Daha önce pcden tv ye hdmı-hdmı kabloyla görüntü aktarımı konusundaki tecrübelerimden yararlanarak sizleri bilgilendirmek istiyorum.ilk önce pc sistemimi size yazayım. ANAKART ECS 780GMA-BLACK EDİTİON İŞLEMCİ AMD 5000+ RAM 2GB DDR800 EKRAN KARTI YENİ ALMIŞ OLDUĞUM VE SONUNDA OH DEDİĞİM SAPHİRE HD4830 HDMI Şimdi gelelim şimdiye kadar yaşadığım sorunlara.Daha önce yazdığım konularda bir türlü ekran kartından tv ye görüntü alamamıştım.ilk önce anakartın onboard hdmı çıkışından daha sonra saphire hd3450 ekran kartından hiç bir şekilde görüntüyü aktaramamıştım.Ama hd4830 beni hayal kırıklığına uğratmadı.Kablo olarakta 5 Metre slink in HDMI-HDMI Kablosunu bugün aldım ve hemen bağladım.Sonuç mükemmel daha önce ati ve toshiba uyumsuzluğunu belitmiştim.Ama yanlış olduğu ispatlandı.Fakat 3xxx serisi ekran kartlarında halen sorun olduğunu biliyorum.Bundan sonra pc sini tvye bağlayacaklar için 4xxx serisi ekran kartı kullanmalarını tavsiye ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme