Şimdi Ara

Toshiba A200-1bp --2. ayda bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Agustosta aldigim toshiba a200-1bp bilgisayarim gayet iyi calsisiyordu
    . is sebebiyle rusyaya geldim filan neyse bi sabah actim guc isigi yaniyor ama ne ekranda bir goruntu var ne de fani calisiyor ya da cok az bir gucle calsiiyor. simdi garanti suresi icerisinde olduug icn bi mudahalede bulunamadim ve rusyada bu model olmaidgiicin turkiyey gondermek zorundayim ganratisinigecerli olabilmesi icin.
    Bu sorun hakkinda bilgisi olan varsa ve bilgilendirirse sevinirim
    simdiden tesekkurler

• bende toshiba A200 1BP kullanıcısıyım bende de aynı şekilde bir sorun oldu yaklaşık 3.5 ay sonra ancak bu sorunu ben kendi kullanıcı hatamdan oluştuğunu düşünüyorum.sorun seninkiyle aynı idi.servise gönderdim istanbul a .mainboard ının değişmesi gerektiğini söylediler yani anakart ancak türkiyede parça olmadığını söylediler yurtdışından parça geldi ve 20 gün sonra bilgisayarımı aldım şu an gayet normal eskisi gibi çalışıyor.
  • herhangi bir ücret talebinde bulundular mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ycc

bende toshiba A200 1BP kullanıcısıyım bende de aynı şekilde bir sorun oldu yaklaşık 3.5 ay sonra ancak bu sorunu ben kendi kullanıcı hatamdan oluştuğunu düşünüyorum.sorun seninkiyle aynı idi.servise gönderdim istanbul a .mainboard ının değişmesi gerektiğini söylediler yani anakart ancak türkiyede parça olmadığını söylediler yurtdışından parça geldi ve 20 gün sonra bilgisayarımı aldım şu an gayet normal eskisi gibi çalışıyor.

HP nin yolundan giden bir firma daha. Şunu anladımki makina alırken tipine bakmıyacaksın arkadaş
  • hayır ücret almadılar.alamazlar da ayrıca garanti kapsamında olan bir ürün.
  • cok tesekkurler cevap icin sorun aynidir zaten de benim anlamadigim olay bilgisayara farkli hicbirsey yapmadim gayet de duzgun kapandi ertesi gun pat diye gitti yani bir neden de bulamadim(( simdiki sorunum iste aleti buradan istanbula gondermek (
  • quote:

Orjinalden alıntı: ycc

bende toshiba A200 1BP kullanıcısıyım bende de aynı şekilde bir sorun oldu yaklaşık 3.5 ay sonra ancak bu sorunu ben kendi kullanıcı hatamdan oluştuğunu düşünüyorum.sorun seninkiyle aynı idi.servise gönderdim istanbul a .mainboard ının değişmesi gerektiğini söylediler yani anakart ancak türkiyede parça olmadığını söylediler yurtdışından parça geldi ve 20 gün sonra bilgisayarımı aldım şu an gayet normal eskisi gibi çalışıyor.

Nasıl bu kanıya vardın ?... kendi kullanıcı hatan olarak ne yapmıştın ?...
  • bios la ilgili bir yazılım kurarken yanlışlıkla iptal oldu ve donanımı kitledi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.