Şimdi Ara

Toshiba a100-599 (Fiyat Ogrenme Amacli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

askerlik sebebiyle uzun bir sure evde olmayacagim icin toshiba a100-599 model laptopimi satmayi du$unuyorum fakat fiyat konusunda hic bir fikrim yok.
    ozellikleri linkteki ile aynidir;http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27468

ek olarak 1gb 533mhz rami cikartip 2 adet 1gb 667mhz ram taktim. genelde evde kullandim ve 4-5 kere di$ariya cikardim. di$ari cikardigim zamanlar canta kullandim dolayisiyla herhangi bir vuruk, kirik, cizik, kir, pas bulunmamakta. titiz ve ozen gostererek kullandim.

kisacasi satmak istersem bu cihaza ne kadar bir fiyatla mu$teri bulabilirim. bilgi verirseniz gercekten mutlu olurum.
    $imdiden te$ekkurler, iyi forumlar.

not: bu bolume bu tarzda ba$lik acilmiyorsa ozur dilerim. hata yaptiysam mesajim silinebilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• 1200 ytl e forumda bi arkadasın ilanı wardı aynısından
  • 1200 umdugumdan daha ucuz geldi acikcasi. eger piyasasi bu kadar ediyorsa sanirim satmasam daha iyi yani icimden gelmez o kadara satmak :)
  • hatta ben pazarlık yaptıgımda bıraz nakıtte dusecegını söylemıstı
  • valla vatan computerdan haziranda bu model çıkalı daha 1ay olduğunda aldığım fiyat baya iyi bi paraya almıştım

burda söylenen fiyattan 900 fazla diyebilirim birde kablosuz modemdi fialn derken 2100 geldi

valla okadar az ediyosa satma kardeş ama 1,500-1600 aralığında bi fiyat makul gibi forumda aç bakalım alıcısı elbet çıkar

bu arada konun kurallar gereğince bi fiyat belirtmek zorundasın fiyat sormak için kullanılan bi forum değil burası bilgine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRaSTeRo -- 1 Ocak 2008; 21:37:44 >
  • zannedersem ankatech arkadasın soylediği ve pazarlık ettiği arkadas benim. fiyat olarak 1275 ytl istedim ve nakitte son 1225 ytlye bırakacağımı soyledim. 1200 ytl soyleyip nakitte daha asağısına bırakırım demedim. yanlıs bilgilendirme olmasın. Saygılar.
  • ben 1400 e alan olsa bırakıp gidicem a100-599 umu

geçen sene 2.500 ytl lik yatırımla aldım,neredeyse yarı fiyatına alan olsa satacağım ben de...ki sorunsuz mükemmel aşık olma derecesinde sevdiğim bir laptopum var ama ne zaman 8600m gt ya da hd2600 yazısını görsem içim kıpır kıpır oluyor,hemen satıp üstüne biraz para koyup birtane laptop alayım diyorum ama yeterince nakitim çıkmadığı için her seferinde vazgeçmek zorunda kalıyorum
  • 8600 GS lerle 7600 ler arasında pek nır fark yok degismeye degmez

ben de 8700 GT li modellere bakıp duruyorum ama karar verdim bu laptopla 2 sene daha idare edip iyi bir masaustu toplayacam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.