Şimdi Ara

Toshiba A200 1AH - Mİ HP DV6650 Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu konuyu hp forumuna açtım ama buraya da açmayı uygun gördüm. acil tavsiyeye ihtiyacım var. laptop u daha çok video-resim işleme, corel, photoshop, premier tarzı programlar da kullanmak için alıcam. daha önce araştırdığım kadarıyla asus fcsv, acer 5920g ve toshiba a200 1ah yi beğenmişitim. fakat bugün bikaç yere gittim ve vatan bilgisayar dahil olmak üzere hiçbir yerde asus ve acer bulamadım. ne zaman gelceğini de bilmiyorlar.

aslına bakarsanız içlerinden özellikleri en iyi olanı bana göre acer fakat onun gelmesi zor çok siparişi varmış.

bugün vatana gittiğimde kafam iyice karıştı. toshibaya bakarken ve tam da aklıma yatmışken, benim hiç aklımda olmamasına rağmen adam aynı fiyatlı hp dv6650 modelini gösterdi. yeni geldiğini söyledi ve çok methetti... bana göre bi tek ekran kartı sorunu var diğer özellikleri çok iyi gibi. görünüşü de hoşuma gitti. ekstra olarak parmak izi okuyucu, hdmi çıkışı var.

Toshiba A200 1AH - Mİ HP DV6650 Mİ?

HP GY439EA DV6650 C2D T7500 2.2GHz 2GB 250GB 15.4" Notebook

*Aile Pavilion DV6650ET *İşlemci Cinsi Intel Core 2 Duo mobile processor *İşlemci Hızı ( MHZ) T7500 - 2.20 GHz, ( 4 MB L2 cache, 800 MHZ FSB ) *Ön Bellek 2048 kb *Bellek (MB) 2.048 MB (2X.1024 MB) 667 Mhz DDR2 RAM *Maksimum Bellek ( MB) 2048 MB DDR SDRAM (533mhz) *Sabit Disk ( GB) 250 GB (4.200 rpm) S-ATA *Ekran Boyu ( Inch) 15.4" *Ekran Tipi TFT WXGA (PARLAK) *Ekran Çözünürlüğü 1280 dpi x 800 dpi *Disket Sürücü Yok *Optik Sürücü DVD-R Xip 0 W (+/-) *Ekran Kartı N Vidia Geforce 8400GS Max 895MB *Ses Kartı 3B sound Blaster Pro 16 bit *Faks Modem 56K *Network Kartı 10/100 Mb Onboard *Klavye Q Türkçe *Mouse Touch Pad *Pil Tipi - Ömrü 6 Hücreli *Ağırlık (kg) 2.9 kg *Wireless 802.11a/b/g *Bluetooth Var * Parmak izi* İşletim Sistemi Vista Home Basic *Kamera ENTEGRE *Kızıl Ötesi YOK *Ek Ozellikler 5-1 Kart Okuyucu

arkadaşlar bu makinayı kullanan ya da görüşü olan var mı? ya toshiba ya da hp almayı düşünüyorum.
    yardımcı olursanız sevinirim. çabuk karar vermem gerekiyor..

toshiba yı zaten bilirsiniz ama yine de koyiyim.

Toshiba Satellite A200-1AH T7300 2Ghz 2GB 160GB 15.4" Notebook
    * Intel® Core2 Duo T7300(2.0 GHz, 4 MB L2 cache, 800 MHZ FSB) * Microsoft® Windows® Vista Home Premium Edition Türkçe / İngilizce * 2,048 MB (1,024+1,024) DDR2 Ram - max. 4,096 MB * 160 GB (5.400 rpm) Seri ATA HDD * 15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT ekran (1,280 x 800 çözünürlük) * ATI MOBILITY RADEON HD2600 HyperMemory teknolojili, 256 MB yerleşik, * DVD Super Multi (DVD±R/RW, DVD-RAM) çift katmanlı sürücü * Toshiba Bass özelliği geliştiril Xip 0 miş ses sistemi, stereo hoparlörler * 5’i birarada Bridge Media Yuvası 4 x USB 2.0, i.LINK® (IEEE 1394), TV * Wireless LAN (802.11a/b/g/Draft-N network desteği), Bluetooth 2.0 EDR * 56K modem, Ethernet LAN 10/100 * Li-Ion pil, 2.5 saate kadar pil ömrü * Entegre 1.3 Mp video kamera (VoIP), Entegre mikrofon (VoIP), HD Audio, * 2.7 kg

ekran kartı beni çok fazla etkiler mi?(video-resim işleme için)(toshiba seçimi için)
    ya da T7300-7500 çok farkeder mi?(hp seçimi için)
    benim için dayanıklılık ve servis de önemli arkadaşlar...

şimdi fiyatlar aynı olduğu için toshiba mı hp mi desem ne dersiniz?

şimdiden sağolun...

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentiyum IV -- 16 Ekim 2007; 1:31:50 >

• kesinlikle toshiba derim,kendim kullanıyorum ordan biliyorum

hp için binlerce şikayet var internette ya da başka platformlarda...hatta adamlar site bile kurmuş hp aleyhine,ama yine de sen bilirsin
  • istediğin bilgisayarı getir 1ah derim

ayrıca ben de adobe cs 2 ve 3dmax kullanıyorum. hem render işlemlerinde hem de diğer işlemlerde bilgisayar çok hızlı. tavsiye ederim.
  • bncede a200-1ah
  • photoshopta resolution 300 de çalışıyorum sanki 72 de çalışıyorum gibi açıkcası çok memnunum.bi şarzda sorunu var oda diğerlerinden 10 20 dakka eksik onun dışında tamamen sorunsuz arkadaşım yinede senin kararın tabiki
  • arkaşlar ben hpdv6699 aldım special edition güzel makine
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucukekmek

arkaşlar ben hpdv6699 aldım special edition güzel makine

şimdi bunun bu topicle ne alakası var anlayamadım?????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell G15 mi Hp Victus mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de şu anda hp pavilion dv6650et ve toshiba A200 1ah arasında kalmış durumdayım ama işin kötü yanı 10 gündür hp dv6650et yi kullanıyorum. internette araştırıldığında cidden çok fazla şikayet var etkilenmemek mümkün değil herkes hp ye sövüyor. artık şu anda kullandığım bilgisayarın bi açığını arıyorum resmen. bir iki göz ardı edilebilecek sorun çıkardı (koyduğum dvdyi okumama, kafasına göre web cam i çalıştırmama gibi) ama aslında memnun sayılırım,özellikleri gayet iyi, dizaynı çok şık . yine de sonradan toshibayla değiştirme şansım varken değiştirmedim diye pişman olur muyum onu düşünüyorum. gazetede geçenlerde çıkan bir haberi okudum şu anda hp dünyada 1 numaraymış laptop satışlarında. toshiba da 3. sırada. hpden memnun olan yok mu, hp cidden çok mu kötü yoksa insanlar abartıyor mu anlayamadım tam olarak ama bana da yardım ederseniz sevinirim. bu bilgisayarı 1 ay içinde vatandan değiştirme imkanım varken değiştirmeli miyim daha sonrasını düşünerek yoksa kullanmaya devam etmeli miyim çok kararsızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mb-bm -- 3 Kasım 2007; 0:44:03 >

• valla ben senin yerinde olsam değiştiririm.toshiba al diyr demiyorum benim bir çıkarım yok zaten bu işten ama mutlaka değiştir bence,dell1520 al acer 5920 al ne alırsan al ama hp den kurtul
  • Herşeyden önce ekran kartı kötü yani o kadar güçlü bi makina ya oyun yada 3d programlar için alınır ama kart ikisinede uygun değil.Amatör bi kullanıcı içinse yeterli bi ekran kartı ama o zamanda işlemci ve ram abartı
  • heroes of might and magic 5 oynuyorum hpde bilgisayarı aldığımdan beri. masaüstüne göre ekran gerçekten soluk, oyunda farkediliyor ama rahatsız edecek kadar da kötü değil.onun dışında ekran kartıyla bi sorunum yok. zaten internet müzik ağırlıklı kullanıyorum, onlar için de fazlasıyla yeterli. o kadar da kötü değil bu hp desem de hp den ağzı yananların da canı çok acımış gibi...
  • bence de toshiba, sirf hp'nin sorun yasatmasi ve internetteki sikayetlerinden dolayi:) dizayn olarak toshiba'da gayet guzel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chinaski -- 3 Kasım 2007; 2:10:00 >
  • Toshiba is the best kick the rest
  • hp'nin eksileri:
    -Max 2gb. ram takabilirsin (Toshiba'da Max 4gb.) gelecekte başını taşlara vurma
    -Ekran kartı tartışılmıyacak şekilde çok farklı

Hp'nin artıları:
    +Çok şık bir kasaya sahip..

kararı sen ver, performansı düşünüyorsan Toshiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyah18

hp'nin eksileri:
    -Max 2gb. ram takabilirsin (Toshiba'da Max 4gb.) gelecekte başını taşlara vurma
    -Ekran kartı tartışılmıyacak şekilde çok farklı

Hp'nin artıları:
    +Çok şık bir kasaya sahip..

kararı sen ver, performansı düşünüyorsan Toshiba

1ah nin kasası şık değil o zaman ilginç
  • Arkadaşlar bende toshiba a200-1ah 7300 ü 1 hafta önce vatan bilgisayardan cardfinansa %20 indirimle konyadan 1,908 ytl ye kampanyanın son günü aldım. Gerçekten güzel makina. Zaten video işleme ve oyunlarda bunu bariz şekilde görebiliyorsunuz.

Bence a200 - 1ah .

Ama kasanın görünümü sizin için önemliyse hp.
  • sole soliyeyim bence toshiba.......

hp hem urunun kendisi hemde teknik servisi sorun bir firma....herkez bundan sikayeti bilgisayarin gorunusunden baska birseyi yok
    benim duydugum birde hp bilgisyari kendi uretmiyormus fason uretip hp basip satiyormus
    o olsa yada olmasa
    kesinlikle TOSHIBADan sasma
  • Şöyle söyliyim.

Kafamda hiç dert tasa yok. Canım sıkılyıor. Uğraşacak birşeyler, Küfür edilebilecek firmalar. Mahkemeye verilecek servisler arıyorum diyorsan HP den şaşma

bide araştır HP Pavilion ve Lahmacun arasındaki 7 fark

Herzaman Toshiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.