Şimdi Ara

.:: Toshiba A200-1AH ve A200-1VL kullanıcıları kulübü ::. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.984
Cevap
19
Favori
319.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wireless modemime baglanamadim bir türlü.şifreyi yazacağimiz yere ulasamadim.bu vistaya alismak zor olucak anlasilan.bir de fifa 2008 yükledim 1024 cozunurlukte medium details da kasiyor.:(
  • öncelikle beyler bndede bitaen war bu a200-1ah tan. bunun ekran kartı hd 2600 . bu iimidir? crysis vs calıstırmaya yetermi ben hiç anlamıyorum da o konulardan . bide xp ye cevirme gibi bi imkanımız warmı . warsa süper olur. biri anlatabilirmi nsl yapcaz. bu wista cok tuhaf geldi bana da . tskrler simdiden
  • mrb arkadaslar ben 1 ah yi almayı düşünüyorum ama en ekonomik nerden alabilirim veya saglık bakanlıgından aldıgımda (hemen basvuru ile) tam olarak ne zaman elime gececegi hakkında bilgi verbilecek var mı?

bi de teknosanın netten alma ile hediye ceki vermesi hakkında bilgisi olan veya oradan alan var mı acaba.....
  • kamera yi dün calistirmistim.bugün aciyim dedim kamerayi görmüyor. ne yapmam lazim?Şimdi farkettim şarzda iken camera aciliyor,şarzda degilken aygiti bulamiyor.nasil iş bu yaw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 10 Ekim 2007; 11:45:22 >
  • arkadaslar makına dun elıme gectı hemen sarja taktım alet 16 saattır arkadasında ıkı tane mavı ısıkla sarj oluyo sanırım?..o ısıklar ne ve kac saat sarj etmelıyım
  • Kapalıyken 14 saat sarj etmen gerekiyo sanırım.

Sonraki 3-4 kullanımda da tam doldurup tam boşaltman lazım..Yani batarya tam boşalmadan şarja takma Ve taktığın zaman da dolana kadar şarjı çıkarma...

Bu konuyla ilgili bi arkadaşımızın güzel bi postu vardı bulabilirsen onu oku...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cgdsylmz

arkadaslar makına dun elıme gectı hemen sarja taktım alet 16 saattır arkadasında ıkı tane mavı ısıkla sarj oluyo sanırım?..o ısıklar ne ve kac saat sarj etmelıyım

evet benim makinede yarın gelio hong kong danama ne kadar süre ile şarj etmeliyim bunu(elbette ilk şarjdan bahsediyorum)
  • arkadaşlar ben xp yi kurmuştum hem vista hemde xp kullanıyordum,ama vistayı silmeye karar verdim aklıma şu takıldı xp yüklerken( C ye) vistayı silecek dogal olarak peki ben ileride sonra vista yüklemek istesem gelen kurtar cd si ile vista ilk günkü şekline getirebilirmiyim?birde bu gelen cd içinde driverlar da var mı?onların yedegini falan alıyımı?
  • arkadaslar bu makinaya TV kartı takabiliyormuyuzz..ozelliklerine baktım ama tam anlayamadım yardim ederseniz sevinirim..
  • PCMCIA TV kartı takabilirsin. Masaüstü TV kartlarına göre daha pahalıdır yalnız.
  • tv kartı takarsın yalnız buılgım kadarıyla vista uymlu bı kart yok henuz cunku alırken bende sormustum o yuzden alamadım
  • vistaya da şimdilik bir ban yakışır o zaman
  • Merhaba arkadaslar.. Photoshop ve adobe premier'i rahat kullanabilecegim bir dizustu bilgisayara ihtiyacim var. daha dogrusu ismini verdigim programlari kullanmak icin oncelikle ogrenmem gerekiyor. toshiba a200-1ah modeli sanirim ihtiyaclarima fazlasiyla cevap verecek bir bilgisayar. ama kafama takilan mevzu "vista" problemi. xp yuklemek konusunda birsuru sey yazilip cizilmis ama pek fazla anlayabildigimi soyleyemem. simdi ben adobe premier'i ve photoshop'u bilgisayara vista yukluyken kullanirsam cok mu buyuk problemlerle karsilasirim? yardim ederseniz sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: snlknr

Merhaba arkadaslar.. Photoshop ve adobe premier'i rahat kullanabilecegim bir dizustu bilgisayara ihtiyacim var. daha dogrusu ismini verdigim programlari kullanmak icin oncelikle ogrenmem gerekiyor. toshiba a200-1ah modeli sanirim ihtiyaclarima fazlasiyla cevap verecek bir bilgisayar. ama kafama takilan mevzu "vista" problemi. xp yuklemek konusunda birsuru sey yazilip cizilmis ama pek fazla anlayabildigimi soyleyemem. simdi ben adobe premier'i ve photoshop'u bilgisayara vista yukluyken kullanirsam cok mu buyuk problemlerle karsilasirim? yardim ederseniz sevinirim...

bence karşılaşmazsın,mutlaka kullanan arkadaşlar vardır ama ben hiç sanmıyorum sorun olacağını,yakında sp1 çıkar zaten rahatlarız o zaman...
  • Arkadaşlar bu kulüp neden tutmadı yaa? Tek topikte birleşsek artık diyorum. Logo da yaptım bakın :p İsterseniz daha güzelini yapmaya çalışırım. Daha güzelini yaparsanız onu kullanırız. Ama artık tek topikte birleşelim derim ben. 5-6 topikte de hep aynı şeyler yazılıyor. Herkes aynı soruyu 10 yere soruyor. Tek topikte daha rahat ederiz derim ben. NE DERSİNİZ?
  • @yuzuakyener

bence de.
  • @Vese eğer benim imzam kullanılmaya uygun görülürse aşağıdaki linki ilk mesaja eklersen, eklemek isteyenler resmi kolaylıkla imzalarına ekleyebilirler.

[center][image]https://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/upfiles/388769/C0A88BEE18E047FA8547F26151691776.jpg[/image][/center]

Bu arada ilk imzamda Toshiba A200-1AH Kullanıcıları Derneği yazmıştım Kulübü olarak değiştirdim. Öncekini kopyalayan arkadaşların dikkatine!
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: yuzuakyener

Arkadaşlar bu kulüp neden tutmadı yaa? Tek topikte birleşsek artık diyorum. Logo da yaptım bakın :p İsterseniz daha güzelini yapmaya çalışırım. Daha güzelini yaparsanız onu kullanırız. Ama artık tek topikte birleşelim derim ben. 5-6 topikte de hep aynı şeyler yazılıyor. Herkes aynı soruyu 10 yere soruyor. Tek topikte daha rahat ederiz derim ben. NE DERSİNİZ?
  • Emrah günaydın kardeş. Sağlık bakanlığı kampanyasının talih kuşu seniii 2 saat pil ömrüne sahip yüce insan
  • ya yener hocam imzayı ekleyince kulübe girmiş mi oluyoz . biraraya toplanmada fayda var. acayip seyler ogrendim burdan.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.