sürü model.. diğer markalarda da aynı durum... iki tane panel yap adam gibi yap seçim kolay olsun
quote:
Orijinalden alıntı: turgay99
tepki süresi 8 ms , yüksek sayılır. Futbol izlersen sorun yaratıyormu. Test etme imkanı bulabilen var mı?
4 ms uzeri siyahtan siyaha (dogru olan teknik) tepki sureli tv uretilmedi..dolayısyla 8 ms normal günümüzde..işlemci onemi daha coktur..özellikle hareketli görüntülerde...
RV>>50Hz XC>>100Hz
------------- ActiveVision M100HD Pro ise sistemin adıdır!yani Processor sisteminde üreticinin kendi tanımladığı bir özelliktir+
Her üreticde böyle "slogan" tabirler vardır,çoğuda sallama ve insanlara al beni yapsın diye!!
Diğerlerini bilmem ama daha doğrusu biliyorum ama Tosh ların İşlemcileri en iyisidir Tosh en akıllı ve hızlı Chipseti üretmiştir,basarsın gaza gider,ayar filan gerekmez bunlar için
Sadece bu seriler High-End değildir,sanırım herifler ZF den sonra bunu aşacak panel üretemedikleri içinde High-End lafını kullanmıyorlar artık
RV/CV/XV/ZV v.s bunlar Mid-Level panellerdir! ++
yaw Site bende çok ağır 10 gündür sizde nasıl acaba???
Hocam sizde ağır ben giremiyorum foruma habire yenileme çalışması uyarısı çıkıyor , Mobil cihazla foruma girilmesi için yenileme yapılıyor Ana sayfaya bakınca 50 kişi var yok mobil giren
ülen bende amma ağır diyorum Site arada hiç açılmıyor veya çok geç açılıyor filan ama Çalışma olduğunu biliyorumda kaç gündür sürüyor bu iş onu anlamadım++
42" bir lcd almayı planlıyorum ve yaklaşık 1 aydır forumu takip ediyorum. Gerçekten lcdler hakkında önemli bilgiler verdiniz ama hala karar veremiyorum. Yaklaşık olarak 2000 TL kadar bir bütçem var ve iki marka arasıda karasız kaldım Lg LH3000 ve Tosh XV635 siz bunlardan hangisini seçmeliyim. Kablolu yayın ve digitürk izliyorum arası film ve PCden oyun. Tavsiylerinizle yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar ben philipsin 42 in 5604 lg nin lh 3000 ve toshibanın xv633 modelleri arasında kalmıştım media markt da bu ürünleri inceleme fırsatım oldu philipsin ufak tefek sıkıntıları ortaya çıktığı bilgilerini edindim hdmibağlantısı ve kanal geçişleri sırasında oluyormuş. lg ise pek performans sergiliyemedi ve bende bir bakıma 100hz olduğu için toshiba aldım.ve şunları söyleyeyim tv nin özellikleri yukarıdaki gibi değil kontrast 50000:1 100hz usb divx muzik resim oynatıcı meta brain pixel düzeltici 3 hdmi bağlantısı ışık sensörü gibi daha sayamayacağım özellikleri var tepkime süreside 5 ms ve ben çok memnunum 2000tl civarı alınacak en iy 42 inç lcd tv ilerki günlerde resimli ve videolu detaylı inceleme aktaracağım iyi günler
Arkadaşlar Toshibanın Kullanma Kılavuzunda HDMI bazı cihazlarla çalışmayabileceği yazıyormuş
Alırken HDMI uyumsuzluğu yaşayabilirsiniz dikkat edin.
Birde sikayetvar'a bakın insanlar Toshibadan çok dertli hizmet konusunda.
Bugün tos.42xv635 almaya karar vermiştim aslında ilk önce lg 3000 düşünüyordum ama sonra xv635 i gördüm fiyatları aynı idi ve forumda bircok arkadasın toshibadan nerdeyse övgü ile bahsetmeleri ve 100 hz, meta işlemcisi gibi özellikleri ile lg den üstün görünüyordu, hele bimeskte normal kablolu yayında gösterdiği performas gerçekten diyerlerinden farklıydı. sonra şikayetimvar.com girdim ve lg ile toshibanın sikayetlerini okudum lg çözüm odaklı iken toshiba gercekten sorunlu teknik servisi ile beni soğuttu en yakın zamanda lg3000 alıcam toshiba düşünen arkadaşlar bu siteyi incelesinler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme